Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
vasilasanita spune:
Buna dimineata si de la mine!
Azi ma duc si eu la dr.Sper sa vin cu vesti bune.
Spuneti-mi voi de care omega 3 luati, de la ce firma?
L am intrebat data trecuta pe medic si a spus ca nu i nevoie sa iau.
Dar eu totusi as lua ca am citit numai lucruri bune despre omega 3.
+30 
bebelu86 spune:
Vasila bafta mult la dr azi. te asteptam cu vesti bune. nu stiu ce sa-ti zic de pastilute k nu iau asa ceva. dar sigur fetele te vor ajuta cu info 
Lori multa sanatate piciului RObert. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
31+ cu
Natalia Maria
Lorich spune:
Vasi vreau sa-ti spun ca initial mi-am luat bio marin plus din farmacie, am dat pest 20 de lei pe cutie cu 600mg parca si 30 capsule. Apoi, multumita Inei Ioana (care tot supi pe noi a ramas 

) am luat din DM - din Auchan la jum de pret, mai multe capsule si concentrateie mai mare (1000mg)-mie 1000/zi imi recomandase dr. ginecoloc.
Si da, ai instincte f bune ca vrei sa iei, mie imi pare rau ca n-am stiut de asta si al Robert.
Edit uite www.das-gesunde-plus.de/cgi-bin/wohlbefinden.pl?id=herz&k=&hp=1288772091" target="_blank">asta din DM
Bebelu 

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
29+
angieangie spune:
Ma bucur ca ati savurat cafeluta 

Lori..pupi sa treaca raceala lui Robert

vasilanitabafta la echo..maine ma duc si eu la un echo asa ca vreau sa-mi vad bebele in ziua in care fac 10 ani de la nunta
Dumnezeu este bun cu mine ca imi ofera minunea si bucuria asta
multumesc Doamne

Angie
+27
bebe jucaus
luciact spune:
neata burtici
eu sunt ocupata cu stransul, cu mutatul
ieri si azi cu stransul si maine ne mutam,
porma de aranjat tot...

, noroc ca o sa am ajutoare ca eu mare lucru nu fac
dar abia astept ca acolo am si eu spatiu..
ma bucur ca sunteti bine, am citit tot
pupi, o zi buna
27+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
vasilasanita spune:
lorich eu n am vazut la Auchan omega 3. Poate la noi e mai micut?
O sa caut in celelalte supermarket-uri.
Pupici. mersi
+30 
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita lorich eu n am vazut la Auchan omega 3. Poate la noi e mai micut? O sa caut in celelalte supermarket-uri. Pupici. mersi +30 ![]() |
In Auchan, in Real si paote si-n altele sunt magazinele alea in exterior cumva, nu in cadrul hypermarketului. Intra la un DM daca gasesti unul. Au produse nemtesti si f ok ca pret.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
29+
maimutzica10 spune:
vasi si io tot bio marin plus iau, o sa investighez si varianta cu dm-ul de care zicea lorich
rox 25 + 
think pink
vas spune:
Ceau fete...si eu sunt prin zona.
Am ramas singurica in birou si mi-am adus ceva de lucru de acasa, daca tot nu sunt sefii macar sa lucrez pentru mine.
VOi ce mai faceti?
eu tot cu durerea de stomac....si acasa cand ajung cad franta, simt ca nu mai pot. Adorm imediat cum dau de pat. ![]()
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
djlaura01 spune:
neata noi acum 30 minute abia ne-am trezit,desi as mai fi dormit dar bebe nu mai voia asa ca i-am facut pe plac si m-am trezit![]()

la toate buburuzele