David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 9
marybehappy spune:
E un scump David si e numai un zambet !
si mami e o dulce
Numai bine si sanatate familiei !!!
Mary
Leditia spune:
Multumesc tututor pt complimente.
Ei,zambetul ala ma ridica pe mine si ma face sa merg inainte..momentele noastre in care ne jucam,ne iubim,ne alergam,ne tinem in brate..sublimul ''mama'' si pupiceii lui dulci dati cu boticul intins care ma topesc de-a dreptul.Asa ma face sa uit de probleme,necazuri,neajunsuri,certuri,frustrari..
Acum sunt un pachet de nervi cu toate aceste dosare si ca sunt nevoita sa ma car cu copilul dupa mine,sarind terapii si mese..si ma tot plimba de colo colo ,ca am impresia ca traiesc intr-un cosmar care nu se mai termina,presata de timp si tot.Dar cand il aud razand in hohote in timp ce ii cant sau ma joc cu el,uit de tot si toate..
Va pupam pe toate si ma dorim multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Leditia spune:
Buna tututor.
La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor
A venit Mosul si la David,doar tineam masinuta aia in debara de 3 saptamani.I-am pus cadoul la usa din camera,de dim cand a iesit cu cei doi catei ai lui,era tare nedumerit si nu stia ce-i cu ghetutele la usa.A aruncat rapid cateii a luat oul kinder si a fugit in ascunzatoarea lui sa vada ce-i aia.:)))A luat portocala si s-a jucat cu ea prin casa apoi a incercat sa muste,la fel a facut si cu avocado.A mancat si ciocolatica kinder si pana nu a vazut ca nu mai e nimic in hartie nu a plecat de langa mine..s-a mozolit tot:))).
Ne-am jucat cu masinuta,eu o manevram,el o alerga..veselie maxima,ce sa mai.
A venit si la mine Mosul,dar de la financiar cu o somatie de plata..nebunie maxima..si in persoana la usa si amenintari cu datul in judecata.In rest alergatura cu acte,nebunii,nu am depus azi pt CIC,ca dupa atatea drumuri,strans de acte si trimis de colo-colo mi s-a spus ca abia dupa ce face copilul 2 ani trebuie sa depun,deci pe 20 merg sa depun.(m-au indus in eroare,m-am stresat ca proasta,de n-am dormit,in ideea k mi-au zis sa depun cu 2 sapt inainte sa faca 2 ani..si acum mi se spune k de fapt,dupa ce face 2 ani sau in ziua aia,trebuie sa depun)
Apoi am stat toata dimineata imbracata,cu copilul,sa vina sa ne ia tati sa mergem in alta parte pt acordul ala..pt care se face dosar separat..O mie de dosare,de acte,de copii,de drumuri...si timp pierdut in alergaturi si nervi intinsi la maxim.Pe sapt viitoare asteptam o doamna in ancheta sociala si apoi se da drumul la dosar si acte..Ce sa zic,ma bucur ca dupa atata stres si nervi,nu m-am imbolnavit cu nervii..
David e ok,ieri a tusit f urat si rau,am crezut k a luat ceva si mi se imbolnaveste..Nu stiu daca mai primim pulmozyme incepand cu luna asta..Sunt multe probleme care ma apasa,dar incerc sa intru in spiritul Sarbatorilor si sa nu mai fiu trista si sa-mi scot parleala pt anul trecut cand am plans 24 din 24..de nu s-a putut bucura nici copilul meu de nimic din cauza mea.si a durerii mele.Incerc sa par ok,sa fiu vesela,sa fac sa nu simta stresul si problemele mele..ingrijorarile mele..
In weekend am facut si poza cu Mosul,ieri am fost sa o luam..Mi-a fost teama ca se va speria si va plange,insa a fost ok..M-am bucurat si eu de bucuria lui,am fost si eu fericita pt fericirea lui si pt cateva ore am simtit ca totul e ok si am uitat de griji,probleme,boala copilului..
Am fost si am vazut si trambulina..eu credeam ca e altfel,nu i-am luat-o ca nu mai aveam bani pt ea,inca ma gandesc unde as putea s-o pun,ca nu o pot strange dupa ce lucrez cu el si apoi s-o intind iar,numai la exercitii..
O sa pun si poze imediat ,poze facute azi dimineatza,cu puiul meu vesel si totodata nedumerit de cadoul primit.:)
Off,il iubesc atat de mult si atat de mult mi-as fi dorit sa fi fost bine...Atat de mult mi-as dori sa nu mai stau cu inima cat un purice stresata k poate lua aia si aia,ca pune gurita colo si colo..si manutele si dk ia o'' porcarie'' pt el poate fi devastator,ca risc mereu ducandu-l in spatii inchise,colo si colo,ca doar e copil,nu-l pot izola si nici tine in casa...Imi lipseste uneori relaxarea aia dinainte sa aflu de boala,linistea aia..mereu imi spuneam,ce bine e ca e sanatos,macar atata lucru..aveam probleme,una, alta si mereu ma consolam,ca se vor rezolva,bine ca e David sanatos..si acum nu stiu cu ce sa ma mai consolez,ca nu mai am nimic..
Va pupam si va dorim o zi minunata si speram ca a trecut Mosul pe la toata lumea.
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Asteptam pozele
Ma bucur atat de mult ca v-ati simtit bine
Sper sa rezolvi si actele si tot si sa aveti un Craciun pe cinste.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
http://community.webshots.com/album/579276170hvYaCe
Aici sunt pozele de azi dim..si ma scuzati,noi traim in lumea in care sosetelele se pierd sau le mananca masina de spalat,prin urmare copilul are sosetute diferite aici:)))))
POZE CU NOI
de David Christian
Dodo-pui spune:
superb
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Acel zambet urias nu se compara cu nicio alta fericire in sufletul unei mame
Este superb David si acel zambet ti se datoreaza tie Ledi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
miereamara spune:
Vai ce fericit este, cu gura pana la urechi rade!
Ma gandesc la voi si sper ca sunteti bine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Ledi imi doresc din tot sufletul sa nu fi fost nevoita sa treci prin clipele astea, dar Dzeu a stiut ca lui David cel mai bine ii este cu o mami asa ca tine. Zambetul lui David, sclipirea din ochisorii lui sunt cele mai minunate lucruri si asta numai datorita tie, unei mamici tare incercata dar cu un suflet imens, pana la cer si inapoi de un milion de ori.
Sa va dea Dzeu sanatate la toti sa va puteti bucura de David pana la adanci batraneti.
Ma gandeam azi cum gasesti tu intotdeauna cuvinte de incurajare pentru toata lumea, numai un om cu un suflet minunat poate fi asa .
O imbratisare stransa lui mami si un pupic urias lui David!
Crisspy, fericita de Razvi
getik1 spune:
ce superb este piciuuuuu si ce ranjit,sa dea domnu sa trecetii cu bine peste toate problemele
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar