David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Super tare ai fost cu sosetele. Ieri cand am vazut pozele nu am remarcat decat zambetul si fericirea lui David, daca nu ziceai tu cred ca nu observa nimeni ca sunt diferite.

Daca te ajuta cu ceva si masina noastra de spalat mananca sosete...sau cineva le fura de nu le mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt sustinere,vorbele si gandurile bune.

Paula,a observat Rox,deci lumea a observat..efectiv nu am gasit doua sosete le fel in dimineata aia..Si mereu cand bag sosetele la spalat, am impresia ca scot mai putine..ceva straniu se intampla.
Maine mergem la dr,la control,apoi la analize,ca e copilul tusitor din cale afara.M-a capiat azi cat a putut sa tuseasca..Si mult si urat..
Am ales si tortuletul pt ziua lui..si nu stiu cum,de la ideile mele cu masini am ajuns la buburuze:)))Ii plac lui buburuzele si abia astept sa-i vad mirarea si fericirea pe chip cand l-o vedea.Nici nu pot sa va zic,cat de fericita am fost eu ieri cand l-am vazut asa bucuros si fericit pt o masinuta..cu toate cate am pe cap si pe suflet.
Va pupam si va dorim o seara linistita si frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Leti cand ii vedem asa fericiti uitam pentru o clipa de toate grijile noastre. Sper sa va treaca tusea cat mai repede si sa va faceti bine. Pupici lui David si o imbratisare stransa tie. . Aveti grija de voi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Are un zambet minunat David, e un frumos si un dragalas.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Tare frumosi mai sunteti!

Cum a fost la dr? Ce face David, cum se simte?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Am fost la dr,am facut analize,control,am mers si la farmacie,dar n-am gasit ce cautam.
Nu e incarcat la plamani,nu stiu de ce si de unde tusea asta multa..
Vedem ce si cum dupa analize.Am luat si pulmozyme-ul pe 2 luni..A plans o gramada cand i s-a recoltat sange,ca l-a intepat in ambele manute..la control..si apoi la sfarsit ca l-am luat de la geam si doar erau pasarile acolo si eu l-am luat de acolo..Azi sau maine dim trebuie sa-i recoltez si urina si scaun..daca gasesc pungi de recoltare pe la farmaciile de aici..si sa merg sa-i duc la laborator si pt asta.

Si in rest nu pot scrie f multe,ca azi am facut o tampenie si m-am intoxicat cu o tona de solutii,date prin baie,turnat apa fierbinte,inhalat vaporii aia..va imaginati k am zis k mor..Inca am probleme la respirat..

Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna fetelor.
David e tot tusitor,tot rau,dar sec..nu-mi dau seama de la ce ar putea fi..Nu aveam nimic pt tuse seaca prin casa si am fost pe la farmacie,desi nu aveam nici un chef,ca doar ce am luat ieri antibiotic si erdomedul..
Au venit si rezultatele de la analize,nu prea-s bune.Nu are nimic in gatut,slava Domnului,ca macar nu are germeni patogeni,dar sunt unele marite destul de mult,in special cele de ficat si se pare k de ce ti-e frica nu scapi.Mi se pare totusi prea devreme sa inceapa cu probleme la ficat,dar o sa vedem luni,ce zice si dna dr si daca trebuie sa incepem si hepatoprotectoarele.
Va pupam si va dorim un weekend placut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ledi, as vrea sa-ti spun ceva sa te incurajez, dar din pacate nu stiu ce, cuvintele-mi sunt prea sarace...
Vreau sa-ti ofer o imbratisare, virtuala, calda.
Din pacate, am o stare f proasta pt ca vad atatia copii in jur cu probleme si ma simt ...neputincioasa si ma intristeaza f tare.

Te strang in brate tare, tare

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa, multa sanatate de la noi! Ai fost la dr. ce a zis de analize?

Edit: Am citit acu de analize...o eco n-ar strica.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Neatza
Ada,tu deja ai citit la licurici..scriu si aici,pt fetele care nu citesc odiseea noastra:)
Am primit si raspunsuri vizavi de analize,ca am doua,i-am scris ieri si dlui dr din Timisoara,ca nu aveam nici un raspuns de la drita de aici.Sunt cumva la fel si totusi diferite..ambii spun ca nu e f grav,dar ca trebuie monitorizat si vazut.Drita lui zice sa-i dau totusi hepatoprotector(are ficatul marit),preventiv si apoi sa-i refac analizele sa vedem daca scad valorile sau ce se intampla.Drul din Tm spune,ca nu e grav,ca poate fi si ceva viral,dar sa-i fac o eco si sa vedem ..si la fel,monitorizat f atent si ca nu e atat de grav cat sa-l bag pe tratament si pt asta.
Sunt un pic in ceata si parca nu mai aveam nevoie de asta taman acum...
Colac peste pupaza mi s-au spulberat si planurile vizavi de tortul lui David si ce voiam eu sa fac..si mor de nervi,ca o data macar sa-mi iasa si mie ceva cum vreau eu,fara piedici si probleme si o mie de nervi consumati..
Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput