panica in sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Imi pare rau, Nikol, sper ca este doar o incurcatura. Dar daca asta este nu m-as supara, as fi prima care ar cere administratorului sa rezolve problema, sa-mi schimbe nick-ul ca sa pot veni apoi, 'curata', sa cer ajutorul de care am nevoie.

Si chair si asa, eu cred ca au fost mesaje de empatie pe aici, dar pina nu ne lamureste un moderator sau chiar administratorul de ce apare nick-ul tau legat de sarcina si de nasterea unei fetite, nu putem sa nu vedem ca ceva nu e in regula.

Cit despre confuzia cu nick-ul nikol24, eu am gresit cind am confundat nick-urile si mi-am cerut scuze. Dar acum imi dau seama ca nu numai nick-ul asemanator m-a indus in eroare, ci si tonul. Cel din mesajele tale este asemanator cu cel din mesajele lui nikol24... iar ea chiar are o fetita, abia am aflat, culmea este ca virsta fetitei este in intervalul inregistrarii celor doua nick-uri pe forum.

Sper din tot sufletul sa fie doar o coincidenta si sa ne inselam, dar eu cred ca te bazezi cam mult pe anonimat. Si nu ar fi nimic, e treaba ta ce faci, dar parca nici nu mi-ar placea sa picam noi alea rele si fraiere... fara motiv.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

Chiar nu am timp sa fac polemici si nici starea mea de spirit nu-mi permite. un singur lucru vreau sa va spun. Logic, ce as fi avut eu de castigat daca as lasa un mesaj OOS aiurea, inafara ca mi-as pierde timpul, eu nu vad nimic. Daca as avea un copil ce rost ar avea sa cer ajutorul cuiva pentru a avea un copil. Chiar nu se leaga, voi nu vedeti. Daca voi credeti ca eu nu am altceva de facut decat sa trimit mesaje aiurea, va inselati. Voi chiar nu v-ati dat seama cat sunt de disperata si cata nevoie de un sfat am?
Chiar nu vreau sa ma justific aiurea. Eu oricum va multumesc pentru putinul timp pe care mi l-ati acordat si pentru sfaturile voastre, chiar m-au ajutat pe moment.
Imi pusesem sperante in mamicile de pe acest forum.
Nikol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Eu tot mai astept sa se faca lumina!
Din curiozitate m-am tot ,,pus'' pe citit la subiectele cu pricina si tonul discutiei pare identic cu cel folosit aici!
Personal,am avut toata bunavointa,dar nu-mi place sa discut cu ,,impostoare''!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am trecut si trec exact prin aceleasi probleme ca si tine, dar uite ca ciudat, din momentul in care am ramas insarcinata nu am mai avut absolut nici un atac de panica. Probabil ca dorinta de a fi bine bb a fost mai puternica decat toate gandurile mele negre. Cand ma simteam agitata am luat fara probleme Sedatiff PC si calciu cu magneziu. Nu au contraindicatii in sarcina.

Dupa ce am nascut, la 1 an, au reaparut atacurile, momentan sunt sub tratament cu Cipralex si mi-e mai bine. Dar la fel ca tine, si eu mai vreau un bb si mi-e teama de o alta sarcina tocmai din cauza asta.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu cand am vazut azi dimineata (sau pe la pranz?) subiectul, nikol31 avea 1 singur mesaj pe acest forum. Spre seara au aparut 200+. Am crezut ca mi s-a parut dar se pare ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Esti sigura, Rall? Daca avea doar unul, inseamna ca e sub moderare pina la primele zece (desi mie mi s-a parut ca apar la timp mesajele). Poate de acolo sa fie eroarea?

Sper sa se lamureasca totusi povestea pentru ca daca e o eroare atunci Nikol are nevoie de scuze si sper sa-i continue dupa aceea subiectul. Desi, mie intuitia imi spune ca forumul nu se joaca cu noi...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Sper sa se lamureasca totusi povestea pentru ca daca e o eroare atunci Nikol are nevoie de scuze si sper sa-i continue dupa aceea subiectul. Desi, mie intuitia imi spune ca forumul nu se joaca cu noi...CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Nelia, te admir mult pentru modul cum iti exprimi si iti sustii parerile, pentru obiectivitatea pe care o transmiti in mesajele tale. Dar acum cred ca exagerezi in exprimare. Hai sa se lamureasca lucrurile, sa nu ne aruncam in acuzatii, chiar daca intuitia ta, buna de altfel, iti spune intr-un anume fel. Sa-i dam crezare lui Nikol31 pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

Parca sunt o acuzata si stau sa-mi astept verdictul.
Foarte frumoasa primire am avut pe acest forum. Chiar mi-au trecut toate atacurile, anxietatea, pentru ca nu am gasit locul potrivit pentru alinare.
Nu va mai chinuiti fetelor, chiar nu mai am nevoie de nici un sfat.
Nikol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

nikol, la cate topicuri deschise la misto au existat si vor mai exista pe forumuri, suspiciunile care au aparut sunt cat se poate de firesti. uita-te si tu in dreptul unui post scris de tine, ce scrie sub username-ul tau, si vei intelege de ce ne e greu sa credem ca te-ai inregistrat ieri.

eu una voi da report la postul meu (daca se poate) - poate asa atrag atentia cuiva cu acces la partea tehnica. cel putin sa ne lamureasca cineva cum ar reactiona forumul daca ai fi incercat sa te inregistrezi cu un nick deja existent (desi eu stiu ca niciun forum nu accepta asa ceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mianna, multumesc pentru report.
Este imposibil sa se inregistreze cineva cu un nik deja luat. IMPOSIBIL!
In primul rand, sistemul de inregistrare atrage atentia ca acel nick e luat si 2: fiecare nick e legat un mod unic de o adresa de email de unde se face confirmarea.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput