Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna fetele!
au iesit bine investiagtiile la ochi; ma rog-ochelarii trebuie schimbati, mi s-au modificat dioptriile (va fi o alta mica avere de cheltuit dar in cazul meu nu e deloc un moft) DAR pe partea de glaucom lucrurile sunt stationare, adica e de bine.
Al meu vroia sa ne intoarcem deja dar taaare as mai profita de ziua asta frumoasa, in liniste doar noi doi aici in orasul asta bland si pasnic. Iulia oricum se distreaza cu bona "ca fetele" si bona mi-a zis sa stau linistita cat vreau.
Iar pt dupa-masa am in program ceva special, sper sa va pun poze-surpriza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, tare mi-e sa nu fie iar vegetatiile/amigdalele...Febra peste 39 de la dinti toti pediatrii spun ca e rarisim...
Ioana cred ca Elara ti-a raspuns f frumos exemplificat si in rest, parerea mea o stii bine: atat faptul ca sunt convinsa ca David nu are nimic cat si, pe de alta parte, faptul ca mamele trebuie sa-si urmeze instinctul daca se tem de ceva anume. Ca mama puiului de randunica ce a mers singura ultima de pe crenguta (desi e prima nascuta), care ajunsese exasperata de comentariile de prin parcuri ca vaaaai, nu merge la 1 an jumate, duceti-o la doctor-te inteleg fff bine ce simti. Si, cum stii, eu am avut incredere in Iulia dar am dus-o si la doctor, a facut si destula recuperare si, bineinteles, niciodata nu voi sti exact cat a ajutat gimnastica sau cat a contat faptul ca pur si simplu ea a fost pregatita mult mai tarziu sa mearga. Cert e ca acum o admira bunicii si parintii copiilor mai mari in parc, cat e de agila si ce bine se catara pe toate utzele de acolo, fara pic de frica.
Iar daca e sa-l duci la evaluare, sunt total de acordcu Gecko, fa-o pana sa vina Iris pt ca dupa aceea chiar nu vei mai gasi timp.
Iar MEDICAMENTE eu una unui copil ca David NU i-as da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Naty, ma bucur mult pt tine ca analizele sunt bune!! Iti doresc o zi frumoasa alaturi de sotul tau si...asteptam pozele-surpriza.

Bitza, faza e ca eu nu am pomenit de monstri de niciun fel, sa fie doar ceva de la tv -desi se uita la tv supravegheata si nu-mi amintesc de niciun ''monstru'' prin desenele ei- sau, cel mai probabil, vreo poveste de la gradinita. Aseara a tinut-o intr-una cu ''este un monstru ingropat sub scara''. Ne-am contrazis cu ''nu exista monstri'', ''ba exista'' si, cand am intrebat-o ''ia zi-mi tu cum arata un monstru, daca exista'', mi-a raspuns ''are ochii mari-mari si gura maaaare, si o burta verde. Si mananca copii''. Niciodata, dar niciodata in discutiile mele nu am pomenit de ''mancat copii'', la noi nu exista nici bau-bau, nici altcava de genul. Totusi, de unde monstrii ''ingropati sub scara'', nu stiu...

Elara, faine exemple ai dat! Mi-e dor sa-ti mai vad si eu puiutii si sa te si citesc pe DC.

Ramo, ce-am mai ras de Andru cu elefantul care a facut pe el!!:)))) E comic tare pustiul asta al tau!!

Cata, buna cafeaua cu dragoste!

Zoze, niciun zambet, nicio raza, nicio cafenien pupacita de un blondut, nimic?

Cu privire la litere si la cuvinte, fara sa aiba legatura cu discutiile de dinainte, vreau sa va spun ce cred si eu, din experienta mea cu Thea: sunt convinsa ca ei sub nicio forma nu fac conexiuni logice de genul ''o'' de la ''ou'', ci ca astea le retin din exemple, pur si simplu. De ce zic asa? Thea stie cam toate literele, are de mai bine de un an un puzzle cu litere, doar ca acesta este in engleza. Adica fiecare litera acopera o imagine cu denumirea in engleza ('A' apple, 'C' acopera 'cat', etc). Si dc Thea pune litera A in locul ei si eu ii zic, ''a de la avion'', ea imi raspunde imediat: ''nuuuu, este a de la mar'' sau ''nuuuuu, este c de la pisica''. Sper sa nu supar pe nimeni, e doar o situatie.

Eu va pup, ne pregatim de plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna gagicute!
Sper ca profitati din plin de vremea frumoasa! Baietii mei sunt cu tati in parc si eu gatesc de zor sa-i astept cu masa gata La 2 plec la serviciu si vin diseara la 11 :( Ata ete...

Nico, da, am super, super colegi, suntem o echipa pe cinste, uniti, ne intelegem f. bine si sunt de gasca , jumi-juma casatoriti si cu copii, restul tinerei la 20 si ceva de ani

Ma bucur ca v-au placut pozele, v-am raspuns si pe FB.

Elara, o imbratisare si tie!

Naty, ma bucur ca au iesit bine analizele

Luny, am admirat pozele sorelei de la Disney, bestiale Multe chestii noi de cand am fost noi si abia astept in 2 ani sa mergem iar in gasca completa Adoooor Disney

Ma duc sa pun verdeata la supica

Mergi la inceput

PS: Am si eu steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

inca o juma'de ora de stat la scarbici...

natyma bucur pentru rezultatele pozitive..hmm poze sulpliza?distractiune placuta si pana diseara o sa stau ca pe jar...

bubuserviciu usor ..ce bunatati ai gatit?deja imi e

aaalunyf interesanta supica

aliceda ,mai ,e atat de comic ...e pus pe shotimai tot timpul..mor de dragul lui...de multe ori am zis ca trebuia sa-i punem numele Denis,i se potrivea perfect......apropo ,ai vostrii strica jucariile? Andru are o placere de a le striga...in special masinutele..are un jeep careia i-a rupt rotile ,i-a scos usile iar intr-o zi a luat o surubelnita de jucarie si nu s-a lasat pana cand nu i-a scos parbrizul..dupa ce le strica zice"fatui paf...gata fatui paf..."..i-am dat n explicatii ca sa nu le mai strice dar nu am ce-i face..il las in boii lui...

cu literele nu stiu ce sa zic ,a fost o perioada cand intreba singur dar a trecut dar nu-mi fac griji are destul timp sa le invete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

PS: Am si eu steluta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

am vazut ,te-am felicitat zilele trecute,instelat-o

Mergi la inceput

Ramo, tu lucrezi in fiecare weekend?

Meniul de azi: supa de vitel cu galusti, mazare cu morcovi sote si carnaciori la tigaie, cartofi si morcovi la cuptor cu rozmarin si piept de porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elara, am vrut sa iti raspund, insa am zis ca mai intai trebuie sa citesc atent mesajul tau. NU te supara pe mine, te rog.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, ma bucur ca sunt ok rezultatele.

Baietii mei sunt la medic cu Adrian, nimic foarte fgrav, dar am zis sa mearga, sa-i caute, ca Matei are muci galbeni si ii cam miroase gurita de la ei... Stefan a facut brusc febra azi-noapte si il doare in gat... de-astea... fericiri de sezon...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput