Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 11
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
ce dioptrie ai? de lentile de contact ce zici? |
dioptrii am multe tare
ziua port lentilele de contact (ca port de vre-o 11 ani)
incidentele apar seara inainte de culcare (poate si pentru ca nu-i obisnuita cu mine cu ochelari si-s o "noutate" pentru ea)
stiti ce am facut 90% din zi azi ?
am probat rame
ca daca tot n-am timp sa ma duc la cabinete/magazine de ochelari, am vorbit si au venit ei la mine
daca nu m-ar costa atat de mult lentilele cred ca mi-as face in nestire ca-s atatea modele/forme/culori...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Ilinca_M. spune:
Scriu repede repede, ca am pizza-n cuptor
Saby, vreau si eu sa stiu cum se fac cartofii aia cu rozmarin la cuptor, please!!
Cu ochelarii: si Sophiphi e pasionata, dar am rezolvat 80%: i-am dat niste ochelari de soare cu rame roz-bonbon de cand am fost eu in Frantza (aveam 12 ani:)))) si cand se repede la ai mei o intreb:"da' tie unde ti-s ochelarii?" si rapid merge de si-i cauta, si-i pune ori la ochi ori in varful capului si vaaai, cat se mai admira in oglinda, cand isi mai zambeste...Narcisa trebuia s-o cheme!:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Dodo-pui spune:
Simonapro ai PM
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Scriu repede repede, ca am pizza-n cuptor Saby, vreau si eu sa stiu cum se fac cartofii aia cu rozmarin la cuptor, please!! Cu ochelarii: si Sophiphi e pasionata, dar am rezolvat 80%: i-am dat niste ochelari de soare cu rame roz-bonbon de cand am fost eu in Frantza (aveam 12 ani:)))) si cand se repede la ai mei o intreb:"da' tie unde ti-s ochelarii?" si rapid merge de si-i cauta, si-i pune ori la ochi ori in varful capului si vaaai, cat se mai admira in oglinda, cand isi mai zambeste...Narcisa trebuia s-o cheme!:)))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
http://www.e-retete.ro/retete/cartofi-cu-rozmarin
Comorile noastre
m_monique spune:
multumim ca v-ati gandit la noi. am trecut cu bine. operatiile au durat in total 30 minute. au inceput cu polipii si au terminat cu fimoza.
vad ca polipii au fost floare la ureche. andrei poate sa manace linistit, nu acuza disconfort. acum va trebui sa stau cu gura pe el sa respire pe nas, nu pe gura.
cu operatia cealalta e putin mai rau, ca i-a fost frica sa faca pipi. e mai mult speriat decat sa aiba vreo durere. m-am chinuit cu el la spital pana a reusit sa faca pipi. acum nu mai are discomfort. peste 7 zile mergem sa-i scoata firele.
bianca am ajuns la operatie de fimoza pe ca nu s-a decalotat complet. inca nu stiu ce iau facut la operatie, dar vad eu zilele viitoare.
saby spune:
Monique ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie si relativ usor .
Ilinca diferenta intre reteta data de Bogdana este ca eu nu am avut cartofi noi si nici rozmarin proaspat, am pus uscat iar cartofii i-am taiat cubulete si i-am pus intr-o tava de teflon cu 2 linguri de ulei de masline, 3 catei de usturoi taiati in feliute subtiri, putina, sare rozmarin uscat presarat si ce a dat un gust foarte bun a fost zeama(supa) de la o gaina pe care am fiert-o si cu care am acoperit cartofi, am bagat la cuptor si i-am lasat pana s-au inmuiat si a scazut.
m_monique spune:
la spital, inainte de operatie, m-am straduit sa-l pregatesc pe andrei pt ce va urma. i-am spus ca vom merge intr-un loc unde o va vedea pe prietena mea (medicul ORL) in costum de extraterestru.
m-au dus cu el in sala de operatii, ca sa se familiarizeze cu mediul. el era cu ochii dupa butoane si furtune. incet ii mai puneau cate ceva, ca sa-l pregateasca. toata lumea glumea cu el. a vazut-o si pe prietena mea in costul de extraterestru, si a ras de ea. i-a spus ca el a avut un costum de halloween mai frumos (anul acesta a fost mascarici). cand s-a terminat acomodarea a venit anestezistul sa-i faca "aerosoli" (adica sa-l adoarma) si atunci m-au scos din sala.
cand l-au adus in salon si s-a trezit era tare nedumerit cum a ajuns acolo. dupa vreo ora a avut voie sa manance. si pe la 14 am plecat acasa.
Gianina34 spune:
m_monique - ma bucur ca ati scapat cu bine, rasuflam usurate
pupacim andreiul curajos
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Monnvas spune:
SIMPLY recunosc ca am fost dura, am si eu my issues in care oi fi poate cam radicala. Dar daca Anca a expus "problema", nu a facut-o ca sa o mangaiem pe crestet si sa-i spunem "ce bine faci, fetito", ci ca sa reactionam sincer si autentic, asa cum si ea reactioneaza sincer si autentic.
E si greaseala mea ca asociez cu o prietena a mea care, tot asa, i-a cunoscut pe prietenii mamei inainte sa se deida gradul de seriozitate a relatiei si stiu de la ea ca asta le-a afectat relatia si i-a afectat si ei increderea in barbati. Cu unii chiar a patit-o ma-sa urat, deceptii mari, iar fata a reusit tarziu sa-si depaseasca neincrederea in barbati si in "relatii" si nici pana acum (are 24 de ani) nu a avut o relatie de-aia frumoasa, cu comunicare soul-to-soul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Monique, ma bucur ca ati scapat cu bine si de asta!
Eu am dormit o ora si acum ma doare capul. Adevarul e ca nu mai sunt obisnuita cu somnul de amiaza; cand ma gandesc ca, inainte sa-l am pe Andrei, dormeam in fiecare dupa-amiaza macar o ora!; s-au dus vremurile alea, dar nu-mi pare rau de pierderea lor, fiindca viata cu Gulia e muuuult mai frumoasa!
Noile achizitii ale lui Andrei: face ca pestele ( adica sta cu gura larg deschisa); spune "arde" - l-a invatat tanti, ca sa nu mai puna mana pe usa cuptorului de la aragaz. Intr-un parculet din apropiere, unde merge el zilnic cu tanti, este o catelusa cu doi pui: cand se apropie de culcusul ei, o striga "Teta!"( fiindca seamana bine cu cateaua noastra Tessa), cand apare cateaua ii cere la tanti: "Tanti, papa!", tanti ii da paine sau corn sau ce mai are el prin carucior si el ii arunca bucatele catelusei. Cand vin acasa, eu il intreb ce mananca Teta cea noua. Raspuns:"Papa". Ce mananca puii ei? "Tzitzi". Nu mai pot de dragul lui!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)