panica in sarcina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Naty
Multumim!Sper sa reusesti sa dai de ea si sa fie bine fetita!
Doamneeeeee!!!
Daca citesti atent,intr-unul din mesaje spune clar ca reuseste sa se eschiveze foarte bine si nimeni nu banuieste ce se intampla cu ea in momentele de anxietate crescuta!
Am trecut prin asa ceva,e groaznic,nu doresc nici dusmanilor dusmanilor....si intr-adevar,reusesti sa gasesti forta pentru a a pastra aparentele si a ,,poza'' intr-o persoana perfect normala.
Insa numai tu stii cat lupti pentru asta!
Sper din toata inima sa fie bine fetita!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

...in orice caz, recitind cu atentie toate postarile de acum, eu nu recunosc DELOC, dar DELOC in ele pe fata cu care am tinut legatura in 2007. Daca e aceeasi, e ceva ff grav la mijloc...

nu fac pe detectivul, dar o doza de curiozitate tot am, asa ca am dat cateva click-uri. nu stiu daca te referi la forma sau la fond cand spui ca n-o recunosti, eu recunosc ca n-am aprofundat fondul prea mult. forma insa seamana - posturi "neaerisite", topic deschis prin a se prezenta, cerand sfatul persoanelor care au trecut prin situatii similare, multumiri anticipate la sfarsitul primului post, nerabdare dupa cateva ore daca nu s-a raspuns, cerand atentie si ajutor printr-o intrebare de genul "chiar nimeni nu stie???" (terminata cu ai multe semne de intrebare).

asta-i doar la o privire aruncata in fuga, nu ii iau posturile la puricat, sunt doar curioasa care-i explicatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

am lamurit-o.dupa emailul trimis,adevarata nikol31 m-a sunat azi.Sunt cat se poate de bine ea sifetita (pe care mi-a si dat-o la telefon,o dulceata de 3 anisori) iar ea a trecut demult peste acele anxietati.
Persoana care a postat la acest subiect este o prietena a ei careia i-a permis sa posteze sub username-ul ei iar povestea cica ar fi absolut adevarata si fata intr-o grava criza.Greseala ei a fost ca nu a recunoscut faptul ca e o alta persoana si nici pe adevarata nikol nu a anuntat-o de cele iscate...
Deci persoana chiar ar avea nevoie de ajutor serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

nu fac pe detectivul, dar o doza de curiozitate tot am, asa ca am dat cateva click-uri. nu stiu daca te referi la forma sau la fond cand spui ca n-o recunosti, eu recunosc ca n-am aprofundat fondul prea mult. forma insa seamana - posturi "neaerisite", topic deschis prin a se prezenta, cerand sfatul persoanelor care au trecut prin situatii similare, multumiri anticipate la sfarsitul primului post, nerabdare dupa cateva ore daca nu s-a raspuns, cerand atentie si ajutor printr-o intrebare de genul "chiar nimeni nu stie???" (terminata cu ai multe semne de intrebare).

asta-i doar la o privire aruncata in fuga, nu ii iau posturile la puricat, sunt doar curioasa care-i explicatia.

exact asta am sesizat si eu. acelasi mod de exprimare.

si nu mi se pare credibila povestea cu prietena. cate din noi ar accepta asa ceva?? si parca se spunea ca au folosit acelasi PC
incurcate si cidate caile astea tehnice.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

interesanta poveste, nu numai ca a scris de pe ID-ul ei, dar i-a preluat foarte bine si stilul de a scrie ... bine ca exista o explicatie ... nu-s convinsa ca ti-a spus tot, adica pare trasa de par povestea putin ... tot ce sper e sa gaseasca ajutor undeva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Da, a si preluat modul de a scrie si datele personale (varsta, de acelasi nr de ani e casatorita si ea, aceleasi probleme de sanatate - care sunt sansele sa ai o prietena care sa sufere exact de aceleasi chestii ca si tine?). Macar fetita sa speram ca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

Va salut pe toate,
Eu sunt "adevarata" Nikol31, vorba Nataliei, si pana azi dimineata habar nu aveam ce se petrece de fapt, ce discutii s-au iscat si toate se refereau la mine. Nu voi sta acum sa iau in discutie parerea fiecareia dintre voi, ci voi spune pe scurt: gata cu presupunerile, povestea este foarte simpla, o prietena foarte buna de-a mea a folosit de multe ori user-ul meu cand a mai accesat forumul, nu e prima data.Pe vremea cand eram eu insarcinata, obisnuiam foarte des sa scriu si noi lucram impreuna la birou si de multe ori mai intra si ea in cate vreo discutie. De ce nu si-a facut pana acum un alt username, habar n-am, din comodiate si se obisnuise cu acesta. Mi se pare atat de stupid si o pierdere de vreme sa stam acum sa ne tot intrebam, de ce nu si-a facut alt id, de ce nu a recunoscut ca este alta persoana, de ce... de ce...? Nu mai conteaza, tot ceeea ce conteaza este ca Diana are intr-adevar problemele pe care le-a descris, este intr-adevar disperata si cauta alinare, dupa cum a spus-o. Eu am avut in sarcina probleme asemanatoare, acum cand le-am vazut pe ale ei, imi vine sa rad cat de prostuta am fost, eu chiar eram bine. Oricum, sfaturile mele si experienta mea se pare ca nu au prea ajutat-o si a cautat si in alta parte.
Un lucru e cert: eu imi voi face un alt username, dupa toata tarasenia asta, oricum eu nu prea mai intru pe forum, cred ca sunt 2 ani de cand nu l-am mai accesat. Dar, asa e mai bine. Diana nu cred ca va mai vrea ajutorul cuiva de aici, dupa cate a patimit, biata.
Si apropo, eu sunt bine si fetita mea este un ingeras de copil, ce am trait in sarcina este de domeniul trecutului. Nu este o solutie sa faci un copil ca sa scapi de panica, dar in cazul meu a functionat, nu 100%, dar acum sunt un om fericit.
Stati deci linistita, nu este nimeni aici dezechilibrat, cu probleme grave, o mamica care a facut un copil si apoi a uitat, te miri ce am mai citit pe-aici.
Va doresc o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Nikol31, ma bucur mult ca ai scris ca deja "scenarita" era in floare pe aici

Oricum transmite-i prietenei tale multa sanatate si sper sa gaseasca un medic psihiatru bun care sa o indrume cel mai bine ce trebuie sa faca. Se pot lua antidepresive in sarcina in masura in care beneficiul acestui tratament depaseste riscurile presupuse asa cum se zice in lumea medicala. Important e sa gaseasca un dr priceput care sa o urmareasca pe tot parcursul sarcinii, sa faca si terapie daca este cazul si sa-si mentina pe cat posibil doza cea mai mica la medicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Diana este Adina anagramat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

prietena ta ti-a copiat foarte bine stilul de a scrie, asta e motivul plauzibil pt care s-a declansat scenarita mult hulita de doamne

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157978

si

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105748&whichpage=1

ca sa nu mai zic ca s-a impotmolit singura de n-a mai stiut pe-un' sa iasa :-)

Mergi la inceput