Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
azi dau eu cafeaua cu laptesi briosepofta buna!!!
loriva astept cu drag la marefac si parculet in gradina cu casuta pt pitici si multe alte chestii sa se poate juca cat ne bem noi cafelele

Angie +27

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Danina, de ce nu stai doar acasa? ca la 31 de saptamani...
Relaxeaza-te, sa nu care cumva sa te apuci de aranjat prin casa, gatit, sau alte alea...

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici !!!

Danina dc doar se intareste, nu e probl. si la mine e la fel. bine k numai am dureri. dar de intarit, de min 7-8 ori p zi tot se intareste.
stai linistita in pat, incearca sa eviti sa mai stai cu mainile p burtica k am observat ca si asa se intareste si baga no-spa. dc nu te lasa nici asa, mergi si vb cu medicu, nu sta.

Maimuztica, Roxana ce burtici aveti. super..asteptam si noile poze

Mara ne-ai uitat cu pozele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Angie multumim pt papica
ff buna

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

madalina, tu tot asa esti cu burticuta?? A fost doar balonarea? Sper sa vii repede acasa de la serviciu, sa ne spui ca esti ok
mirela, felicitari, casa de piatra, sa fie un ceas bun!!!
fumoase nume, fluturas si ce papa bun...placintica

nush ce s-a intamplat in dimineata asta... a disparut toata lumea; deci dau eu o cafea (nu foarte tare), cu niste placintica de la fluturas, o gogosica, niste paine prajita cu unt, cu cascaval; lipseste ceva? pofta buna si o zi minunata in sufletele (ca afara e brrrrrrr)

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Maimutzica eu sunt aici.
dar vad ca fetele numai intra de cand a dat frigu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

angie, io n-am baut cafeaua bag seama

de cand n-am mai baut cafea (de vreo 5-6 luni), cred ca mi=ar iesi la gust ca un nechezol

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Maimutica vezi k ti-am trimis mailu promis. scuze k nu l0am trimis atunci dar m-am luat cu treaba si am uitat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

saru'mana, l-am si citit; am zis ca ma documentez si raspund dupa :)
saru'mana mult !!

rox 25 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Io sunt aici cu o stacana de ....multam Angie..fifi..imi pare rau..dar azi noapte am avut un Revelion cu tuse, muci, plans, cand Robert, cand eu, cand amandoi!

Culmea ca desi l-am lasat cu tati acasa...a vrut neaparat la gradi, asa ca va merge, se simtea mai bine...e jale cu copilasii mici..noptile sunt ceva....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput