Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

A spus ca nu i nevoie, probabil nu prea e informat cu rolul omega 3 in organism. Mi a mai zis un dr ca nu i mare lucru cu uleiul asta de peste.
Ce sa mai cred?

Uite am citit pe net prospectul si chiar la sf zice "Pentru femei gravide sau care alapteaza si pentru toti cei care doresc sa-si îmbunatateasca starea de sanatate." Chiar o sa intreb si eu dr mea sa vedem ce zice !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ariana eu la Stefan, nu am avut sfarcuri.. cand m-am dus la alaptat m-a luat o asistenta la rost.. doamna ce ati facut 9 luni , de ce nu v-ati pus sotul sa va faca sfarcuri... am ramas stupefiata... dati copilul ca-i dam lapte praf.. eu care aveam lapte pt toata maternitatea.. am iesit plangand, si o doamna draguta mi-a zis de niplete, mi-a luat Radu de la Avent.. dar a cumparat si pompa , asadar am inceput sa ma mulg si sa-i dau cu bibe.. l-am pus si la san, dar fiind micut( s-a nascut la 35 saptamani cu 2700 g) adormea, si nu se satura.. asa ca pot sa spun ca sunt bune.
Oricum sa stiti ( pt mamicile la primul bb) ca se poate alapta... eu i-am dat cu bibe lapte de la mine pana la 5 luni, si ma oftic ca nu am cumparat borcanele din alea sterile pt urina, sa colectez laptele( daca nu stii) si sa-i dau si mai mult...
Oricum s-a dezvoltat destul de bine, are aproape 2 ani si nu a racit macar o data, nu a luat antibiotic pana acum... si sa nu credeti ca-l tin in globul de sticla.. nici gand l-am lasat pe langa copiii din parc care erau usor raciti, a stat pe langa noi cand eram raciti...
Eu cred ca laptele matern este aurul bebelusului...

Scuzati lunga postare...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput

mirela ce burtica ai ! mai poti ?

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata fetele!

pt Ariana. Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! Am vazut cateva poze noi la voi dragut! erati la petrecere, nu?

Angi, frumos sarbatorita ziua speciala de maine! Multi inainte.

Am vazut ca azi e ziua lui Lo, nu o cunosc si nici nu-mi amintesc sa fi citit vreun post de-al ei dar LA MULTI ANI!

Rox26, sper sa am vesti tot asa bune ca si tine saptamana viitoare ca merg la eco.

Mirela frumoase lucrusoare. Sper sa nu uit data cununiei civile si-ti zic de pe acum Felicitari si casa de piatra! - de multe ori ma intreb cum ii lasa inima pe unii oameni sa se rasteasca la femeile insarcinate!

28 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Ariana eu la Stefan, nu am avut sfarcuri.. cand m-am dus la alaptat m-a luat o asistenta la rost.. doamna ce ati facut 9 luni , de ce nu v-ati pus sotul sa va faca sfarcuri... am ramas stupefiata...

Cum adica sa imi pun sotul sa-mi faca sfarcuri ? sa mimam ca suge el ?

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Danina, stai cumintica in pat, nu mai gandi asa, ia no spa, totul va fibine, ai vazut ca toate am trecut prin asta

Angie pai cred ca tre sa faci programari de pe acum, ca eu cred ca la cat de multe suntem, nu iti ajunge vara sa ne programezi. Poate pui si tu niste poze sa ne atragi

Lorich, vlad vad ca a fost mai bine azi noapte cu tusea, i-am dat sirop de ridichie cu miere, si parca e mai bine

Lucia spor la mutari, sa vezi ce bine va fi dupa.

Ariana La multi ani pentru fetita

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Lo ! Nu ai mai intrat de mult !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

v am avertizat sa nu va speriati
pot nu pot, mai tre sa stea 2 luni in garsoniera bebeii
pana dupa Craciun nici nu ma gandesc sa i scot afara
in concluzie o sa car ditai apartamentul cu 2 camere

adri merci frumos

am gasit si unul din martori ne mai trebuie unul

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Carmen_marieta asa am patit si eu la primul copil
am ramas cu gura cascata
cum adik sa mi faca sotul sfarcuri??????

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

stati k m-ati bagat in ceata total.

cum imi dau eu seama de acu dc sfarcurile mele sunt bune pt alaptat sau nu????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput