Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 18
numeioana spune:
Multumesc pentru raspunsuri! L-a vazut un psiholog de copii, a zis ca e ok momentan, dar m-a sfatuit sa-i dau Risatarun ca sa-l ajut cumva sa evolueze mai rapid. El este foarte curios, ma intreaba despre orice ce este, chiar daca stie deja, cunoaste cred ca mai mult de 10 litere si le pronunta, stie fiecare de la ce cuvant este (M DE LA MAMA, O DE LA OU), nu mai zic de culori si cifre, marci de masini si semne de circulatie
... dar e clar ca are o intarziere de limbaj si nu stiu de ce. L-as duce si la logoped... Eu nu sunt ingrijorata, dar ma streseaza toti din jur cu "ce se intampla de nu vorbeste?!"
Irisuca mea creste... oare ea e urmatoarea pe lista? De fapt e Raluca din Grecia inaintea noastra... mai avem putin. Suntem in sapt. 33 si mergem cu Dumnezeu inainte, desi starea mea generala nu e prea stralucita...
Sanatate puiutilor!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, Matei nu a vorbit deloc chineza. Foarte putin (o saptamana?) si a abandonat, asta de curand. El se exprima prin cuvantul-cheie plus aratat, mimica, gestica. Adica Papa! Apa! Pa-pa! De cand cu gradi parca a inceput sa mai foloseasca prepozitii, verbe... La el chineza nu a existat. Nici la Stefan. Nu-ti spun asta ca sa te linistesc, ci fiindca asa s-a intamplat. Acum propozitiile sunt scurte. Insa are achizitii importante la nivel de vocabular. Substantivele sunt inca la mare pret. Incearca sa-l duci la gradi pana in Craciun...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Ai intrebat? Sotul tau cand a inceput sa vorbeasca? Fratii lui, ai tai? Cumnatul meu abia la 3 ani a inceput. Si nu are nicio problema. Sora mea abia la 2 ani a spus primul cuvant... si acum nu mai tace! Posteaza un subiect la "Parintii...", poate vei auzi si povestile mamicilor cu copii cu probleme si asa poti compara... Poate ar fi ok sa mai mergi la inca un medic, in Bucuresti. David stie atatea. Matei este si genul de copil care, daca nu-i iese bine un cuvant, a doua oara il spune abia cand ii iese bine! Pe frate-su nici acum nu il striga ca nu-i iese numele! Sper sa te ajute la ceva experienta mea...
aliceionescu spune:
Salutare!
Multumesc pt retetele de paine, Naty, Andreea si nu numai.
Ideea e ca eu nu am incercat din cartea masinii de paine decat o reteta si vroiam sa merg pe mana cuiva cu o reteta probata.
Ioana, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc in afara de ce s-a zis deja. Cred ca cel mai important este instinctul tau de mama.
Ce putin mai ai pana la intalnirea cu Iris!
Luny, ciorba aia arata ceva...de vis! Deja i-am pus gand rau, nu am incercat niciodata o combinatie asa, cu ciuperci, cred ca este buna rau, mai ales ca eu sunt moarta dupa ciuperci, ghebe etc. Tocmai ce am facut zilele trecute o zacusca de ghebe, cu ghebe din Romania, trimise pachet pe avion, deci is cu capul un pic...![]()
Tonic, si eu am avut o mare dragoste in copilarie pt
mamei, care a durat destul de mult
Si uite-ma ce mare si desteapta sunt acum!![]()
![]()

Nico, cum te mai simti? Gata treaba?
Vali, Geko, Sovi, Mimo, Ramo, Naty, cate un
la fiecare, merg la joaca. Thea a inceput sa inventeze tot felul de povesti cu monstri si cu dragoni, de care cica se si teme...
Am trimis-o la ea in camera in seara asta si mi-a zis ''Nu ma pot duce, doar stii ca este un monstru galagios sub scara''

lyvy spune:
deci eu ma boluzesc la cap, Iris mi-a facut azi febra din senin , 39.4, pe la ora 14.00 am bagat un sup de Nurofen, a scazut acuma are 39.2 si nu vad de la ce, nu mai are nici un simptom, nimic, sa fie alte masele, nu stiu, daca ar fi de la ele, ar fi bine, sa nu fie altceva
Ioana, ce nume frumos ai ales la printesa ![]()

lyvy spune:
Ioana, eu zic sa nu te mai stresezi cu vorbitul, fiecare copil are ritmul lui, in grupa la Iris sunt copii mai mari ca ea care abia scoteau cateva cuvintele si incet si-au dat drumul, cunosc copilasi care au inceput sa vorbeasca dupa 3 ani si nu s-au mai oprit nene, nu are rost sa-ti faci ganduri negre si cel mai important e sa nu mai pleci urechea la gurile rele ca nu te ajuta cu nimic, ai sa vezi ca torul se rezolva de la sine.
gudinde spune:
Ioana,
Daca tu simti ca ceva nu-i ok, poate ar trebui sa-l duci pe David la un medic ca sa stai cu sufletul impacat.
In ceea ce priveste psihologul care l-a evaluat, nu-i cunosc competentele si nici nu-i neg valoarea. As mentiona insa, in legatura cu medicatia recomandata, ca un psiholog nu are dreptul sa faca asa ceva.
Bitzulina,
Ti-am lasat acum cateva zile un off-line. L-ai primit?
bubu05 spune:
Pentru cafeluta, poze noi pe la sfarsitul albumului
http://www.facebook.com/album.php?aid=3953&id=100000694887697&l=36a3b8d21c
Lyvy, sanatate Irisucai, imi pare rau ca e bolnavioara...
Luny, la fel, sanatate multa lui Mufisor!
Ioana, eu zic sa nu te ingrijorezi cu Cretzulinul, cu siguranta isi va da drumul la vorba, mai ales ca e tare destept! Mi-e tare dor de voi si mai ales vreau sa te vad cu burtica!!!
Maine lucrez...fug la nani...dimineata am program de gatit si apoi la amiaza la serviciu...
Nicoleta spune:
Bubuuu, ce baieti frumosi! Si ce colegi de gashca ai!!
Nicoleta spune:
Lyvy, dupa antibiotic febra iar :(? Uf, o fi vreun virusache! Sanatate!