Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, gandeste-te ca poate maine il vezi pe bb.Ce inseamna "nu e f activ"? Te pup si iti trimit numai ganduri bune! Succes de dimineata!!
Inacat, intreaba aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4
E sectiune speciala pt probleme de genul asta.
Iris, felicitari!! Sa-ti traiasca ursuleata, sa fie sanatoasa!
Symo, e atat de dragalasa si zambitoare Dienuta, m-a topit! Sper sa te ajute ce ti-am scris, cand am timp mai caut info dedicate. Maine e ziua Mariei, azi am stat numai pe drumuri si am avut de facut grafica pt un proiect , deci abia acum incep pregatirile. Una din prietenele mele bune a reusit sa alapteze exclusiv dupa vreo 2 luni de la nastere.
Sashenka, in legatura cu subiectul delicat, mie nu mi-ar fi asa greu la gandul ca nu mai fac copii, adica eu ma consider mama de 2, ci mi-e teama mai mult de un eventual dezechilibru hormonal. Sau nu e vorba de asa ceva? Eu nu am studiat subiectul, dar ma gandec la eventuale metode contraceptive care sa nu implice pilule pt ca ma termina.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, s39 deja... sa ne dai de stire cand pleci spre spital, ta ajutam telepatic.

Ce atmosfera e la noi, am avut senzatia mai devreme ca toata lumea a nascut si am ramas singura. Probabil o sa si fiu codasa...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Multumesc mult de sustinere , nu va imaginati cat conteaza...

Am tot studiat eco... sunt facute la acelasi aparat, de acelasi dr. la 2 saptamni distanta si masuratorile au o diferenta de cel mult 1-2 mm. Nu va spun ca multe sunt identice sau au diferente sub 1 mm. Greutatea nu ma ingrijoreaza, poate sa fie doar mai slabut, insa schimbarea DPN-ului generat de aparat e clara. Dr. nu a fost deloc relaxata insa nu a dat niciun pronostic si nu mi-a dat de inteles ca ar fi probleme, doar s-a mirat de lipsa de activitate. A studiat bine Ir-urile si bataile inimii si a asteptat sa vada miscarile fara sa il forteze.

Eu de o saptamana nu il mai simt miscand ca de obicei. Impinge din manuta sau piciorus, mai mereu in acelasi loc, de 4-5 ori pe trezire si are maxim 2 treziri/zi. Noaptea nu a miscat de la inceputul sarcinii deci nu imi fac griji.

Daca nasteti la noapte sunt aici... nu cred ca adorm sub nicio forma. O sa imi fac cea mai elaborata pedichiura ca nu am nervi de nimic.

si inca da o mie de ori multumiri! E asa frumos sa vezi atat sprijin, te incurajeaza orice ar fi.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

BUNA!DRAGELOR!SPER CA VA MAI AMINTITI DE MINE,AR FI FOST PREA FRUMOS SA STIU SA SCRIU CU LITERE MARI SI ROSI DAR NU STIU

FELICITARI!!!! TUTUROR MAMICILOR,SA VA TRAIASCA BEBELUSI SI SA AVETI PARTE DE CLIPE MINUNATE IMPREUNA

nu am mai scris de ceva timp,nici sa citesc nu prea pot,,dar sunt alaturi de voi toate
in alta ordine,ma simt cam rau,am arsuri fff mari,nu prea mai pot sta la calculator ff mult,ma doare spatele si ma deranjeaza la burtica

despre bebe suntem bine,am schimbat dr acum o luna,mai am si stresul asta,maine ma duc la dr,si cezariana va fi pe 16 sau 18 noiembrie,sper sa fie totul bine
in rest ,plang din orice, nu prea mai pot pleca de acasa singura,ca ma sint cam rau,dar maine am programare la coafor,sper sa ma si intorc
ma cert din nimicuri cu toata lumea,nu mai dorm bine....si ma vait,.....obosesc ff repede,si cand merg prin casa

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

amelie.... de aici fac comanda:

http://www.magazin-naturist.ro/tampoane-si-absorbante-natracare-bio,-sneferu-

sau

http://www.biotika.ro/Natracare/cap344586_299807.aspx?Page=2

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Back with excellent news!!!!

Asadar, dragelor, azi am fost la spital sa fac cunostinta cu moasa. Ce am aflat?
- in primul rand, aici la acest spital sunt rezerve cu un singur pat, unde stau numai eu cu bebe, slabe sperante sa cad in cele doar 4 rezerve cu 2 paturi cu alta mamica cu bebe. Ca in rest sunt doar camere cu un singur pat. Yuppeee!

- in spital nu stau deloc 5 zile cum ma speriau cei de pe aici ci numai 3 zile, adica 2 nopti, se sta 5 zile numai pentru cezariene. Ce veste minunata sa stiu ca nu voi fi departe de Luca f mult timp.

- am refacut analize de sange, glucoza pe loc mi-a zis ca e ok, mi-a luat sange din deget, apoi am refacut toxo si alte analize cu sange din brat, urina, etc. Tensiunea e beton, 12/8. Toate bune. Nu am macar un singur edem asa ca nu am de ce ma plange.

- colul lung, inchis. E mai molut dar cica nu a vazut in viata ei col beton decat la femei aflate la prima sarcina, la a doua sarcina se mai inmoaie e normal. Cica cu un col ca al meu sa termin cu prostiile sa ies unde vreau, sa ma plimb, sa fac ce vreau. Dar sa nu fac, totusi, turul Parisului ca sunt gravida

- bebe Noah e in continuare cu capul in jos, si cum joi am 32 saptamani intru in luna a8a, sansele sa se intoarca anapoda sunt minime. Alta veste buna. Deci e in pozitie craniana, capul inca nu e coborat spre col, e sus, nasterea e departe.

- mi- a facut monitorizarea lui bebe, e ok, cu inimioare si tot

- am aflat cum e cu bagajul, pot sa iau tot ce imi trece prin minte in bagaj mi s-a zis, doar ca de scutece si cosmetice bebe nu e nevoie, imi dau ei si le car degeaba. In rest haine si cosmetice pt mine, si tot ce vreau eu...

- vineri am intalnire cu anestezistul, sa stabilim tot. Aici sunt f organizati, nu va zic ca am programarile toate facute din mai, dosare deschise, adica sunt ceva de speriat.
Eu o sa cer clar epidurala, de aceea e bine ca ei oricum, chiar daca o refuzi, te cheama sa vorbesti cu anestezistul in caz ca te razgandesti pe parcursul nasterii ei sa fie pregatiti. Sa ai deja dosar deschis de anestezist cu EKG si toate analizele.
Asa ca vineri vb serios despre peridurala.

- mi-a zis ca in Franta se fac epiziotomii, clar, f rar nu se fac atunci cand partea rupta e fff mica. Am sanse mici, Luca a avut circumferinta capului mare, la fel si Noah. Ce e grav, daca se anunta ruptura pana la anus si medicul nu taie e nasol de tot, se reface greu zona aceea. Asa ca oricum, eu vreau epiziotomie ca prima data, nu vreau sa ma lase franjuri pe acolo...Ideal ar fi sa nu ma rup deloc sa iasa bebe din prima, hehe, astea sunt vise...

Asa ca ma simt reasigurata.

Ce e mai ciudat e ca nu nasc cu aceasta moasa, ea ma tine sub observatie pana nasc, atat. Cand vin sa nasc ma preia o echipa compusa din medic+ moasa+ anestezist, pe care nu ii stiu. Medicul doar trece sa ma vada la fata, sa stie si el ce pacienti are pe tura, dar nasterea are loc numai cu moasa si anestezistul. Doar daca apar complicatii se prezinta medicul. Moasa face tot, taie, coase, tot tot.
Sincera sa fiu, dupa cat profesionalism am vazut acolo, cum sunt echipele alea ca furnicile, ma lua unul la urina, ma primea altul la sange, altul la tensiune, altul la cantar dar ce organizare ceas, raspuns pe loc, cat calm, ce voie buna si cum esti tratat, nu ma mai deranjeaza ca nu stiu echipa cu care nasc, sunt fff tari!!!

Am scapat de orice stres legat e spital!

Mi-a dat datele de contact ale unor moase care fac cursuri pentru nastere, nu o sa ma duc dar, ma rog, m-au informat unde sa merg daca vreau.
Mai am vineri eco morfo cu medicul ginecolog- ultima oara in viata ca o vad, yuppeeee! ca nu o mai suport dar deloc deloc- si cu anestezistul.

Citesc din urma si revin.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

FELICITARI, IRIS!!!!

Tot nu stim nimic de bb_ alinush????

Mergi la inceput

Crisuletzule, Huggies sunt excelente. Eu m-am impacat mult mai bine cu ele decat cu Pampers. Sunt putin mai scumpe dar fac banii, Pampers m-au dezamagit, cele din Ro, ca il gaseam mereu ud dimineata. Asa ca ce sa zic...
De cand sunt in Fr folosim numai Pampers Baby Dry si sunt excelente, in Ro nu le gaseam.
Huggies Flexi Disney aveam in Ro, au elastice in lateral parca si fiind f flexibile nu se uda deloc.

Aici nu se gaseste vata niciunde, sa dai cu tunul. Cred ca voi cauta tampoane de bumbac pt dupa nastere si gata, ca nu imi pot face acasa. Au decat tifon la farmacie. Si sa aduc si vata din Ro parca e ridicol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Crisuletz, multumesc mult pentru link-uri

Eva, felicitari pentru vestile beton! Daca ar fi si la noi asa... hehe, alta viata!
Maine merg s eu sa-mi fac analizele (sper sa le pot si face maine, ca la noi nu te primeste decat cu trimitere de la doctorl de familie si am programare intai la ea si abia dupa merg la analize).

Vasari, si eu ma inscriu la coada cozii . Ramanem sa inchidem noi odiseea, sau ne mutam la ian-feb.

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
De la 11 sunt plecata la doctor. Dupa ce am stat o ora in fata cabinetului a sosit asistenta. S-a mirat ca nu am nascut si m-a anuntat senina ca daca stia ca vin ma suna sa imi spuna ca dl. dr soseste abia la 15 pentru ca este la o inmormantare... anuntase toate pacientele mai putin pe mine . Am iesit cu sotul la masa si la 15 m-am instalat la cabinet. Dupa ce am stat o ora a sunat dr. ca nu mai reuseste sa ajunga deloc ca s-a prelungit inmormantarea . Buuuun inspirata am zis macar sa fac eco sa vad cum e bebe...

Bebe nu a crescut deloc in 2 saptamani. De unde pe 21 oct. avea DPN ecografic 2 noiembrie acum are 14 noiembrie. Are exact aceleasi dimensiuni si dr mi-a zis ca nu este nici foarte activ . Maine dimineata ma instalez la spital. Nu mai conteaza nimic, vreau sa nasc, sa il stiu aproape, sa vad cum este, daca se simte bine sau nu etc. Psihic nu mai fac fata deloc

Miruna, oooofffff, muuulti pupici si imbratisari calde pentru tine. Imi pot imagina prin ce treci, roaga-te fierbinte la Dumnezeu si va fi bine. Bebe e bine, poate ca e o perioada mai de final, placenta fiind mai batrana alimenteaza bebelul mai putin, habar nu am ce zice. Plus ca 2 ecografii nu prea sunt la fel. Te pup mult si maine ai sa te linistesti, sper, vorbind cu medicul. Oricum, au depistat activitate fetala, nu ai griji sa iti faci!!!!!

Mergi la inceput