Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dyana- cum te descurci cu ochelarii cu mutzu? nu are nici o atractie sa traga de ei , macar la nervi? ca eu am avut pana acum 2 "evenimente" (doar 2 ca in cursul zilei port lentile de contact) dupa primul am reusit sa indrept bratul ramei insa a doua tentativa a fost fatala acum trebuie sa-mi fac alti ochelari si nu stiu de care |
pai sa zicem ca sunt inca la stadiul in care sunt purtabili; avantajul a fost ca are si surioara ochelari si am "impartit frateste" "stilul smuls" al benoaclelor; chiar azi dimineatza ne-am batut in parte pe ochelari ca a sarit inaintea mea din pat si i-a gasit pusi langa pat..... si vai de mama lor ce mai tragea de ei; mai are momente cand deodata se arunca spre noi, infige mana in ei si dispare in 2 secunde din camera razand in hohote; bine, e si vina noastra ca se lasa cu alergatura si gadilici si rasete...... asta deocamdata, dar m-ar durea sufletul sa trebuiasca sa dau iar 6 milioane pe ei (si sa mai stau si chioara pana mi-i repar sau fac altii... probabil ca i-as lipi ci leucoplast ca-n filmele cu tocilari si tot i-as purta)
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
dyana27 spune:
am 2 tavi de briose cu branza dulce si stafide la cuptor... facute ochiometric; le tot dau tarcoale sa vad daca iese ceva sau nu.... ca n-am gasit nicaieri o reteta fixa pentru ele. vad ca s-au umflat zdravan, acum sa se si coaca bine.... si sa fie si comestibile
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Dodo-pui spune:
Dyana la noi la capitolul ochelari nu mi-i "jumule" pe ai mei...dar daca-l prinde pe Bogdi....atunci o fac parte in parte si trebuie sa intervin ca raman bucati de ochelari.Ultima data i-am luat in forma de 8 noroc ca ochelarii(rama) lui Bogdi e pentru copii...astfel incat sa nu cedeze asa usor
Briose n-am facut inca ...dar intai o sa-mi cumpar acele hartiutze apoi daca hunii mananca investesc si in tava sau fac la tava mare si tai rombuletze....vom vedea
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
denisamada spune:
citat din mesajul lui dyana27 acum caut in disperare un tip de pat sa-i fac pe comanda, ca-l fac direct mare, probabil de 100/200, dar neaparat cu laterale; si imi trebuie un sistem sa pot sa inlatur din laterale, probabil pun balama la jumatate sa se deschida ca o portita si sa o lipesc de jumatatea cealalta ziua; nu pot sa-i pun direct aparatoare pentru ca mutzu fuge noaptea din pat cum are cea mai mica ocazie si as sta cu grija ca pica-n cap peste chestia aia... ceea ce sunt convinsa ca ar si face, ca el noaptea incearca si uneori si reuseste sa sara direct peste mine; deci fetel cu imaginatie... astept idei de "design " pentru patut |
Dyana, nu prea am inteles exact cum vrei tu sa faci... Sa fie o laterala continua noaptea, iar ziua sa gliseze o jumatate peste cealalta jumatate? ( nu-sh daca am fost prea coerenta...) Parerea mea e ca varianta asta nu te ajuta foarte mult. Intr-adevar exista riscul sa plece noaptea la plimbare din patutz (ceea ce Adela si face... ), dar mi se pare mult mai riscant sa vrea sa se dea jos si sa nu poata, caz in care va escalada laterala.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
hai mai fetelor, si eu care credeam ca-mi spuneti vre-o reteta magica sa pot avea ochelari intacti
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
adrisimo28 spune:
dyana nush daca te ajuta ce vreau sa iti zic.. noi avem pat de 90/200 cu aparatori in lateralele mici de 90 din fabricatie o laterala mare e lipita de perete si a ramas una libera de 200 care noaptea ne-am gandit la un sistem ca la usile de la masinile de marfa de 3,5 to daca ma intelegi, numai 3/4 din lungime, noaptea sa o ridic si ziua sa o las in jos spre parchet oare am explicat bine
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 hai mai fetelor, si eu care credeam ca-mi spuneti vre-o reteta magica sa pot avea ochelari intacti |
ce dioptrie ai? de lentile de contact ce zici?
dyana27 spune:
citat din mesajul lui denisamada Dyana, nu prea am inteles exact cum vrei tu sa faci... Sa fie o laterala continua noaptea, iar ziua sa gliseze o jumatate peste cealalta jumatate? ( nu-sh daca am fost prea coerenta...) Parerea mea e ca varianta asta nu te ajuta foarte mult. Intr-adevar exista riscul sa plece noaptea la plimbare din patutz (ceea ce Adela si face... ), dar mi se pare mult mai riscant sa vrea sa se dea jos si sa nu poata, caz in care va escalada laterala. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
cam asa ceva ma gandeam, ai inteles tu bine; ideea e ca daca fac laterala, o fac inalta sa nu poata sari peste; dar parca n-as vrea sa-i fac alt patut de bebe... deci chiar nu stiu cum sa o rezolv;
saltea direct pe jos nu am cum sa-i pun, pentru ca este destul de rece, mult prea rece si curent ca sa stea chiar asa; si oricum.... nu-mi place ideea; ii trebuie si lui acolo un cuibusor unde sa se ghemuiasca
eu vreau sa-i cumpar o saltea dormeo, asa ca la cat costa.... am de gand sa-l tina patul pana la adolescenta
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
adrisimo28 spune:
ptr dyana http://www.44style.ro/web/mobila-copil.html
poate te inspira ceva
dragastoasa de Dragos
Gina2008 spune:
Buna fetelor
LA MULTI ANI tuturor aniversatilor si sarbatoritilor (la unii chiar cu mare intarziere). Si imi cer scuze ca nu nominalizez
NOVUS am virat banii pentru avansul la Moeciu azi. Abia astept sa ne cunoastem si, desigur, ca am emotii ENORME. La partea cu cadourile chiar ma gandisesm si eu. Ar fi dragut daca am gasi pe cineva din personal care sa se deghizeze in Mos (sau vreun tatic). Eu ma bag.
DYANA multa, multa sanatate mamei tale si tie ce sa iti mai zic: multi, fara numar, fara numar...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui