Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas parca noaptea si seara sunt cele mai grele..Incepe sa ma tie burta si ma simt greoaie..Of vreau sa se termene. Azi l-am trimis pe Pufi sa imi cumpere doo camasi de noapte ca nu mai am cu ce sa ma imbrac in casa..Toti pantalonii de casa ma tiu sub burta si nu mai pot. Saracu a reusit sa imi ia doo maarii!! si imi vin. Si deschise in fatza pt lapte.

Ana multumim de vesti despre Ratusca. Refacere rapida iti dorim si sa prinzi somn cand doarme puiul.

Aulio Brave m-am speriat cand am cititi experienta ta..Cre ca te-ai super speriaat. Da tu nu ai ajutor cu ei doi? Adica esti singura in permanenta si cu Arianna si cu PatricK?

bb alinus felicitari si bine ai venit pe lume Alessia.

Miru stai linistita bb va fi bine ai sa vezi tu!! Capu sus!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Lore si eu fac 38s tot cam atunci pe 24nov. Ce diferenta ai intre fetite..700gr! ti-a zis de ce? Mie in spit mi-au facut glicemie si a iesit ok. La cate bube am sa imi iasa si asta nu mai rezistam. Cat ti-a iesit glicemia? Las ca e bine ca sunt mari, si ale mele la 34s au 2300 si 2400 deci un pic mai mari ca varsta sarcinii si exact asta a zis dr mea ca s-ar putea sa sa am diabet dinala da cum analiza o aveam de o zi..se esclude.Kiss si hai sa mai rezistam pana pe 23! Adica la 38s. Sa facem doo la 7kile hahhaa! (orcum dc se intampla pana atunci nu avem probleme pt ca sunt grasute..)

Iris-Harieta FELICITARI sa iti traiasca fetita!!!

lorin7774 suna logic explicatia ta, acu sa vad ce intra vineri. MIe hr mi-a zis ca nici nu tb sa fac cerere de compensare pt ca sunt obligati prin lege sa compenseze. Super tare..si altii nu mai stiu cum sa isi traga si sa calculeze ca sa le fie lor ok.

sugubina 34+ cu Puficele
sugu eu pe 23 noi o sa am 36s si 3 zile. si nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb de diferenta dintre fete (e ceva sa ma speri??)
glicemia imi iesise 207 cand max era 105, dar o sa iau joi rez la testul de toleranta la glucoza si o sa vad atunci care e treaba
apropos daca se intampla ceva pana pe 23-24 noi....cica nu greutatea lor conteaza, ci varsta sarcinii
insa eu sper ca totul sa fie bine cu bebelinele mele si sa nu le afecteze diabetul asta .......

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna!

Nu am mai intrat de vreo 3 zile; urez pe scurt tuturor mamicilor care au nascut sa se refaca repede si sa aibe laptic!!!!

Am fost si eu la eco azi si la 37s si o zi bebe are 3100g si nici un semn ca voi naste in curand, am col inchis si placenta de gradul II. Mai merg la spital pe data de 8 sa vedem daca da bebe vreun semn de nastere, ca ma ingrozeste gandul ca va ajunge la aprox 4000 grame si nu vreau cezariana :((..dar acum, depinde de bebe. pupici si va recuperez maine ca ma bag la film cu sotiorul

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna seara dragele mele ursoaice !
Am ajuns si noi acasa ...
Ptr listura ...Raisa Maria a venit pe lume cu 3020 g si 49 cm!
Nasterea a fost naturala cu epidurala...la 39 sapt FIX
Fetele care veti naste astfel ...curaj!!E foarte usor!Eu am stat 11 ore in travaliu ...timp in care am completat integrame ...
Expulzia e un pic dificila ( mi nu mi s-a mai bagat anestezic de la dilatatie 8 ca sa simt sa imping)...dar totul merita!
Azi a venit si laptele ... tare mult ... pe care il mulg si il dau fetii la biberon ca e prea mica sa traga si eu n-am sfarcul format inca...
Revin maine cu multe detalii si poze...
Ptr intrebari despre Cantacuzino...sunt aici!
Va pup si mi-ati lipsit mult...
Va multumesc de galerie...a ajutat ...
Ma duc sa citesc din urma pana nu se trezeste bebe...

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ioana_mami, eu am intrebari despre Cantacuzino. Povesteste-ne cum s-a desfasurat toata procedura, cum sunt medicii/asistentele, cm care e scorul (aici sau pe pm), ce anume ai luat in bagaj de acasa, cat te tin... ma intereseaza toate detaliile, ca acolo nasc si eu.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

LORE Nu cre ca tre sa te sperii de diferenta, ele se dezv independent si in ritmuri diferite. Glicemia e mare insa. Ai mancat inainte sau era pe burta guala?

Si de la ce varsta a sarcinii ti-a zis ca e ok nasterea? A mea vrea sa rezistam pan la 38..

ramonik1986 ce mare e bb, felicitaaari!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor!

Facut baita de seara, mancat, acu ma mulg :) toata ziua ma mulg
Bebe lucas este bine, o gagalice tare draguta! Toata ziua ar rade ma si mir zau de unde atata veselie cu asa experiente nasoale in primele lui zileF

[b]Corina[\b], brrr! Horror!

[b]Miruna[b], imi pare tare rau de vestile tale! Nu pot sa fiu obiectiva din pacate cu vreun sfat, doar ca cel mai bine e sa actionezi cum iti zice instinctul!!

Si pentru toate fetele care au nascut azi!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Fetelor cu cezariana, cum va este burtica? Cat de mare?

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Ah! Si uitasem, nu stiu Cine mai naste la euroclinic, dar daca aveti intrebari va raspund cu placere, mai ales ca am petrecut ceva timp pe acolo (5zile) am prins "schemele"

De la mine au nota 10 la orice

Ah, si cu nasterile premature neacceptate la euroclinic, nu stiu ce sa zic , pana la urma mie mi se pare un mit. Pe 30 noaptea au fost 6 nasteri, toate neprogramate, sambata noaptea, toate de la 37s in jos.... Una din ele gemelara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, ma ajuta mama, ca altfel cred ca ajungeam la 30 de kile A. nu sta locului mai mult de 3 sec, o masa dureaza min 30 min, are si gustari, de vreo 15-30 min, de adormit, trebuie sa o alerge cineva , si lista continua. e un copil f vesel, zvapaiat, energic...oboseste 3 adulti si ea e fresh. cd zici ca e rupta de oboseala, ea revine in forta

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput