Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Hello dragelor!

M-a tras Ramo
de maneca, sunt bine, doar ca am fost ocupata cu serviciul, casa, copiii. Maine plec la botez la Pitesti, de saptamana viitoare ne mutam cu sediul asa ca o sa ne apucam usor de impachetat, ma ia cu capul cand ma gandesc la arhiva de la subsol!
. Copiii sunt bine, donsoara Rebecca de cand se scoala vrea rochita si strampi! Plus zorzoanele aferente!
Razvanici este in vacanta la soacra-mea, iar aseara am vorbit cu el le telefon si mi-a zis ca nu mai poate de dorul meu 

, nu pot sa cred, nu mi-a mai zis niciodata asa. Asa ca il aducem azi acasa...si eu mor de dorul lui!

Am citit de nasterea Olgai!

Bine-ai venit , bebe Alexandru, sa ai o viata minunata alaturi de familia ta frumoasa!

Am citit si ca Muffilici a fost bolnavior cu febra
, multa, multa sanatate voua.
Stelut, ai scapat de fir, bravo! 
Nota 10+ pentru Naty si Ariel in tot ce au intreprins pentru Micul nostru drag.

Am mai citit, dar sunt asa amestecate acum in capul meu!

Va pup, e o zi minunata, n-am stare deloc la birou.
tonic spune:
Mi-am amintit ceva!
Gudinde
pt link. Am facut multi oameni fericiti si
pe aici pe la mine. ![]()
Nicoleta tu cum te simti ca ma gandeam ca ne-a luat migrena pe amandoua si daca tu esti bine trag si eu sperante.
Ma duc in debara unde e intuneric, liniste si racoare.
numeioana spune:
Olgutz, felicitari pt bebe Alexandru! Sa fiti sanatosi cu totii!!!
Mai e vreun puiut care nu vorbeste in propozitii?? Toata lumea ma bate la cap ca David nu vorbeste, zice doar cateva cuvinte si, desi eu sunt convinsa ca in curand o sa-si dea drumul, ma streseaza rau subiectul...
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
salut.
Am vazut si eu puii de Clodute, ce mari au crescut si ce scumpi sunt! Mami, sa ni-i arati mai des!
Cata, sunt bine acum, de cand m-am trezit am intors casa, am recuperat de ieri (nu de alta, dar era jale rau si inca mai sunt de facut unele chestii...). Insa eu m-am indopat cu antiinflamatoare, am bolit 12 ore... si acum sunt iar obosita, dar nu ma mai doare. Sper sa nu inceapa iar... Ia si tu o bulina ceva... Astia au aici Parkemed, cu din-asta m-am tratat. Aseara trebuia sa fac baie la cap... acum parca m-a lins vitelul :D.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
salutari..
sunt obosita, mai am o noapte, nu am cuvintele la mine... Multumesc de intrebare, Mate e bine, dar nasul tot la fel este, nu respira deloc pe nas noapte, sforaie, e chin.. deci sunt nedormita de vreo 3 nopti.. am dormit la pranz acum 2 ore, ca sa pot functiona la munca diseara..
macar am iesit in parc cu tata, si tare fain ne-am jucat, ma alerga, eu il prindeam, apoi invers, si se arunca pe jos in iarba cu frunze sa-l gadil!
sunt complet topita de omuletul meu, mai ales ca vorbeste intr-una, face tot felul de fraze alambicat, e atat de dulce!!
in parc, ia la rand toate bancutele cu oameni varstnici si sta de vorba cu ei, le povesteste din Cars, despre masinile de curse, cum fac accident!
saracii, aia sunt inc eata total, unii iau niste moace serioase si se chinuie sa inteleaga limba lui, altii se distreaza![]()
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
Ioana, la cum le-am citit pe fete aici cam fiecare din pitici are un vocabular destul de avansat. Patrick mi s-a parut ca si-a dat drumul la gura mai tarziu decat ceilalti randunei si mai prost (stalcea ingrozitor cuvintele). Acum este intr-o adevarata explozie, intreaba, repeta, turuie. Dar pana sa isi dea drumul el totusi "vorbea" in propozitii. De fapt nu spunea nimic coerent, inteligibil...dar vorbea. Intelegi ce spun? Sigur ai vazut la copiii de la tine din grupa. Ceva de genul "Mami, dinga binga gaga daca." in vorbe insotite de gestica si mimica. Fetele de la el la gradinita erau convinse ca el vorbeste romaneste. Asa convingator era...cu inflexiuni ale vocii, cu ridicat de sprancene...tot tacamul. De aia nici nu mi-am pus semne de intrebare cand vedeam/citeam ce alte si alte cuvinte stiu alti copii de seama lui.
Eu nu pot sa-mi dau cu parerea daca e bine sau nu cat spune David. Dar daca ai indoieli cere o evaluare ACUM. Nu lasa pe mai tarziu caci vei fi prinsa pana peste cap cu venirea printzesucii. Nici macar nu stiu unde sa mergi cu el...la cine? la un psiholog? la un logoped? nu ma pricep.
Dar am vrut sa-ti zic...din ce-am mai citit din experientele altor mamici. De fiecare data ele, MAMELE, au fost cele care au sesizat ca piticul este cumva altfel. Nu tin minte nicio mama care sa fi zis..."uite dom'le, copilul meu face asa si asa, soacra/vecina au zis ca nu e normal, m-am dus cu el la doctor si s-a dovedit ca ele aveau dreptate". Din toate povestile ce le-am citit am remarcat ca mamele au simtit acel ceva. Daca tu simti ca poti comunica cu el, din priviri, din gestica, din ce vrei tu...atunci probabil ca nu e nimic si doar timpul il va face sa-si deschida gura. Daca simti ca in comunicarea cu el te lovesti de un zid atunci mai bine ar fi sa cauti explicatii pentru felul lui de a fi.
Te pup
si sa ai grija de tine si de Irisuca si de Cretzulin.
luny spune:
ioana uite ca ti-a spus Gecko ce vroiam sa spun si eu
.. plus ca Muf a fost exact ca Patrick, vorbea chinezo-englezo-muficeasca de minune, exact cum a descris Gecko
, il am si filmat.. nu intelegeam decat cate un cuvant, asta in cazuri fericite..
Iubirea mea,
luny spune:
ce-am mai improvizat eu prin bucatarie.. daca vreti ceva idei..
http://www.bucataras.ro/retete/12887/supa-de-pui-si-ciuperci-cu-smantana.html
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Anca, imi mai dai, te rog, linkul cu copiii in Tineretului? mi-l cere Matei |
l-am gasit