Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
honeybaby spune:
salutare !!!
Roxi - pot sa vin si eu la o tura de mall ??? De inchis in mall nu vreau ca stiu cum e . E nasol fata, toate magazinele inchid si nu poti decat sa te lipesti uc nasul de geam si sa te uiti.
Oana- daca e sotul in medical de ce nu mai treci pe aici ???
Mai ce planuri aveti voi, a ?
Dulce Ericutzul dansator
Castelana deci nu era de la lipsa de sex ??
Eu sunt asa de moarta de oboseala incat mi se pare cosmar sa ma trezesc dimineata pt analize
Annya- frumos Raducu
Ileana- sanatate.
Si noi merge la botez duminica. nu stiu cu ce o sa ma imbrac ...
Tot ma tin sa nu-mi iau haine noi ...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
miria sanatate lui dami si tie
yaia bine ati revenit din vacanta!
chair ma tineam de ceva timp sa.ti caut pozele, gandindu-ma ca deja ai pus poze cu alexia in piscina, cum spuneai tu ca o sa faci, daca nu uiti camera!
tare scumpica gia iepuras de halloween
si l.am admirat si pe albert in leagan, dar in poza, ca filmuletele nu mi se incarca, merge ceva greu pe aici pe la mine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
fata denisa lasa-ma ca mi.am adus aminte :)))))) si in sarcina o data la fel ziceai, ca ti.e lene sa te scoli dimineata :))
mie imi place, n.am avut treaba cu asta
oana n.am citit! sper ca sotul tau e bine
POZE
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia13 . VOI CE IAURT LE DATI? MAI DIETETIC? Ce peste le dati? |
Buna ,
si Sarei ii place tare mult iaurtul si i-am dat Danone cremoso si Muller. Pe ambele le accepta si papa cu spor . Ii dau si iaurt simplu si combinat cu cereala, ii mai pun si peste orez (pilaf). Aproape zilnic ii dau iaurt, o data pe zi.
Peste eu i-am dat salau. Este tare gustos si nu prea are cine stie ce oase, e usor de curatat. I-am dat peste fiert. Am pus in apa in care a fiert foi de dafin, un strop de sare si cateva boabe de piper negru, asa...pt un pic de gust.
Sarah mea este fan orez si ii dau destul de frecvent in diverse combinatii. Si pestele i l-am dat tot cu orez.
scuze ca nu sunt prea coerenta, sper ca ai inteles ce am vrut sa zic ma sufoca o problema de cateva zile si nu prea pot sa-mi revin la starea mea...
iliraluca spune:
Ileana- sanatate. Si noi merge la botez duminica. nu stiu cu ce o sa ma imbrac ... Tot ma tin sa nu-mi iau haine noi ... Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Pentru mine haine noi?? Nu, fac economie, Roxana ai auzit?
Nu mergi la botez la Targoviste, mai barfim si noi. ce naiba, tot botez e?
Eu ies la cumparat cereale, mancam cu gluten de saptamana viitoare, facem opt luni. Cred ca o sa incepem si cu iaurt dar astept sa vad ce e cu febra asta. Nu i-as baga ceva nou acum.
pe toata lumea.
dayanara spune:
ileana, denisa distractie placuta sa aveti!
ileana neaparat uggsi la nunta
POZE
andra_s spune:
Salutare fete dragi!
Intru rapid ca am mancarea lui Pishti de pregatit, cu toate ca cel mai probabil cand voi trimite acest mail, copilul va fi satul
Ella reteta ta de sos de rosii, paste si carnita e dementiala si pt al meu odor
Happyjoy ai facut o treaba excelenta, ai replay la mail
Delia imi pare raui sa citesc despre problema lui David, nu stiu prea bine ce urmari/implicatii are plagicefalie, dar sper sa rezolvati rapid
Castelana te-a convocat Ella la o intalneala in butoi? Hai mai fetelor, smile, nu-mi place sa va vad tocmai pe voi cu capul la fund
Leea eu mananc de toate (ma rog, fara tigari, alcool, acidulate, dar astea nu le consumam nici inainte, pardon, fumam, dar m-am lasat ), bebii acum nu mai sunt asa de sensibili, cel putin al meu nu este ...
Oanka Ianis a inceput sa tipe cand a auzit copilul ala asa de vorbaret :)))
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Yaia spune:
Inainte sa plec mai vreau sa multumesc tuturor mamicilor dragute care ne ureaza luna de luna, cate un si o ! As vrea sa am si eu timpul sa o fac, dar nu imi iese. Poate de la anul, cand incepe Alexia gradinita, sa am timp mai mult sa postez.
Dayanara, mersi de primire. Poze am facut atunci, dar inca nu le-am descarcat. Am de descarcat si din concediu si de sortat pozele...poate oi reusi saptamana asta sau cea viitoare.
In alta ordine de idei, eu ii scot Alexiei tzitzi peste zi ca nu mananca solida mai deloc. Asa a fost si la Tudor, pana nu am scos tzitzi, nu a mancat mare lucru. Avand in vedere ca din ianuarie Alexia merge la gradi, trebuie ca intre 8 si 16 sa nu mai primeasca tzitzi deloc. Am inceput de azi. Sa vedem care pe care invinge (deocamdata am adormit-o pe umar, fara tzitzi. Sa vedem cat doarme.
Sa aveti o zi buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
honeybaby spune:
Roxi- de ciuda cand se trezeste Maya o iau in ergo si plec in magazin, na !!!! ( plec fara bani sa fiu sigurA CA nu ma lipesc de ceva)
Ileana mai bine vi tu la Buc. Sunt mai multe mall uri aici
nu mai pot sa stau..... dar revin eu..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
citat din mesajul lui Lara Ma intreba cineva de ce i-am zis anumite lucruri, ca nu intelege la ce ma refer. Stie ea cel mai bine de ce si sper ca ii va deschide ochii mai bine, de asta am si facut-o. J & S |
mi-a placut ca ai punctat f bine problema la timpul respectiv, dar mi-a parut rau ca scopul nu a fost atins ... lasa ca fiecare om mai trece inca o data prin scoala alturi de copii, poate atunci isi va aduce aminte de ceea ce ai spus tu
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!