Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_satena spune:
Sunt noua pe aici ,am si eu printesica nascuta pe 3 martie si as dori sa ma imprietenesc cu voi fetelor.

bitza037 spune:
Gudinde, nu am primit nimic, mai trimite inca o data
Bubule am vazut pozele...frumoase

Alice, sa stii ca si Antonia incepand din week end-ul trecut(cu haloweenul) ma innebuneste cu "pantoma" ca ii este frica, vine si ma ia de mana sa-mi arate prin casa "pantome"
, la inceput ne distram ca era asa haioasa, numai ca acum vad ca una doua zice ca ii este frica de pantome.....
bine ai venit pe cracutza, Alina-satena
, da-ne mai multe detalii despre tine, poze.....te primim cu drag
Nicoleta spune:
Neata!
Slaba miscarea! Noroc cu Tuchi si cafeaua! Si cu dragostea, e drept!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
elara spune:
Salut! 

Bun venit, Alina_satena si sa-ti traiasca printesica.
Aveti pe mailul comun o invitatie pt AZI la un eveniment dedicat timpului de calitate pe care noi parintii il petrecem activ si constient alaturi de copiii nostri.
E o actiune a Asocietiei MAME si are loc la Sala Dalles (intre orele 10.00- 18.00). 

Asocia#355;ia M.A.M.E. te invit#259; sambat#259;, 6 noiembrie 2010, s#259; petreci „O or#259; al#259;turi de copilul t#259;u”. Desen #537;i pictur#259;, crea#355;ie de bijuterii din m#259;rgele, jocuri amuzante, origami (arta japonez#259; a plierii hârtiei) #537;i multe alte lucruri distractive sunt gata preg#259;tite de speciali#537;tii voluntari #537;i membrele Asocia#355;iei pentru ca tu #537;i copilul t#259;u s#259; v#259; bucura#355;i din plin de timpul petrecut împreun#259;.
Studiile arat#259; c#259;, majoritatea copiilor din ziua de azi, petrec foarte pu#355;in timp al#259;turi de p#259;rin#355;ii lor. Acest fapt, se datoreaz#259; celor mari care prea îngrijora#355;i de ziua de mâine, pierd din vedere momentele pre#355;ioase ale copil#259;riei celor mici.
Evenimentul î#537;i propune s#259; atraga atentia asupra faptului ca în condi#355;iile societ#259;#355;ii actuale, cele mai importante lucruri pe care p#259;rin#355;ii ar trebui s#259; le fac#259; cu copiii lor nu mai sunt prezente în via#355;a acestora #537;i de multe ori, se pierde din vedere calitatea timpului petrecut împreun#259;.
Asocia#355;ia M.A.M.E. recomand#259; p#259;rin#355;ilor s#259; profite la maxim de fiecare minut de r#259;gaz #537;i s#259; transforme pe cât posibil activit#259;#355;ile cotidiene în momente pre#355;ioase al#259;turi de cele mai importante persoane din via#355;a lor: copiii.
Lucr#259;rile realizate de copii vor putea fi achizi#355;ionate de p#259;rin#355;i #537;i p#259;strate ca amintire. Sumele încasate astfel, vor fi integral donate scopurilor umanitare întreprinse de Asocia#355;ia M.A.M.E..
Pe parcursul ac#355;iunii vor avea loc concursuri #537;i premieri, vor fi oferite copiilor diplome de participare #537;i mici suveniruri.
Asocia#355;ia M.A.M.E. este o organiza#355;ie non-profit care lupt#259; pentru drepturile, educarea #537;i bun#259;starea copiilor. Ultimul proiect derulat cu succes de Asocia#355;ie, „Atinge o stea!”, a f#259;cut posibil#259; dotarea sec#355;iei de pediatrie a Spitalului Fundeni cu un ecograf performant, iar planurile de viitor includ renovarea complet#259; #537;i dotarea la standarde europene a întregii sec#355;ii de pediatrie a acestui spital.
echipa M.A.M.E
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Nicoleta spune:
Alina, bine ai venit printre noi!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
'neatza!!!!
ioanachiar nu stiu ce sfat sa-ti dau ,urmeaza-ti simturile
si astept poze cu burtica
lyvy,lunysanatate puiutilor..si Andrei a inceput iar sa tuseasca,iar mucisori
ieri s-a jucat cu tataie ,a alergat,s-a zbenguit ,naiba stie de la ce s-a imbolnavit din nou..nu are febra doar tuse si muci...
tuchisor
pentru cafeaua cu dragoste
bubuniste frumosi si super distractie la serviciu
dupa ce plec de la munca o sa mergem la tara la mami ca-i face lui mamaie pomana de un an
....
inca o zi minunata de toamna..va
si sunt p'aci....
edit:alinamai multe detalii despre pitica ta
alice,bitza si lui Andru ii mai este frica de cucu-bau ,eu nu-l sperii dar socra mea ii mai zice "nu te duce acolo ca e bau-bau"..eu i-am explicat ca nu exista asa ceva ,nu este f speriat dar cateodata mai zice...de fantome nu prea stie,s-a mai uitat la scooby doo si a aflat ce-i aia fantoma dar f putin ...acum e innebunit dupa desenele cu Dumbo
m-a zapacit ,cred ca l-a vazut de 50 de ori,stie fiecare secventa...de dimineata se uita la animal planet ,la o emisiune cu niste elefanti gestanti etc...la un moment dat a fatat elefantica ...zice"tati,ce ale fefefantu a tul?a fatut pe el"...
e innebunit dupa animale,cand am deschis Tv i-am dat la disney dar nu si nu ca el vrea la animale
....
din nou edit:neuronul e de vina sau faptul ca-i dimineata..elara nu esti invizibila,te-am citit dar am scris rapid ,cu editari repetabile
am primit invitatia pe facebook dar din pacate eu nu pot ajunge...
pentru faptul ca esti implicata in aceasta asociatie

elara spune:
pffff...se pare ca treptat...pe masura ce am intrat tot mai rar tot asa ma estompez si eu ca umbra in ceatza....pana devin total invizibila...
eu totusi va doresc numai bine absolut tuturor si va trimit imbratisari calde si pupici acelora care inca ma mai vedeti si va mai amintiti de mine 

Elara, fericita mamica
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Multumesc pentru raspunsuri! L-a vazut un psiholog de copii, a zis ca e ok momentan, dar m-a sfatuit sa-i dau Risatarun ca sa-l ajut cumva sa evolueze mai rapid. El este foarte curios, ma intreaba despre orice ce este, chiar daca stie deja, cunoaste cred ca mai mult de 10 litere si le pronunta, stie fiecare de la ce cuvant este (M DE LA MAMA, O DE LA OU), nu mai zic de culori si cifre, marci de masini si semne de circulatie Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Draga mea, iata cateva raspunsuri pt "cei din jur".
Poetul Lucian Blaga spunea despre sine ca pana la 4 ani a fost "mut ca o lebada"
Thomas Carlyle (n. 4 decembrie 1795 - d. 5 februarie 1881) a fost un eseist, autor satiric si istoric scotian, a carui opera a fost foarte apreciata; în epoca victoriana. Si el a vorbit foarte tarziu.
"Marele savant Albert Einstein s-a dezvoltat ca un copil normal, cu vizibile dificultati insa in planul vorbirii. Einstein a vorbit foarte tarziu, aproape cand ajunsese de varsta scolara! Iar atunci cand a facut-o, in sfarsit, rostea cuvintele foarte rar, dupa ce repetase mai intai fraza in soapta, pentru a fi sigur ca o spune corect. Parintii sai se temeau ca odrasla lor sufera de un retard major, dar toti doctorii care l-au consultat le-au infirmat temerile." (http://www.revistamagazin.ro/content/view/8139/8/)
Iar azi nu exista om cu acces la media care sa nu stie cine a fost Einstein.
IATA INCA 2 ARTICOLE PE ACEASTA TEMA:
url="http://www.lumea piticilor.ro/?coaching_psihopedagogic=art&q=67"
http://www.ziarul deiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/fetitele-vorbesc-mai-repede-si-cu-mai-multa-usurinta-decit-baieteii~ni4i29
sa stergi tu spatiile din link-uri
Elara, fericita mamica
ramo_cata spune:
tot eu sunt,cred ca si oboseala e de vina ,aseara m-am culcat pe la ora 1 ,am stat sa ma uit la dansez pentru tine si m-am trezit la 7..doar am ceasul desteptaor langa mine
..frate,il vreau pe Andreiul meu care dormea pana la ora 9-10
...inca o paranteza
,sa-l auziti pe Andru cum imi canta "dansez,pentru tine dansez"
are o fata[oalal]..de dimineata imi zicea"pe mami o cheama mami meu",tati e tati meu,nu e baiatul tau
..aseara soacra mea ii zicea ca ta'su e baiatul ei..el i-a zis ca "nu,tati e baiatul meu,tati meu..baiatul tau e tataie Nitu,du-te a baiatul tau"
...
asa..vroiam sa fac o strigare pentru remaliss????????zoze mai stii ceva de ea???si gata back to work....

si dragoste pentru toata lumea!