Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Elle ce ma bucur sa te "aud"!

Iulika arati fantastic, iar Brucu e si mai barbat asa tuns! Nu e el liderul dovleceilor?

Nela , tre sa citesc noutatile ca nu am reusit in ultima saptamana! Inteleg ca ma asteapta surprize frumoase pe blog?!

Uka, where are you mami? recunosc am cam citit in diagonala si in mare fuga dar parca nu te-am zarit! ati ajuns cu bine?

Anamaria, 'aide ma cu praji cu topoloveniul ca mi-am propus si eu s-o las mai moale si ma tentati acum!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Sunt bine, multumesc de intrebare. Da, da si Maia, e ok. Cine? Sot? E bine si el. Mama? Si ea...toata ziua cu nepotica.

Dumneavoastra? Sanatosi?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamicilor!
Eu revin cu o noua intrebare. Se pare ca in ultima verme nu prea pot contribui cu mare lucru dar nevoie de ajutor am cu duiumul. Imi puteti recomanda un stomatolog bun prin zona Pantelimon-Titan? Tocmai l-a lovit rau de tot o durere de masea pe sotz si medicul la care a mers pana acum a fost deplorabil asa ca help, please!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Sunt bine, multumesc de intrebare. Da, da si Maia, e ok. Cine? Sot? E bine si el. Mama? Si ea...toata ziua cu nepotica.

Dumneavoastra? Sanatosi?

---

Multumesc lui DD.

Noi suntem bine, sanatosi, ceea ce va dorim si voua de asemenea.

_

Mergi la inceput

Am vazut ca au venit si Raluca_U si Elle si ma bucur mult. Chiar imi era dor de voi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

gata activitatea pe ziua de azi.

Elle trebuie sa fie tare buna prajitura cu gem de prune si bezea de e atat de laudata imi dai si mie reteta? ...ca sa o faca mama ca eu ...

Hepi salutari la toata lumea

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna seara, mamicilor!
Eu revin cu o noua intrebare. Se pare ca in ultima verme nu prea pot contribui cu mare lucru dar nevoie de ajutor am cu duiumul. Imi puteti recomanda un stomatolog bun prin zona Pantelimon-Titan? Tocmai l-a lovit rau de tot o durere de masea pe sotz si medicul la care a mers pana acum a fost deplorabil asa ca help, please!

_

Iar nu pot sa te ajut, oricat de draga imi esti tu mie
Da' vrea sa mearga?? Ma refer la Domnul Sot...
Al meu nu se da urnit. Are una cangrenata cred. Si ca sa-l provoc l-am facut in fel si chip. I-am zis si ca are gura de canalizare. A ales solutia: mananca ciunga si se spala mai des pe dinti.
Si am o stomatoloaga si usoara la mana. Dar daca lui ii cresc frunzele la morcov ce sa-i fac??
De-asta intreb de cel ce-l ai in dotare...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bia, te salut. Nu stiu vreun stomatolog in acea zona. Stiu in drumul taberei un stomatolog excelent care lucreaza pana tarziu in noapte, are un cabinet excelent dotat si lucreaza cu materiale f bune.

Insa, e departe de zona in care locuiesti tu. Si eu imi caut medicii cat mai aproape de casa. De fapt "timpul" mi se pare tare, tare pretios.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Liliana, Hepi va multumesc de gandul bun.
De nevoie trebuie sa se duca. Dar, daca a ajuns pana aici, e evident ca nici domnul meu nu merge de buna voie, la timp.
Si din cauza programului nostru, nu poate merge prea departe la medic, deci de aici cerintele specifice referitoare la zona. Oricum, daca nu gasim, te voi cauta, Hepi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

monica cum au iesit galustele? la noi au un mare succes. e a treia zi cand mananca. pana acum a fost supa de vacuta, adik au facut ai mei rasol si in zeama aia unde a fiert ciolanul cu legumele au pus galustele. Doamne, ce minunatie a iesit. azi a prestat mama iar supa de galuste, dar de pui de tara. iuliko sunt sigura ca Brucu va fi foarte incantat, daca sclifositul meu presteaza.

sabyna imi pare rau de suferinte. acum 2 notpi, am facut o indigestie. in 20 de minute m-am dus la baie de 3 ori. ma culcasem cu 64 de kile, m-am trezit cu 62. deci, partea plina a paharului.

elle si raluca_u ma bucur sa va vad pe aici si sa aud de copilasii vostri frumosi.

hepi sa stii ca azi vorbeam cu uka de tine. imi spunea cat esti de finuta si de draguta si ce copil minunat ai si ce sot de treaba. numai lucruri bune, zau. am auit ca ai neste mereeeeee....

techila, mami esti ok?

raluk l-am si vazut pe Alex mancand orezul fiert din ghiveci. nu stiu dom;'le cum mananca numai ce nu-i comestibil. pai mai nou AIdan molfaie harite igienica, ziare...daca ar fi pamant, ar presta si din ala.

da chiar asa fetelor....incercam aici sa o lasam mai moale cu dulceturile si prajiturile si voi ne stricati tot planul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput