panica in sarcina
Raspunsuri - Pagina 6
Chuny spune:
tehnic cred ca trebuie o vrajitorie pt a imbina 2 nickuri legate de 2 adrese diferite de email.
goldi spune:
Probabil ca Nikol31 a vrut sa scurteze povestea, se afla in fata unei noi sarcini si deci a unei noi provocari, anxietatea este prezenta la fel ca in 2007 dar acum asteapta altceva decat i s-a oferit, de catre medici sau cei din jur, acum trei ani.
Ce nu inteleg este ingenuitatea .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Chuny spune:
daca citesti bine primul post spune ca e casatorita de 6 ani si sotul dorea chiar de atunci copii, dar ea nu a indraznit pana acum sa faca de frica etc
ramonapreda spune:
oricum ar fi, e clar ca are probleme si poate ar trebui sa n-o mai punem la zid...e alegerea ei ca nu vrea sa spuna mai multe...sau nu spune totul.cu siguranta, bine nu-i e. chiar si "la misto" daca l-ar fi scris,tot trist ar fi.cine ar face asa ceva?
ramonapreda spune:
pe ea,probabil, o interesa daca a mai luat cineva antidepresive in timpul sarcinii,dar "s-a pierdut" in niste povestiri " gratuite".
poate ar trebui,daca putem, sa o ajutam cu chestia asta...fara sa mai facem pe detectivii.cu siguranta povestea ei nu e una frumoasa...
kariguld spune:
mda, nu-i asa complicat, se poate loga de la doua pc-uri diferite, adrese de mail poate oricine sa-si faca cu zecile daca vrea. deci?
mie imi pare ca ne pierdem timp pretios cu astfel de subiecte.
sunt convinsa ca exista persoane care au nevoie cu adevarat de ajutor, dar in astfel de situatii e greu de spus care-i adevarul de fapt.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alsa
Nelia, te admir mult pentru modul cum iti exprimi si iti sustii parerile, pentru obiectivitatea pe care o transmiti in mesajele tale. Dar acum cred ca exagerezi in exprimare. Hai sa se lamureasca lucrurile, sa nu ne aruncam in acuzatii, chiar daca intuitia ta, buna de altfel, iti spune intr-un anume fel. Sa-i dam crezare lui Nikol31 pana la proba contrarie. alsa |
Imi pare rau, chiar nu vreau sa am intuitie buna de data asta si in primul rind am luat-o chiar in serios, dar am dat-o in bara pentru ca inselata de tonul asemenator si de nickul asemanator, le-am incurcat pe nikol24si nikol31. Mi-am cerut scuze, dar ceea ce am scris, i-as scrie si daca se dovedeste ca este o eroare tehnica.
Ca dovada ca am luat-o in serios, am vrut sa-i scriu pe PM, ca poate chiar are nevoie de o vorba buna, dar nu-l are activat.
Sint prima care isi cere scuze daca nikol31, cea de acum, este cu totul o alta persoana decit nikol31 cea din 2007, cu axietatea, tenisunea mare si fetita sanatoasa pe care a nascut-o si ca doar o eroare tehnica a aruncat-o in acest val de suspiciuni.
Dar pina la proba contrarie nu pot sa vin cu sfaturi la o cerere de ajutor, daca aceasta nu e ceea ce pare, e timp pierdut.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Luna1 spune:
Presupunand ca Nikol31 din 2007 si-a dezactivat contul, e posibil ca forumul sa aloce acelasi nick unui nou venit?
Luna1 spune:
Si inca ceva, citind cateva dintre postarile din 2007, desi par ale aceluiasi user, totusi nu par ale unei persoane...labile psihic. Adica sincera sa fiu, cam tras de par sa minti luni de zile ca esti gravida (cu detalii pe care numai cand esti gravida le stii cu adevarat). Pare o persoana normala (in 2007) deci nu pot sa imi imaginez ca ceva asa aiurea s-a intamplat intre timp si a "uitat" ca are un copil.
Deci cred sincer ca e o eroare tehnica.
RODY77 spune:
putem sa presupunem ca este o eroare dar nikol31 vechi are aceleasi probleme si foloseste aceleasi expresii ca nikol31 noua totusi aceasta nikol are o problema