David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani fericiti! Sa va iubiti mereu ca pana acum caci dragostea voastra va da putere sa mergeti mai departe! Va doresc numai bine!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani fericiti!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

si...ce planuri aveti pe diseara?luati-l pe motanel si mergeti la o cina in oras

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

la multi ani si de la noi sanatae fericire si tot ceea ce va doriti

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt urari.Va doresc si voua sanatate si numai impliniri si bucurii.

Cata,nu am facut nimic special,la 10 deja nu-mi mai puteam tine ochii deschisi.Noroc ca-l culcasem pe David mai devreme un pic.Oricum nu as putea iesi cu el undeva,ca nu sta el locului.
Asta este,uneori nu sunt nici finante,nici timp,nici dispozitie sa mai faci ceva special cand sarbatoresti ceva.Nici ziua de nastere nu mi-am mai facut-o de f mult timp,anul asta fix de ziua mea am clacat,am plans..ca ziua mea e vara si vara David se simte groaznic si avem o mie de probleme de nu stii incotro s-o apuci si ce sa-i mai faci.

Vreau sa va zic ca David azi si-a tinut gurita deschisa la sedintele de aerosoli,ca de cateva zile ii tot zic si il tin de nas(masca e din silicon si se preteaza la asta) si azi doar i-am zis si a deschis-o.E musai sa o tina deschisa si sa inspire pe gura,ca pulmozyme-ul tapeteaza peretii cailor aeriene,iar daca inspira pe nas nu facem nimic.
Pe de alta parte fizioterapia a devenit un cosmar pt el si pt mine o sursa de nervi.Nu mai sta,e speriat,e ingrozit(face el o fata si maraie intr-un fel incat imi dau seama k il ingrozeste)Fuge,se zbate sa scape de mine..Si uite asa ,nu mai pot lucra pe minge,nu-i mai pot face mare lucru si de ceva timp lucrez cu el maraind,disperat si plangand,de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti,ca eu nu vreau decat sa-l ajut si nu sa-i provoc plans si frica.
O sa-i iau si o trambulina,nu stiu unde o voi pune si pe aia,ca sincer biblioteca mea s-a transformat in farmacie de mult,pe aia chiar nu stiu unde s-o mai pun,dar i-ar fi necesara.Si pe masura ce creste vedem si ce alte dispozitive ii mai putem cumpara sa-l ajute.
Lucram la respiratie,prin fluierat si cantat,prin suflat sau inspirat puternic.Momentan doar ma imita si nu e constient de ceea ce face.La fel il fac sa rada in hohote,il gadil(desi stiu k e neplacut,pt mine nu e placut)dar este si asta o metoda care il ajuta.La cei mici trebuie sa-ti pui imaginatia la treaba,ca ei nu constientizeaza si nu poti sa le ceri sa faca ceva anume.
Ieri a fost ceva mai incarcat,dupa sedintele de fizio am vazut k avea ce scoate,desi pana atunci imi paruse ok.
I-am schimbat programul,are un program mult mai incarcat..ma tot gandesc ca eu voiam sa ma intorc la munca dupa ce face el 3 ani,dar nu stiu cine ar putea sa stea cu el si sa-i faca toate astea,in conditiile in care eu pic seara si uneori n-am timp nici sa mananc si in general nu am timp pt mine..
Cam atat..va pupam si va dorim o zi frumoasa.
Ah,musai sa spun ca a invatat culorile,animalele si destule cuvinte si ne intelegem din ce in ce mai bine.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Hmmm.. Ledi... cred ca esti cea mai indicata sa ai grija de el... sau poate daca salariul pe care l-ai putea obtine ar acoperi o doamna specializata in a ingriji un copil cu astfel de necesitati + sa mai si va ramana ceva banuti. Acum sincer vorbind, la piata muncii si la nivelul salariilor, eu as prefera sa stau acasa, decat sa merg la munca, sa ma umplu si acolo de nervi si sa vin cu 3 frunze de bani, si copilu sa se instraineze de mine sau sa-mi duca dorul... nu stiu daca se merita... depinde ce job gasesti, ce program, ce cerinte, ce salariu... ceva atat de frumos incat sa merite m-as mira sa gasesti usor.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi, multi, multi ani impreuna,

Am citit de trambulina, vreau detalii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

conturile indicate pe prima pagina sunt ok? adica mai sunt valabile, da? (mi-ar fi de ajutor o confirmare cam intr-o ora).

pupici si sanatate multa puiului mic si scump .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna dimineata.
Vivela,da,sunt ok conturile.

Daria,revin cu informatii,ma duc la terapii acum.
pup

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi, multi ani fericiti impreuna.....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput