David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 11
lulu77 spune:
Ledi, milioane din partea mea.Pup frumusetea de baiat.
Si Luca a tusit rau, si sec.Ca homeopate poti incerca IPECA CH15 , 3 gr /5 ori pe zi, este ptr tuse seaca.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
mai_iun_2010 spune:
La multi ani, copilas frumos si iubit! Sa-ti fie viata luuuunga, fericita si usoara! Esti totusi un norocos, stii? N-am mai cunoscut pe nimeni care sa adune atata dragoste in jurul sau, asa cum o faci tu! Si pentru asta, sa nu uiti sa-i multumesti lui Doamne Doamne ca te-a trimis unei mamici gata mereu sa infrunte si cel mai fioros “balaur” pentru ca tu, lumina ochilor ei, sa te poti bucura de dragostea ce te-nconjoara. Sa cresti mare, puternic, bland si drept, ca sa-ti iubesti la randul tau din rasputeri mama. Apoi iubeste-i pe cei aproape tie. Iubeste si respecta viata, in toate formele ei: intrupata in cerul cel fara de sfarsit, in valurile mangaiate de soare si de luna, in stelutele de mare speciale, ca si tine! Asta iti dorim noi, puiule, iti dorim cu inversunare, din suflet!
Mamicile de floricele de liliac (mai-iunie 2010) au un cadou, incropit cu mult drag, pentru David, pitit undeva in contul lui mami.
n_a_n_a spune:
David
povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
getik1 spune:
la multi ani DAVID
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
miereamara spune:
La Multi Ani David, pui drag!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte numai de bine in viata, sa fi inconjurat numai de oameni care te iubesc si sa ai dramul acela de noroc necesar tuturor, sa treci cu zambetul pe buze peste toate greutatile si sa fi iubit!
Ledi iti doresc multa putere si sper ca intr-o zi, cat de curand sa se descopere leacul pentru FC, si toate necazurile sa ramana undeva in spate.
Petrecere frumoasa va doresc!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
moni_or spune:
DAVID La multi ani, David! Sa-ti dea Dumnezeu sanatatea de care ai atata nevoie, sa ai o viata asa cum ti-o doreste mamica ta cea minunata!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
cris_09 spune:
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Crissy_C spune:
La Multi Anisori, David!
Si foarte curand sa-ti aduca Mosul un sac pliiin cu fericire, bucurii mici si mari, surprize frumoase, hohote de ras si multa sanatate!!!
Iar mamicii Leditia numai lacrimi de bucurie de-acum inainte!
monica70 spune:
LA MULTI ANI DAVID!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
crisspy spune:
DAVID
Sa-ti de D-zeu o viata plina de liniste si bucurii alaturi de parintii tai minunati. Ledi o imbratisare stransa pentru o mamica greu incercata, dar cu un suflet mare
Petrecere frumoasa astazi!
Crisspy, fericita de Razvi