Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
neata
fetelor multumesc de urari si ma bucur ca v au placut hainutele
ralu cica 10 zile din cele 14 de valabilitate, tre sa stea la ei; oricum au tipat si pt ca le am cerut un pix, urlete pe gratis
pupi si o zi frumoasa
+28 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
ariana2005 spune:
buna dimineata si de la noi!..abia acum de vreo ora ne-am trezit..
eu am lipsit cateva zile, dar incerc sa recuperez, sper ca sunteti toti si toate bine, fara probleme majore..
eu am fost foarte ocupata in ultimele zile..a fost ziua fetitei mele, a implinit 5 anisori si am dus-o tot dintr-o petrecere in alta, asta cateva zile..intr-o zi cu prietenii ei, intr-o zi cu bunicii, in una cu strabunicii, matusi verisoare...in una cu nasii..cred ca am zis destul..si asa ne-am chefuit noi, doar numa o fetita are mama si tata,..ce sa mai zic de cadouri, pur si simplu nu mai am loc in camera ei unde sa le pun..
ma intorc sa mai citesc ce ati mai facut si mai vb...
mami de Ariana (30.10.2005) si
25+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
bebelu86 spune:
Ariana sa-ti traiasca fetita 
Mirela stiu cum sunt astia. au o placere enorma sa te frece si sa se poarte urat. cred k asta e primu crit pt angajare. cu cat esti mai nesimtit si mai tupeist cu atat ai mai multe sanse
Andreea nu ai vb cu medicu sa-ti dea nimic pt stomac? nu e bine sa stai nici asa 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
31+ cu
Natalia Maria
missmj spune:
Neatza burtici ! Eu am o dimineata foarte urata, cu stari de greata,ameteala si moleseala...nu am mai avut stari asa de la inceputul sarcinii
!
angie multumim pt micul dejun !
rox ce burtica mica ai ! asteptam forma 'imbunatatita'
danina stai linistita ca nu se da startul...mai avem putin !
vasilasanita bafta la eco. l-ai intrebat pe dr de ce a zis ca omega 3 nu sunt bune pt tine ?
lucia spor la treaba ! stiu ca e greu sa nu faci nimic,sa nu iti pui tu lucrusoarele in ordine in noul cuib, dar ai tu timp, deocamdata stai linistita !
Ariana
carmen
28 + cu
Andrei
ariana2005 spune:
Carmen, bebelu
mie mi-a recomandat ginecologul omega 3..si i-au femibion care il contine..
ati auzit fetelor de nipplette, corectorul pentru mameloane aplatizate?..tare ma tenteaza dar daca stiti voi pe cineva care a folosit mi-ar fi de ajutor,..ca dupa reclame nu poti sa te iei intotdeauna..
mami de Ariana (30.10.2005) si
26+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj vasilasanita bafta la eco. l-ai intrebat pe dr de ce a zis ca omega 3 nu sunt bune pt tine ? carmen 28 + cu Andrei |
A spus ca nu i nevoie, probabil nu prea e informat cu rolul omega 3 in organism. Mi a mai zis un dr ca nu i mare lucru cu uleiul asta de peste.
Ce sa mai cred?
29+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Carmen_Marieta spune:
' neata burtici,
raportam si noi a doua zi acasa, aseara am mai lucrat ceva pt job, azi sper sa scap, oricum cam in 2 ore plec la Stefanel...
Bebelu cum te mai simti? daca stai in pat mai ai contractii dureroase? eu nu mai am, de asta te intereb.
Angie multumim pt micul dejun..
Ariana
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+ 
mirela2 spune:
sunt treaza de la 6, si acum trag de ochi
am facut o ciobica de pui ca mi a trimis mama un pui de tzara
am pus o poza fresh facuta de al meu sot cu telefonul, sa nu va speriati![]()
+28 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
Carmen sunt ok. mai am contractii dar nedureroase.
acu m-am ridicat un pic sa fac curat in sifonier..k deja numai pot de plictiseala si mi-au amortit toate oasele.
oricum le iau usor de tot sa nu ma ia iar durerile.
pana la 34-35s tot asa usor ma voi misca. macar sa trec de perioada asta critica. dupa, cum zicea si medicu, sar si coarda ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
31+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
Mirelus ce burtica ai
mai poti ???
si numai sta asa incruntata data viitoare la poza da????

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
31+ cu
Natalia Maria