David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am revenit,pt putin timp,ca facem fizio,dupa 30 de min.
Daria, de trambulina nu stiu ce sa-ti zic,am auzit la Mihaela ca si-a luat(mereu aveam impresia ca e imensa si-ti trebuie casa,s-o pui in curte),eu oricum stiam de trambulina de cand am fost la Timisoara,s-a vorbit de ea si la Bucuresti,insa mereu mi-am pus problema unde o pun.Nu am o casa mare si nici nu pot transforma camera lui David in centru de recuperare,sau camera noastra care e si sufragerie(bine,ea nu arata k living room,dar asta e)Am zis ca voi merge daca am timp in weekend sa o vad,sa-mi fac o idee cat de mare este,ca am inteles ca nu se strange.De aia eu preferam mingea aia mare,gonflabila,ca nu ocupa f mult loc.E mai greu de lucrat pe ea,ca trebuie s-o si tii,dar e ok.Bine,cand va creste,va trebui sa-i iau bicicleta din aia eliptica si alte minuni,dar pana atunci mai este destul.
Acum sa vad,ca in weekend vreau sa ma apuc si de curatenia de Craciun si nu stiu daca mai apuc sa ajung in carrefour sa vad trambulina.Poate weekendul viitor,daca nu e f mare,o iau..
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Buna tuturor.
David e chinuit de dintisori,s-a tot vaitat prin casa prin stilul caracteristic ''uuuu''.In rest e binisor,nu as spune ca e f bine,ceva mai incarcat,lucram sa dam afara ce-i de dat..sa drenam..
Nu prea imi gasesc cuvintele,sunt intr-o stare aiurea de cand i-am luat certificatul ala de handicap,azi am aflat ca-mi scade si indemnizatia si alocatia si tot..si sunt revoltata si suparata si-mi fac griji ca orice om care isi stie cheltuielile cu propriul copil,dar si veniturile..
Si pica totul taman in decembrie,sa ma pot ''bucura''.Ma simt revoltata pe mine,pe stat,pe multi..si ma simt neputincioasa si simt k am fost condamnata si eu si copilul meu..si nu pot face mai nimic...si am ajuns sa depind,ceea ce nu-mi place si nu mi-a placut niciodata..
M-a dat peste cap si hartia aia..si toata birocratia asta si poate peste ani nu voi mai fi afectata,dar prima data cand vezi hartia aia ai un soc..sa-i vezi numele copilului tau acolo si sa te mai pocneasca inca o data realitatea cruda.
Pentru ca e sfarsit de luna,vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat luna asta si se implica mereu.Noi am strans aprox 1700..sper sa nu ma fi incurcat prea tare in calcule,in cele 3 conturi de luna asta..Imi mai apar sume si nu mi se cer confirmari,nu cunosc persoana..asa ca ramane tot donatie la fel cum le privesc si pe restul,de la bazar.Cu banii astia i-am luat trat scris pe prima pagina,pt toata luna plus alte cateva chestii-acc,fiole de ser,fier,propolisul cu echinaceea,ventolin si ce-a mai fost ca nu-mi vin toate in minte acum..I-am luat intr-o seara si lapte,cereale si iaurtele ca nu mai aveam bani,eu ,personal..tetine si sol de sterilizat.
In dec o sa-mi vina si vitaminele,am banii pusi deoparte pt ele si am dat comanda si de cele 2 vaccinuri pe care mai trebuie sa le faca,pana la noi ordine,ca cica ar mai fi de facut.
Cam astea sunt vestile..nu prea am chef de nimic,azi am plans de nervi si ciuda..sunt si foarte obosita..
Va multumim pt tot,inseamna enorm pt mine ca-mi sunteti alaturi,desi ma doare sufletul ca am ajuns aici si ma doare sufletul sa vad ca niste oameni care nu ma cunosc ma ajuta si sufera alaturi de mine,iar cei apropiati...nu mai zic..:( doar ca doare si dezamagirea asta..
va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ledi fi tare, este greu de fiecare data nu numai prima data din cauza birocratiei, ma bucur ca ai strans ceva banutii pentru ingerasul mik care se lupta cu dintocii,te pupacim si pe daviut sa trecetii peste starea proasta prin care trecetii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ledi suntem alaturi de voi! Va imbratisam strans si va pupam! Multa sanatate!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Va multumesc.Nu stiu ce m-as face fara voi,ca-mi mai ridicati si mie moralul.
Eu nu pricep cum de pe-o zi pe alta se pot aduna atatea secretii..el le inghite,cred,eu am vazut pe canapea o data cum arata..e oribil acel mucus.Spunea fizioterapeutul din Ungaria ca e asa de lipicios,ca daca scuipi in pahar si intorci paharul nu curge..iar acest mucus se afla in mai multe organe..si de aici un milion de probleme.
Si nu v-am zis..ca vorbea o doamna a carei fetita la 10 ani deja scuipa cu sange..mi s-a ridicat parul in cap..Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta si zau ca nu sunt pregatita si nu voi fi niciodata pregatita pt cat poate sa devasteze aceasta boala,inca prea putin cunoscuta la noi..
Incerc sa-mi iau mintea de la asta si sa-mi fac planuri de Sarbatori,de ziua lui,dar cand il aud cum tuseste,mi se ridica parul in cap...De aia i-am bagat si mai multe terapii pe zi,el creste si vad ca situatia nu devine deloc ok,dimpotriva..As vrea sa ramana mic mereu,ca astfel boala nu ar mai evolua in rau ...
O sa-i iau si trambulina..nu stiu unde o mai pun si pe aia,dar o sa-i iau..sa vad de unde o iau si pe aia.Pe minge nu mai sta,dar topaim pe canapea,de mi-e ca in curand o sa am nevoie de alta,asa ca musai o trambulina,ca-i mai ieftina.

Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/579217079QASIiu

aici sa vedeti pe unde se mai ascunde copilul meu de mine..si ce face el cu olita pe care i-a cumparat-o maica-sa mandra de achizitia ei de 7 lei si cu sperante mari

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

E superb David Lasa mami ca va folosi el olita si pt scopul pt care este cand va fi pregatit. Mii de pupici si imbratisari!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am vazut si eu frmosul baiat in poze. Si noi la fel cu olita, orice numai ce trebuie nu. Dar o veni si vremea ei, si la voi, si la noi.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

super puiul cu olita si ary face la fel doar o calareste vreo jumatate de ora dar de fcaut in ea nimik
poop dulce puiutu ranjit

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

E un scump,Davidut cel vesel!!
Pupam baietel dulce,si familie frumoasa!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput