Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, se putea intampla oricui si clar nu conteaza experienta. Sunt sigura ca daca erai singura, fara sot, ai fi reactionat f bine. E posibil, cum zici tu, doar sa fi inghitit apa si de inceputul plansului sa se fi invinetit.
Miruna, sarumana de urari! Eu abia intru in s36, asta ar fi explicatia. Oricum, cred ca-ti calc pe urme, azi am lustruit iar dulapurile din bucatarie in pauza dintre tort si prajituri.:)
Iti tin pumnii maine, sper sa te linistesti, e posibil sa fie doar o aglomerare de indicii eronate.
Olguta, tu cum te mai simti?
Sugubina, mereu ma impresioneaza relatarile tale, saptamani usoare in continuare.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, felicitari, refacere rapida si bun venit Alessiei printre ursuleti!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Wow, Corina, ce experienta! Sfatul meu sincer, nu te aventura sa speli copilul singura. Eu nu i-am facut niciodata baie lui Luca decat cu sotul meu, acum mare ii fac singura dus ca am cu cine sa ma inteleg in rest no way.

Iar pe salteluta nu ii face baie fara sa fie cineva langa tine, eu ti-am zis sotul tinea salteluta, sa fim siguri ca nu e niciun risc chiar daca la noi nu are deloc cum sa se intoarca, salteluta e mai lata decat cadita si e fixata astfel intre pereti.

Daca nu poate sotul o seara sau e plecat lasa copilul asa, il poti spala f bine la fundulett si atat la chiuveta, daca nu il speli pe cap o seara nu se intampla nimic. De oboseala survin accidente.

Wow, Ariana e nebunica rau, si Luca are energie dar e destul de intelegator, nu stiu e mai tandru, mai calin, adoarme dus in brate cu caputul pe mine, adica nu ma chinui cu el sa il alerg sa adoarma. E o varsta ingrata cand sunt mai "adolescenti", daca nu ma insel varsa de 2-4 ani se cheama prima adolescenta, dar incet incet ii dam noi pe brazda.

Pe mine ma doare piciorul drept din sold. Am mers cam mult azi dupa o pauza lunga si se simte, acum seara cam schiopatez.
Dupa ce nasc abia astept sa merg la un osteopat sa ma puna la loc, cred ca am oasele in toate directiile mai ales dupa prima nastere.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am aparut... Sashenka, Sunset , Madalina

De la 11 sunt plecata la doctor. Dupa ce am stat o ora in fata cabinetului a sosit asistenta. S-a mirat ca nu am nascut si m-a anuntat senina ca daca stia ca vin ma suna sa imi spuna ca dl. dr soseste abia la 15 pentru ca este la o inmormantare... anuntase toate pacientele mai putin pe mine . Am iesit cu sotul la masa si la 15 m-am instalat la cabinet. Dupa ce am stat o ora a sunat dr. ca nu mai reuseste sa ajunga deloc ca s-a prelungit inmormantarea . Buuuun inspirata am zis macar sa fac eco sa vad cum e bebe...

Bebe nu a crescut deloc in 2 saptamani. De unde pe 21 oct. avea DPN ecografic 2 noiembrie acum are 14 noiembrie. Are exact aceleasi dimensiuni si dr mi-a zis ca nu este nici foarte activ . Maine dimineata ma instalez la spital. Nu mai conteaza nimic, vreau sa nasc, sa il stiu aproape, sa vad cum este, daca se simte bine sau nu etc. Psihic nu mai fac fata deloc

Iris, felicitari!!! Asteptam pozici cu ursuleata!!!

Symo, felicitari pentru bebelina. Cu laptele sigur poti rezolva insa atunci cand ai probleme cum ai avut tu si este greu sa alaptezi sau dureros automat se declanseaza ceva in capsor care nu mai favorizeaza productia. E greu sa te relaxezi la ce ai descris tu ca ai patit, pentru mine era chin, alaptam si plangeam, insa totul s-a normalizat cand m-am linistit. Cat despre tampoane, la cezariana merge orice dar la nasterea naturala daca se lasa cu epiziotomie cele mai bune sunt cele homemade care se muleaza pe operatie.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Doamne Ajuta, sa fie bine! Ma rog pentru tine si bebe. Bine macar ca au vazut cum sta treaba si iau masuri. Nastere usoara

Madalina
mami de Isabella Andreea si 38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 10 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Heeeey, bb_ alinush, abia asteptam vesti de la tine. Felicitari, sa traiasca printesa Alessia si ce ma bucur ca papa san si e deja "experta". Inseamna ca toate sunt bune!

Anes, vroiam sa iti zic ca am citit mesajul, m-am tot tinut sa iti raspund si am uitat. Ma luam cu altceva. Multumesc, ma bucura ce mi-ai scris. Te pup.

Noapte buna, barlog!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eva, nici la mine nu se intoarce salteluta. El pur si simplu s-a incordat, si s-a impins de s-a lasat putin salteluta si a venit putina apa, dar el a tras pe nas si a inghitit. Eu ii fac baie si Ariannei si lui singura. Adica chiar dc am 'spectatori', eu tin copilul, eu il sapunesc, am nevoie de ajutor la scos bebe din apa, ca nu pot tine si copilul si prosopul.
A. e zvapaiata rau de tot. cd ies afara, toti vecinii stiu, ca ea tipa de fericire, alearga. toate mamicile sunt relaxate, doar eu alerg de nebuna dupa zapacita mea. ma vad deja la anul rugandu-ma de ea sa se dea jos din copac de dormit ma apuca depresia cd ma gandesc ca vine ora de nani...chiar dc e rupta de somn si cere singura la nani, tot dureaza cel putin o juma de ora pana adoarme...asta dupa ce se da jos de n-ori din pat, alerga prin camere, deschide sertare, cere diverse, apoi pupaceli, dragaleli, si apoi o ia mama si vorbesc cu luna si steluta ei, si intr-un final cere in pat si nani

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Lore si eu fac 38s tot cam atunci pe 24nov. Ce diferenta ai intre fetite..700gr! ti-a zis de ce? Mie in spit mi-au facut glicemie si a iesit ok. La cate bube am sa imi iasa si asta nu mai rezistam. Cat ti-a iesit glicemia? Las ca e bine ca sunt mari, si ale mele la 34s au 2300 si 2400 deci un pic mai mari ca varsta sarcinii si exact asta a zis dr mea ca s-ar putea sa sa am diabet dinala da cum analiza o aveam de o zi..se esclude.Kiss si hai sa mai rezistam pana pe 23! Adica la 38s. Sa facem doo la 7kile hahhaa! (orcum dc se intampla pana atunci nu avem probleme pt ca sunt grasute..)

Iris-Harieta FELICITARI sa iti traiasca fetita!!!

lorin7774 suna logic explicatia ta, acu sa vad ce intra vineri. MIe hr mi-a zis ca nici nu tb sa fac cerere de compensare pt ca sunt obligati prin lege sa compenseze. Super tare..si altii nu mai stiu cum sa isi traga si sa calculeze ca sa le fie lor ok.

sugubina 34+ cu Puficele
sugu eu pe 23 noi o sa am 36s si 3 zile. si nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb de diferenta dintre fete (e ceva sa ma speri??)
glicemia imi iesise 207 cand max era 105, dar o sa iau joi rez la testul de toleranta la glucoza si o sa vad atunci care e treaba
apropos daca se intampla ceva pana pe 23-24 noi....cica nu greutatea lor conteaza, ci varsta sarcinii
insa eu sper ca totul sa fie bine cu bebelinele mele si sa nu le afecteze diabetul asta .......

Lore 33 + &

sugu am gresit, glicemia mi-a iesit 107 (nu 207)

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*...............................................................
*....................................................
*...........................................................
*........................................................
*....................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata mamici si burtici !

Sunt chiauna, m-am trezit de la 4 si n-am mai adormit deloc. Ba ma musca motanila, ba ma impingea bebelina, m-am sucit de pe o parte pe alta si tot n-am adormit. La 5 am deschis tv-ul si am asteptat sa treaca timpul. Si mi-e o sete de mor, dar cum sper sa-mi ia sange azi pentru analize, ma abtin de la orice. O sa-mi iau la mine ceva sa rontai si apa sa beau, ca-s sigativa rau si de la 1 n-am mai baut apa.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Ana_vio e superba!!!

Corina, ma regasesc in 90% din ceea ce povestesti despre Arianna, mai putin ca la mine adormitul dura de la 1 ora in sus si trebuia sa cant continuu in conditiile in care sunt putin spus afona. Arianna nu se trezeste noaptea sa se joace??? Emanuel se trezea pe la 3 sa mai bea lapte sau ceai si constata el ca mai bine baga o portie de joaca. Era o imagine geniala. Eu cu sotul motaind pe canapea si el fericit in mijlocul sufrageriei arucand cu jucarii in toate directiile, facand gimnastica etc.

Dana, ma bucur nespus ca este bine bebe Lucas. Din pozici se vedea ca e un bebe vesel in ciuda experientelor din primele zile. Numai la tine m-am gandit de ieri.

Raportam o noapte cu probleme majore in care nu am putut decat sa ma gandesc la ce ar trebui sa mai indes in trolley in caz ca ajung la cezariana. Ma busea plansul numai la ideea durerii, al chinului de dupa, al firelor care vor fi respinse de organism, al faptului ca nu voi sta cu bebe in camera din primul moment etc. La cat am analizat epiziotomia mi se pare lux. Daca mi se da verdictul azi, si sincer nu cred ca scap, cred ca bag o portie de plans ca in desene, din aceea de faci lac in jurul tau.

Va las si sper sa revin personal cu vesti

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput