David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ledi sa stii ca asa e..greu sa nu fie langa tine oricat de obosit ar fi. Cand m-am intors la servici o sunam pe mami din jumate in jumate de ore desi stiam clar ca e bine ingrijit, ca se inteleg bine si ca nu e nici o problema acasa. Nu mai zic de primele 4 zile departe de el cum au fost....apoi acum cu 2-3 saptamani nici nu mai zic.

Atunci iti doresc sa doarma super bine in noul pat...si sa te poti odihni si tu noaptea. Chiar...a venit patul? Stiam ca esti in asteptarea lui.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Of, Paula, Ledi .. imi dati emotii... acus merg la scoala. Si nici nu stiu daca va veni mama sau Cezara va merge la cresa.

Noapte buna, David!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Paula a venit patul,l-am montat..s-a jucat prin el pana la ora de nani.L-am culcat,am stat acolo pana a adormit,cum voiam sa ma ridic cum urla..Am stat f mult pana a adormit adanc,patutul e micut si nu am loc cu el,plus ca mi-e sa nu i-l stric,e totusi pt copii..Dupa foarte putin timp a inceput sa urle..m-am dus la el l-am linistit,pus la nani iar,stat cu el,plecat..Si tot asa..ba l-am gasit pe covor cu jucarii,ba pe canapea..Intr-un tarziu de nervi si oboseala l-am pus in patutul lui,a adormit rapid,ca doar era lesinat de obosit,insa minunea nu a durat mult si s-a trezit iar urland si am luat-o de la capat.Cam asa ne-am petrecut noi noaptea..
Ma doare capul de la atata oboseala si tot..nu mai am energie pt nimic si am si o gramada de treburi prin casa.
Azi am stat 3 ore sa-l adorm acolo..Mi-a dat tot programul peste cap azi..si va trebui sa-l trezesc curand,pt ca nu am incotro.
Nu mai mananca nici la pranz lapte,inainte de nani..nu mai vrea nici seara..ceea ce nu e bine,ca-mi va scadea rapid in greutate si oricum imi pare mai slabut..
In fine,sper sa fie doar o faza..si ma gandesc sa-i mai bag o masa,seara,ca nu-mi place ca si-a scos 2 bibe de laptic..De cateva zile vad ca face si kk mai mult si mai des,probabil vom mari iar doza de kreon..mai tuseste,mai stranuta,sper sa nu fi prins ceva.
Cam astea sunt vestile despre noi..
Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Ledi, cititnd pataniile voastre de dinainte de somn, imi vine sa iti dau sfatul pe care mi l-am dat si mie cand a fost vremea, dupa un an de nopti nedormite.

Eu am ales sa doarma cu noi. Patul e destul de mare si a fost foarte bine pentru toata lumea. Am redescoperit si eu cum e sa dormi o noapte intreaga, plus ca imi place sa-l simt langa mine.

Nu stiu daca solutia asta e aplicabila si in situatia voastra, dar eu as incerca. Poate ca David vrea sa te simta langa el si cand doarme, poate ca de aia vocifereaza cand incerci sa te ridici de langa el.

Iti doresc nopti linistite si zile senine!

Numai bine!

Mergi la inceput

Adriana,cu mine nu doarme.Am incercat de multe ori si il apuca joaca daca sunt acolo,iar mie somnul putin pt el mi se pare nesanatos.Nu am pat mare sa incapem toti 3 si am descoperit ca daca stau cu el la el in camera pe canapea nu avem dom;le loc amandoi,desi eu stau pe margine,intr-o parte..si el tot n-are loc:))),se foieste,ma impinge,da din craci,de nu doarme nici el si nici eu.Am incercat si asta,zic eu ca am incercat tot.Cand era mic era alta poveste..
Azi noapte a dormit toata noaptea in patul lui ce-l nou,azi dim l-am gasit pe canapea,se trezise si se dusese acolo sa se joace..
Are o perioada mai aiurea in care-i dau si o gramada de dinti,in care e mai agitat,in care probabil simte ca pierde ceva daca se culca..cine stie.El a dormit bine mereu,nu as putea sa ma plang,ba intr-o vreme se cerea singur la nani..am avut si noi perioadele noastre cand adormea doar daca il tineai brate,doar daca il leganai,dar nu jos,ci in picioare.etc,etc..dar era ok.Sunt convinsa ca va trece si asta si va fi bine.
Weekend placut tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna seara tuturor.
Noi suntem binisor,nu stiu nici eu ce sa mai zic..eu anchilozata de coloana,umeri,copilul doarme mai mult pe jos si noi facem pe gardienii..Deci daca el nu se plimba prin casa noaptea,ne plimbam noi,sa-l pescuim de pe jos si sa-l punem in patut.
In rest,aceleasi probleme,acum mai multe,ca ne confruntam cu somnul putin,fuga prin casa,fuga din pat te miri pe unde..vine dim pe la 5 la noi in camera in pat si nu mai poate dormi nimeni..ziua n-ar mai dormi,cand adoarme nu s-ar mai trezi..S-a zapacit tot programul nostru ca nici nu mai stiu cum sa fac si ce sa fac sa ma tin de el..
Nu avem noutati,am muncit intr-una,daca am prins sotul in concediu(din ala fortat)macar sa profit..asa ca l-am pus sa repare una-alta prin casa,am reparat peretii unde se infiltrase apa si tot aveam probleme cu mucegaiul,care aparea si tot aparea la un interval de timp..am rezugravit pe unde a trebuit..Mai spre primavara am zis ca facem si camera lui,mai mult pt ingienizare,insa acum am intampinat cam multe probleme si a fost greu sa-l tinem pe David in casa,sa muncim noaptea si ziua sa fie si curat si ok pt el ,ca nah,se face mizerie,praf si a fost extrem de obositor sa stam ziua cu David,mancare si toate cele,curatenie,iar cand dormea el sa lucram....

Cam astea sunt vestile despre noi..dinti,dureri,oboseala crunta,nervisori..am inceput sa avem probleme si la aerosoli si la fizio..Daca se pune pe plans ii opresc aparatul,ca ii fac degeaba,am citit ca nu au efect..asa ca linistim copilul,o luam de la capat,punem reclame,nu vrea reclame,vrea la geam,nu pot tine aparatul la geam..pasarile..cu care ne-a zapacit ca i-am tot zis noaptea ca pasarile fac nani..si o tine cu ''pa'' si na''..mai nou in loc de pa zice be..el zice be la pasari si nici nu stiu de unde..Cert e ca daca nu va vorbi curand o sa am nevoie de calmante,tare mult ma consum pe chestia asta..enorm de mult.Stiu teorie,mi se spune ca x n-a vorbit pana nush cand,stiu cum e cu ritmul fiecarui copil..etc etc,pur si simplu nu ma linisteste nimic si zi de zi tot sper sa inceapa si el sa vorbeasca normal si nu monosilabic..
Va pupam si va dorim o seara minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna dragele mele.
Noi trecem printr-o perioada tare aiurea cu somnul,cu treziri dese,cu treziri extrem de matinale,astfel incat am ajuns sa dorm 3-4 ore pe noapte si alea facand ture intre camera lui David si a mea sau incercand sa dorm acolo cu el.Ziua e un chin sa-l adormim,oricat de obosit ar fi si desi au fost zile in care mi-a adormit la aerosoli sau a adormit pe jos pe aici,cand il puneam in camera lui ii disparea ca prin minune toata oboseala,de zici ca-i pe baterii..
L-am masurat si cantarit..are 88 cm si sub 13 kg,mai exact 12,8,dar imbracat,deci nu cred ca a mai luat ceva in greutate,desi mananca fff bine si destul de mult.Se pare ca nu asimileaza f bine,a inceput iar cu scaune multe si voluminoase,steatoreice.
Luna asta i-am tot dat debridat ca-l durea burtica si parca i s-a mai redus si abdomenul,ca el are abdomenul meteorizat din nastere.
In rest,au fost multe probleme pe capul nostru,nu mai intru in amanunte,sper doar sa se rezolve toate,usor,usor,intr-un fel sau altul.
David e tot cu tuse,in special dim,are o perioada lunga de timp in care tot tuseste,ii dau caninii,incepuse la un moment dat si cu o haraiala tare urata,ca-i tineam mana pe spate si se simtea aiurea cand respira..nu stiu sa explic prea bine.Nu mai sta deloc la aerosoli,plange,se zbate,urla..vrea sa se ridice,nu inteleg ce se intampla,caci el inainte venea singur si se punea la mine in brate sa facem aerosolii..E tare greu,ma simt tare aiurea atunci,sa-l vad cum urla..s-o fi saturat si el,cine stie.Din pacate daca nu vorbeste(si asta e o alta problema care ma apasa tare mult)nu stiu ce are,ce-l deranjeaza,ce nu-i place..si nu mai functioneaza nici reclamele,nici nimic..
Luna asta am strans de la bazar aprox 1200(am editat ca uitasem sa adun si banii din ing,scuze),bani cu care i-am luat medicamentele necesare,kreonul dupa care am alergat tare mult luna asta si care s-a scumpit,astfel incat am platit mai mult,am platit si vizita la domiciliu a dritei pt a-i face vaccinul lui David.
Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi si luna asta si vreau sa-i multumesc din suflet Dariei,care s-a implicat enorm de mult pt David si alearga pt a face rost de hainute.Vreau sa-i multumesc si lui Mady,care e un suflet foarte mare si care s-a implicat si ea f mult,Carminei care ma uimeste cu implicarea ei,avand in vedere greutatile prin care trece si tuturor fetelor de la bazar care doneaza,gestioneaza lucrusoare,cumpara si fac ca acest bazar sa functioneze si sa ajute atatia copilasi care au atatea nevoi si probleme.Va pup,va imbratisez pe toate,fara exceptie si va multumesc din suflet tuturor celor care ne sunteti alaturi si noua,dar si celorlati copilasi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi pare rau ca nu pot face mai mult pt Bubu
Va dorim din suflet numai bine si multe nopti dormite si multa, multa sanatate
Le multumesc si eu tuturor celor care se implica

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa. multa sanatate si din partea noastra! Sa-si revina si David cu somnul si sa va odihniti si voi! Va imbratisam cu drag!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Leditia, eu citesc din umbra. e grea perioada de nesomn, stiu bine ce inseamna. ma rog mereu ptr voi, ptr tine, sa te intareasca dumnezeu.
multa putere iti doresc!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Mergi la inceput