Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

vai Corina ce experienta!
Patrick a plans dupa eveniment? Acum respira normal? daca ai dubii mai bine cheama salvarea.
nu poti sa-l pazesti toata noaptea. esti si asa destul de obosita. incearca sa faci eventual schimb cu sotul. daca pierzi noaptea asta maine nu mai esti buna de nimic.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu sunt de la Odiseea de ian feb 2011, BBalinus a voastra a postat din gresala un mesaj la noi, nereusind sa posteze la voi de pe telefon, asa ca am facut copy paste

"Am scris un mesaj si l-am pierdut! Conexiune proasta aici ! Reiau pe scurt: Ursuleata Alessia Clara a venit pe lume azi, 2 nov, dimineata la8h57, prin cezariana! Scie 10, 3530 g si 49 cm, a urlat inainte sa fie scoasa cu totul din burta! Printesa e perfecta, avem colostru cat pt toata maternitatea:)) si deja trage din san ca o experta!"

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Shines mami de ian feb2011, multumesc, nu stiu cum de am aterizat la voi, merge tare rau netul aici, si de pe iPhone e tare nasol de scris!
So fetelor nu reusesc sa va citesc, revin in weekend cand ajung acasa!
Aveti grija de voi, nasteri usoare si bebelasi sanatosi!

Mergi la inceput

FELICITARI BB_ALINUSH!!

URSULEATA ALESSIA CLARA SA FIE SANATOASA!!!

36+

Mergi la inceput

shines, bebelusi, multumim de veste

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari BB_Alinush! Bun venit ursuleata Alessia!

Recuperare rapida amandurora!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Alina!
Fetele, stati linistite ca sigur ca veti descurca. E mai greu la inceput, pana va acomodati.
Patrick e ok, dar eu nu pot trece peste moment. Nu s-a intamplat din cauza oboselii, ci din neatentie. Adica nu ma asteptam l aasa o 'manevra' din partea lui. El mititelul cauta sanul, ca respectiva salteluta ii atinge obrazul si o sa vedeti ca bebe are reflex sa intoarca caputul si sa deschida gura larg atunci cd ii atingi obrazul.
Eu o sa mai trag o perioada, pana ma reobisnuiesc cu lipsa somnului. Stiu ca voi dormi peste...1,5 ani Nu ma ajuta nici vremea...macar de ar fi insorit, as fi si eu mai bine dispusa. Cele care sunteti la primul bebe, incercati cat doarme bebe sa dormiti si voi. La bebe2 nu prea s emai poate, ca bebe1 trebuie si el bagat in seama.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor multumesc de 1000 de ori pentru sfaturi si incurajari . Imi fac atatea ganduri insa sincer in acest moment nu mai conteaza nimic, decat sa stiu ca aleg cea mai sigura varianta pentru bebe, oricare ar fi. Daca s-ar ajunge la cezariana, si sincer cred ca acolo ajung, as fi total nepregatita dar nu mai conteaza.

BB ALINUS, FELICITARI!!! Sa va triasca ursuleata, sa fie sanatoasa, fericita si iubita!!!

Corina, oribila experienta insa se putea intampla oricui, indiferent de oboseala. Noroc ca a fost sotul aproape si s-a descurcat cu bebe. Si eu sunt de parere ca nu ar fi rau sa il vada oricum un medic, nu poti sta toata noaptea cu ochii pe el. Asta nu face din tine o mama rea in niciun caz. Stiu ca nu te consoleaza insa, Emanuel si-a spart capul la 1 an cu mine langa el, pur si simplu nu l-am prins la timp... astfel de accidente se intampla. Am tot analizat, la fel ca tine, fiecare secunda. Degeaba, eram in pat la 10 cm de el.

Vasari, LA MULTI ANI MARIEI!!! Sa creasca mare, sanatoasa si sa fie fericita si iubita! De frumusete nu urez ca s-a rezolvat . Te invidiez ca ii poti face ziua de nastere. Eu tot sper sa reusesc sa ii serbez ziua lui Ema dar nu stiu daca voi fi apta pana pe 20 nov. Eu si sotul ne-am serbat ziua la Badea macar copilul sa scape

Joy, s-a trezit neuronul... ce ai facut cu streptococul???

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Inacat, el a plans de cum l-am scos din apa, si apoi a ramas asa, parca blocat cu fatuca de plans. Dar nu s emai auzea nimic. Groaznic...de aia nu stiu sa zic ce/cum s-a intamplat. Ca poate a fost spasmul de plans, nu stiu. El de cate ori plange se schimba l aculoare, e rosu inchis-vinetiu. L-am tinut intors si si-a revenit la culoare, a supt normal, a plans cd l-am pus in patut, deci totul normal. Dar spaima trasa nu ma lasa sa stau linistita.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Corina, se poate intampla oricarei mamici, mai ales daca bebe e mai vioi de fel si mai agitatel. Daca tot mergi maine la medic, poate se uita si la Patrick. Asa stai si tu linistita.

33+

Mergi la inceput