Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Eva ,Huggies Flexi Disney sunt pt nou nascuti?

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Unde a nascut Beatrice? Mi se pare extrem de abuziv ce face personalul medical acolo, ca nu incurajeaza alaptarea, ca a cam duru-o operatia...Beatrice

Symo, eu zic sa studiezi subiectul "relactatie". Laptele, intr-un san care deja a alaptat, nu seaca definitiv ever mai ales cu bebe mic pus la san care il stimuleaza. Poate reveni la normal. Trebuie sa si vrei. Daca nu mai poti pshihic, nu are sens sa incerci ca de la psihic pleaca totul. Depinde de tine!
Si eu am avut ragade, toate femeile fac la primul bebe, care s-au lasat cu dureri mari si plans, au durat vreo 3-4 zile si gata apoi toate bune. Nu dispera!
Daca renunti nu e capat de tara, insa, eu nu sunt genul sa iti zica "daca nu alaptezi, esti mama iresponsabila". Nu poti, mergi mai departe. E clar ca laptele matern e cel mai bun dar, daca simti tu ca nu mai poti, nu are sens sa te imbolnavesti, Diana are nevoie de tine in forma.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, burtici!

Nu am timp, ca trebuie sa-i fac baita puiului si e prima baita in cadita, pana acum am facut doar in chiuveta si cu servetele, ca nu-i picase buricutul.

Bun venit ursulete Adina si Timothea! Felicitari mamicilor Allexxia si Iris!

Am "vb" cu Ratusca, se simtea mai bine, la fel si bebelina. Nu i se mai dadea oxigen, doar tratamentul prin perfuzie. Insa le vor externa abia saptamana viitoare. Azi a tinut-o pe ingerasa in brate si i-a dat laptic cu biberonul, se pare ca a facut si un pic de icter, dar Ratusca noastra e optimista ca totul va fi bine. Se cam plictiseste in spital si ii e dor de noi toate. Va pupa si va doreste nasteri usoare celor care urmeaza!

Despre noi as vrea sa va spun mai multe, dar inca nu mi-am revenit cu somnul si tot timpul meu e al puiului. Ar suge intr-una, mi-a cam distrus mameloanele, dar strang din dinti si ma bucur ca pot sa-l alaptez, chiar si cu sacrificiu. Sunt binecuvantata cu un bebe ca el, nu am si eu timp sa stau cu el, ca in afara de papa si kk, el doarme non stop. Abia astept sa ne privim si sa ne iubim prin gesturi, ca momentan doar eu sunt aia care-l miroase, pupa, mangaie, canta, plange... Nu trece zi de la Dumnezeu sa nu plang si sa nu multumesc vietii pentru asa dar. Nu am cuvinte...

Toata stima pentru mamele cu gemenasi... eu am sprijin total de la mama, curatenie, mancare si ajutor cu bebe, cand e cazul si tot nu mi-am revenit cu somnul.
Va pup pe toate, sper sa ne intram in ritm si sa va scriu mai des.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Eva ,Huggies Flexi Disney sunt pt nou nascuti?

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Eu am folosit incepand cu numarul 2 parca, de la vreo 4 kg incolo.

Uite ca Huggies Newborn sunt tot Disney. Adica vad desene pe ambalaj.
http://vancouver.babycost.com/uploaded_images/Huggies%20Newborn-761713.jpg

Nu stiu insa cum au elasticele.

Ce mai e in Ro pe piata nu mai stiu.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, ce-mi place sa te citesc! Ma bucur pentru tine si pentru toate mamicile care aveti sprijin si suport de la mame. E mare lucru sa fie cineva langa tine, mai ales la primul bebe. Mie mi-e groaza de ce-o sa fie la mine, dar asta este, n-am ce face!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

amelia, multumesc de sfat. fac cererea in 2 exemplare, le inregistrez si unul il dau la personal si unul il opresc eu.
vasari, multumesc de link. am scris un subiect acolo. sper sa-mi raspunda cineva care se pricepe.

dragi mamici care reusiti sa alaptati, felicitari si multa putere sa treceti peste dureri.
imi doresc sa am si eu curajul acesta si sa nu renunt la alaptarea la san.
tare mi-e teama de momentul acesta. folositi ceva creme gen garmastan?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am trecut printr-o experienta urata, terifianta...N-am crezut ca sunt asa slaba. Arianna e bolnavioara si am zis ca fac eu baita lui bebe si tati vroia s-o ajute pe A sa se spele pe dintisori. Eu il pusesem pe bebe pe salteluta din aia de baita d ela Deltafusion, cum a luat si Eva. Salteluta era pusa in cadita de la Ikea. Bebe statea asa frumos, linistit. m-am apucat sa-l spal la cuculetz, eram concentrata maxim, ca se cam irita l apliuri pe acolo, si deodata il vad ca s e imburica si intoarce caputul si ia o gura mare de apa si trage si pe nas. S-a inecat, l-am scos repede...dar s-a invinetit si s-a chircit tot. Am simtit cum pic jos, l-a luat sotul care incerca sa-l faca sa respire...(si acum tremur, desi a trecut mai bine d eo ora. Il urmaresc....mi-e teama ca nu respira ) Nu stiu cum s-a intamplat, poate doar m-am speriat f tare, nici nu stiu ce sa zic. Ca eu m-am asezat pe jos, cu A in brate, tremurand toata, sotul zicea ca nu respira, dar ochii ii avea deschisi. Acum doarme langa mine...nu cred ca inchid vreun ochi in noaptea asta.
M-am simtit atat de neputincoasa...vinovata ca n-am fost atenta...nu stiu, am asa o stare nasoala. si sunt obosita. f obosita, dar Ii multumesc Domnului ca e atat de bun cu mine si mi-a dat cel mai de pret dar: doua minuni...viata mea, sufletul meu.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Of, Corina, la tine isi spune cuvantul oboseala maxima. Trebuie sa te mai si odihnesti, nu-i bine asa. Bine ca e totul ok acum si ca ati fost pe faza. Esti o mama deosebita, dar trebuie sa te mai si odihnesti. Si mie mi-e frica cum va fi, ca o sa fim singuri cu bebelina si experiente - din parti. Dar am credinta ca o sa invatam si ca o sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Corina - imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Linisteste-te, se mai intampla, esti o mama extraordinara si o femeie tare curajoasa (ai dovedit asta la nastere).
amalia - am aceleasi ganduri. Cum am sa ma descurc? Sper sa reusim, eu impreruna cu sotul.

Eu am fost astazi la doctor. Ursuleata este bine, are 2000g, lichid amniotic in cantitate normala, totul bine. Mi-a dat sa fac niste analize, sper sa iasa bine. Nu mi-a luat secretie din col, cica ar fi prea devreme, si sa ma duc in saptamana 35.
Astazi a venit si mobila din Italia. E atat de frumoasa. Nu am montat-o pt ca nu am terminat de facut camera cu tapet, dar cand terminam, va trimit poze.

32+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

''Am scris un mesaj si l-am pierdut! Conexiune proasta aici ! Reiau pe scurt: Ursuleata Alessia Clara a venit pe lume azi, 2 nov, dimineata la8h57, prin cezariana! Scie 10, 3530 g si 49 cm, a urlat inainte sa fie scoasa cu totul din burta! Printesa e perfecta, avem colostru cat pt toata maternitatea:)) si deja trage din san ca o experta!''

mesajul lui bb alinus..era postat la noi..da ma gandesc ca pe voi vroia sa va anunte

Felicitari!!!

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput