Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

da asa fac eu la ivan, alternez 2 antitermice, paracetamol si nurofen la 4 ore cand nu pot tine febra sub control

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

CE POZE FAINE PE PICASSA!!!!! si multe...
eu nu-s cu comentariile, scuze, dar tare faini sunt toti...
toata gasca, ...sau cum se spune la o adunatura de iepurasi!?

Mergi la inceput

Roxi, sti zmeu' cum, da Silvana iti seamana, pe bune !!!

Mergi la inceput

ioana cred ca seamana la forma ochilor cum spune rebiana, cu timpul am observat ca i s.au alungit asa in sus un pic si de aia aduce cu mine :)))

multumesc pentru comentarii , mi.au placut pt ca sunt din suflet!
rebiana,oana, erina, oanka,stanucel, andra, lara

ah mi.am adus aminte sa intreb de kossir, oare ce.o face?

POZE

Mergi la inceput

Carmen ( stanucel), termina fata cu scuzele, eu ti-am mai spus, esti o super femeie si mai ales mama in ochii mei !!! bravo pt decizie !!!
iar discutiile iscate nu strica nimanui, hai nu va mai supariti, asa se mai descarca energiile pe aici...stiti cum e cu netul asta care pierde tonul vocii asta e, multe fete cucuiete pe acelasi imas...(era sa zic iepuroaice da' mi-o iau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Yaia off si tu fara mama.
Novocalmin a fost prima data cand i-am dat, cand dupa o ora de la nurofen nu ii scadea deloc. Avea deja 39.3 si mi-a fost teama sa nu ajunga mai sus. Am o frica de convulsii, nici nu stiu cum se manifesta. Tot alternate ii dau antitermicele, dar ardea efectiv azi noapte. Mersi oricum de sfat, nu am de gand sa ii mai dau decat daca sare iar prea tare. Si mie mi-e teama de o boala de genul varicelei.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

ina multa sanatate si lui robin!
(nu te.am mai prins aseara pe mess)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor in primul rand vreau sa va multumesc pentru aprecieri si comentarii asupra pozelor. sa a traiasca si voua iepurasii ca sunt toti superbi si ne implinesc vietile! oana, rebiana, oanka, child,stanucel .
mihaela da pozele sunt facute la fotograf pt ca vreau sa fac un calendar drept cadou pt bunici si ceilalti apropiati.vroiam sa pastrez niste amintiri frumoase pentru ca mi se pare ca trece timpul foarte repede si am vrut sa il surprind in cateva ipostaze care il caracterizeaza.
alina tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr.
ellanik...ce facusi maica ai plecat sa-ti refaci stocul de portocale?
fetelor am si eu o intrebare. am cumparat pantofi la baiat. primii...urla...nu vrea sa mearga...se calca cu un picior peste celalalat...e ok??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Yaia off si tu fara mama.
Novocalmin a fost prima data cand i-am dat, cand dupa o ora de la nurofen nu ii scadea deloc. Avea deja 39.3 si mi-a fost teama sa nu ajunga mai sus. Am o frica de convulsii, nici nu stiu cum se manifesta. Tot alternate ii dau antitermicele, dar ardea efectiv azi noapte. Mersi oricum de sfat, nu am de gand sa ii mai dau decat daca sare iar prea tare. Si mie mi-e teama de o boala de genul varicelei

Da, din pacate! De la 19 ani.
Eu as fi incercat baita in apa cu 2 grade mai putin decat temperatura lui, undeva la 36-37 de grade apa si apoi racita treptat pana pe la vreo 32 de grade ca sa-i scada febra. Si fetele mai spuneau si de sosete cu otet, dar eu nu am incercat niciodata.
Convulsii febrile nu am vazut nici eu, dar cica incepe sa tremure si isi da ochii peste cap. Sper sa nu vada nimeni niciodata!
Pana la varicela, ia in calcul roseola (febra de 3 zile): 3 zile febra, 3 zile bubite, 3 zile ii trec. La Tudor a avut o zi febra, o zi bubite, o zi au trecut si a fost ca nou.
Sanatate inca o data!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Intrebare: iar s-a schimbat parola pe picasa? Ca nu reusesc sa ma loghez...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput