panica in sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Nikol,nu te supara ca te intreb:tu ai mai fost gravi pina acum?
Ca am accesat subiectele postate de tine pina acum pe DC siu apar destul de multe si in toate ,tu apari ca fiind ,urmand sa ai o fetita,Andra Maria!

Ce se intampla,ca nu mai inteleg nimic ????

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105748&whichpage=1

Uite un exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

am inteles, multumesc.

insa n-ar fi rau sa investighezi amanuntit si tiroida, o parte dintre simptomele descrise de tine se regasesc si in afectiunile tiroidiene.
incearca sa gasesti un medic bun endocrinolog, la stat sau la o clinica privata, eventual sa te internezi pentru 2-3 zile la Parhon, pentru analize si investigatii amanuntite pe partea de endocrinologie/tiroida.

modificarile/tulburarile glandei tiroide se pot produce treptat sau brusc, asa ca rezultatele investigatiilor facute acum cativa ani s-ar putea sa nu aiba relevanta.

daca ai putin timp, cauta pe sfatulmedicului descrierea simptomelor prezente in cazul bolilor glandei tiroide, s-ar putea sa ai surpriza sa-ti regasesti multe sau aproape toate simptomele pe care le experimentezi. poate de aceea nici nu reusesti sa ramai insarcinata (bine, si stresul in care traiesti isi spune cuvantul in aceasta problema).

sau, daca problemele nu sunt totusi de la tiroida, macar elimini aceasta ipoteza...

multa sanatate iti doresc !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Ia uite Nikol:

http://forum.desprecopii.com/forum/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=38492

Ce naiba,mah???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

ce aveti mama cu mine, prima data cu drogurile acum cu copilul, iarasi este o confuzie. eu abia acum o luna am descoperit acest forum si tot atunci mi-am facut si id-ul. poate l-a mai avut cineva inainte, nu stiu e chiar ciudat.
imi si vine sa rad, poate sunt eu in viitor asteptand o fetita. ce bine ar fi, inseamna ca am scapat de panica si am facut un bebe!!!
E chiar ciudat.
Nikol

Mergi la inceput

Pai scrie clar ca esti membru din 31.01.2007 in dreptul tau.
Sa vedem ce spune un moderator ca pare o mare cacealma totul!

Mergi la inceput

acum discutam despre nume comune sau despre o suferinta? crede-ma ca am atat de multe pe cap, incat nu vreau sa investighez id-uri, problemele altora. Eu singurul lucru pe care il vreau este sa gasesc o solutie la aceasta idioata de anxietate si sa fac un bebelus!!!!
Nikol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

tehnic nu are cum sa fie decat o singura persoana.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Poate aflam ca e si aceeasi cu nikol24!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Acum chiar nu mai inteleg nimic. Am intrat aici sa caut alinare si uite! Multumesc fetelor pentru suportul vostru. N-am nici o legatura nici cu Nikol24 si nici cu mesajele anterioare.
Nikol

Mergi la inceput