panica in sarcina
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Luna, si eu m-am gindit un pic mai inainte la chestia cu contul dezactivat si un alt user care si-a ales acelasi nick... dar data inregistrarii e clara si e aceeasi la ambele... daca primul ar fi fost dezactivat, nu e posibil...
Eu acum nu ma mai gindesc la nimic altceva, sper totusi sa fie vorba despre doua persoane diferite sau daca nu, sper ca fetita lui nikol31 sa fie bine si sanatoasa. Sper din tot sufletul, de aceea nici nu-mi pot scoate subiectul din cap.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Luna1 spune:
Nelia cineva spunea mai in urma ca, atunci cand a aparut subiectul initial, userul avea doar un mesaj postat. Ma gandesc ca, presupunand ca e un user nou care a luat acelasi nick ca al unui fost user (care si-a inchis contul) poate s-a intamplat vreo ambrambureala pe acolo si i s-au transferat ei mesajele vechi pe cont. (Vai ce limbaj tehnic am)
Luna1 spune:
Si cred ca am rezolvat misterul: la subiectul pus de nikol31 (in 2007) cel cu tensiunea marita, Nikol31 si-a dat adresa de mail si nr de telefon public intr-un mesaj. Se putea folosi cineva de informatia asta pentru a ii hackui contul?
mianna spune:
cineva care se plictiseste mult prea mult, eventual. ok, o parola de mail din cate stiu se poate sparge relativ usor, da' chiar merita efortul de a ii citi emailurile de acum 3 ani, de a ii prelua stilul si amanuntele pentru a scrie degeaba pe un forum de genul asta??
Chuny spune:
la fel cred si eu, ar cere prea mult efort treaba asta si cred ca nimeni nu ar face asa ceva din plictiseala ...
nelia spune:
Si eu cred ca indifirent cum stau lucrurile, panica, anxietatea si dorinta mare de a avea un copil fara sanse de reusita sint reale.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
natynic spune:
Tocmai am fost si eu atentionata printr-un PM despre acest subiect si acest user, avand in vedere ca in 2007 am tinut o vreme o stransa legatura cu acea nikol31, care facea hipertensiune de sarcina (ce-i drept, imi amintesc perfect, pe fond de atacuri de panica). Era parca din Cluj, nu gasise un cardiolog de incredere si practic am tratat-o "online" sau la telefon. In final a nascut cu bine, m-a anuntat, mi-a trimis si poze cu fetita ei si apoi legatura s-a diluat si a incetat complet de vreo 2 ani. Pot spune ca acea persoana, cu care am vorbit deseori si la telefon, era f anxioasa dar...cum sa zic, nimic care sa depaseasca acceptabilul intr-o sarcina cu mici probleme. Dar era (parea?...) o persoana ABSOLUT NORMALA.
Asa ca, logic, daca e sa fie una si aceeasi, am ramas masca citind cele debitate la subiectul asta...
Si, da, am adresa ei de mail/mess, o voi contacta sa vedem daca ne poate lamuri...
andacos spune:
Natynic,eu as fi tare multzumita daca ne-ai face putzina lumina,luind legatura cu acea persoana!
Mie nu mi-a facut impresia de dezechilibru mesajele acestei nikol si cred ca are nevoie de ajutor!
Si sper sa mai scrie!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
natynic spune:
...in orice caz, recitind cu atentie toate postarile de acum, eu nu recunosc DELOC, dar DELOC in ele pe fata cu care am tinut legatura in 2007. Daca e aceeasi, e ceva ff grav la mijloc...
nelia spune:
Natynic, of, am avut o tresarire cind am vazut ca ai scris la mesaj... Of, eu speram ca o cunosti personal, ca inca mai tii legatura cu ea si ca ne spui ca ea si fetita ei sint bine, iar singura legatura dintre aceasta nikol si cealalta este facuta doar printr-o eroare tehnica.