panica in sarcina
Raspunsuri - Pagina 5
Chuny spune:
Aici nici macar nu cred ca e vorba de subiecte la misto, cred ca nikol31 are probleme grave in viata reala si sper ca nu e singura si ca cineva o ajuta totusi sa iasa din asta.
ralucis spune:
Bai, ciudata treaba, in mesajul de inceput de aici Nikol zice ca are 34 de ani, intr-un mesaj de la topicul cu tensiunea arteriala din 2007 zice ca are 31 de ani, deci...???
ralucis spune:
Offf, sibylle, este sigur aceeasi persoana, am gasit si un mesaj in care vorbeste exact ca aici despre atacurile de panica...Sper ca, daca este adevarata povestea cu fetita, copilasul ei sa fie in regula, off, ce trist...
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis ...Sper ca, daca este adevarata povestea cu fetita, copilasul ei sa fie in regula, off, ce trist... |
Mey voi ce vretzi sa insinuatzi?Ca pe mine zau ca nu ma duce capul la ora asta?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mey voi ce vretzi sa insinuatzi?Ca pe mine zau ca nu ma duce capul la ora asta? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Ta-na-na Pam-pam....murder mistery.
Scuze, dar nu m-am putut abtine.
Deci avem userul Nikole31, care crede ca scrie aici pt prima oara, are 34 ani si are atacuri de panica. Ceea ce ea un stie e ca, acum 3 ani a facut o fetita, la 31 ani si sufera si de tensiune marita.
Acum sincer, incerc sa ma amuz, sa nu imi fac scenarii o mie, cum de fapt ea are un copil, luat de autoritati, dar nu-si mai aduce aminte, bla bla,,, ca daca nu-si aducea aminte nu mai stia nici parola de la userul nikol31.
Subiect la misto.
ralucis spune:
dana, nikol in 2007 e in pragul nasterii, are atacuri de panica si tensiune marita, naste o fetita sanatoasa, totul bine, nikol din 2010 nu are copil si isi doreste foarte mult unul, are aceleasi atacuri de panica si intreaba daca exista vreo medicatie care se poate lua in sarcina pt problema ei.
ralucis spune:
luna, nu cred ca e la misto, cred ca este vorba despre aceeasi persoana cu grave, grave probleme...
andacos spune:
Luna,zau ca eu tot nu am intzeles!
Am zis ca-s mai grea de capla ora asta,dar zau ca nu intzeleg ce vretzi sa insinuatzi?
pai daca voia sa faca misto,nu credetzi ca-si creea un nick nou?Zau ca nu intzeleg....!!!!!!
Dana
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis luna, nu cred ca e la misto, cred ca este vorba despre aceeasi persoana cu grave, grave probleme... |
Nici nu vreau sa ma gindesc la asa ceva!
Zau...poate chiar ca e vreo problema tehnica,nu stiu daca e ok sa punem asa...diagnostice!
Dana
Chuny spune:
Anda, tocmai asta e ideea :-( nu face misto deloc.
Este imposibil sa iei nickul unei alte persoane, asta stiu si eu pt ca in acest caz trebuie sa ai acces la email si parola de email, plus parola nickului.
mesajele sunt scrise exact in acelasi stil si in 2007 si acum ... deci nu cred ca nikol face misto, ci ca a trecut printr-o trauma serioasa si nu si-a revenit. Sau are alte probleme pe care nu reuseste sa si le rezolve ...Insa cred ca e serios si trist ce se intampla.