David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ledi, cum te mai simti?

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna tuturor.
Anca,suntem binisor,,multumesc de intrebare.Mi-a trecut perioada aia,asa ca de vreo 2-3 zile am inceput sa recuperez si la mancare.
David e bine,e si el chinuit de dinti,ba-i ies coltisori la masele,acum i-a spart un canin..nah,la el au venit dintii dupa un an,sau in jurul primului anisor si acum vin toti in valuri,valuri..Ba il mai doare burtica,ca il ajuta kreonul,dar ii da si dureri..ba viseaza urat si uite asa am impresia ca am bb mic cu trezirile lui nocturne.Si peste toate e tusea,ca se trezeste de la una,dar nu mai adoarme de la alta..:(
In rest e un dulce,a invatat sa-si adune jucariile inainte de nani.si la pranz si seara,le pune singur in cutie sau pe unde vede ca le pun eu..La capitolul vorbit nu stam bine deloc insa,iar pe mine ma iau o mie de ganduri negre..Tot sper sa-si dea drumul la vorba ca lumea,dar el tot monosilabic le zice si spune doar cateva cuvinte intregi..mai nou eu sunt meme.,de la mami:))Eu il inteleg perfect si ne intelegem bine,dar altii in mod sigur nu ar intelege ce si cum..
Va pupam si va dorim un weekend linistit si frumos.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Ma bucur tare mult ca sunteti mai bine! Cu vorbitul eu zic sa nu te strezi inca, ti-am mai zis parca, ca pe Daria la 2 ani o intelegeam doar eu, iar acu nu-i mai tace gurita. :)) Nici Karina nu e asa inaintata la vorbit, dar ne intelegem. :) O sa-si dea drumul in cateva luni, ai sa vezi, acu acumuleaza tot si invata. Felicitari pt stransul jucariilor, la noi merge doar cu amentintari si atunci le mai strange Daria :)), iar Karina nu vrea si pace, ma mai ajuta daca le strang eu.

Va pupam si va imbratisam cu drag!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Ma bucur ca esti mai bine! Eu nu pot sa zic din proprie experienta, dar cred ca nu e cazul sa-ti faci griji inca cu vorbitul. Fiecare cu ritmul lui. Important e ca voi doi va intelegeti, eu asa cred
Si Razvan e intr-o perioda dificila, tot de la dinti....la fel, se trezeste noaptea de un numar variabil de ori, ziua nu-i convine nimic...si eu care m-am obisnuit cu un copil cuminte, acuma ma apuca plansu cateodata.

poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Anca,lasa mai,ca asa-s ei cuminti cand sunt mici,stai sa plece in picioare,sa inceapa sa se catere pe unde apuca,sa cotrobaie peste tot,sa vezi distractie
Acum am impresia ca e greu,dar asa aveam impresia si cand era mic si acum spun ca era asa usor atunci.Peste 2-3 ani sigur voi spune ca era mult mai usor si mai simplu cand avea 2 ani..si tot asa.Stii vorba aia,copii mici,griji mici,copii mari,griji mari.
Lasa,cresc ei si se fac mari..si or trece toate si o sa ducem dorul bebelusiei.Deh,eu deja am inceput cu ''ce mic era atunci,mi-e dor de el mic asa''
Eu ma chinui de 2 ore sa-l adorm pe David si nu am succes deloc,nu vrea si pace..eu ii zic nani,el ma aproba si cam atat,il apuca vorbaria,cantatul..din astea.
Pup si o zi faina.
PS:eu ii mai dau panadol cand il mai doare si cu calgel..il calmeaza pt scurt timp,e adevarat..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Sa stii ca ai dreptate, cand avea colici ma gandeam ce bine o fi dupa ce o sa-i treaca, acum au venit dintii, apoi urmeaza primii pasi si tot asa
Copii astia ai nostrii nu au timp sa doarma. Sa-l vezi pe Razvan cand il apuca urlatul, cred ca ne aud si vecinii de la parter...daca cumva nu-l bag in seama si ma intorc cu spatele, trage un urlet de zici ca acu-l oparesc iar cand ma intorc la el incepe sa rada. Habar nu am de unde a luat chestia asta, dar oricum il tine deja de vreo doua saptamani.

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

David, Ledi ce mai faceti?
Nu prea am mai avut timp de mess zilele astea sa vad ce mai ziceti.

Va imbratisez cu drag

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor.
Paula,suntem capiati de nesomn si bag cafea perfuzabila ca deja imi vine sa plec in lume,sa dorm si eu o noapte intreaga.Zici ca e setat sa urle de la 10 la 1-2 noaptea zau..si culmea ajunge sa se culce tot plangand.Nici cu mine nu doarme,nici singur nu vrea,zau ca nu mai stiu nici eu cum sa mai fac si ce sa mai fac..De cateva zile nu mai bea nici lapticul de seara si cum seara e cu show,tot fac biberoane,k e prea mare distanta de la cina la ora lui de nani propriu-zisa,nu la aia la care il pun eu in pat...si aruncam,aruncam bani la chiuveta..Si peste asta il indop si cu kreon..de mi-e sa nu dam in altele.
Ieri i-am facut si varilrixul,asa ca l-am tinut treaz pana la 15,cu nervii de rigoare..platit deplasarea acasa,din astea:)
Aceeasi ''distractie'' in fiecare zi,sunt f obosita,am o mie de probleme si griji pe cap si sunt si extrem de obosita.
Zilele astea vom face mutarea din patul de bb in patut normal,asa ca va trebui sa-mi fac stoc de cafea..eventual niste cofeina perfuzabila ,direct in vena,sigur ii mai buna.Nu mai am energie pt nimic,as zace asa..cam zilnic ma doare capul sau ceva..musai sa ma doara ceva zilnic,ca altfel nu-i o zi normala..
Eh,din astea de-ale noastre..David cu dintii-canini,masele,nervisorii de 2 ani,testat limite..tusea cea de toate zilele,mai nou avem fite la lapte..imi pare ca a mai scazut nitel in greutate,ca-l vad pe el,insa nu l-am pus pe cantar..De cateva zile am renuntat si la scaunul de masa de bb si mancam la bucatarie,la masa..dar nu vrea si pace sa manance singur,nici sa-si tina el ceva in manuta sa muste..tot eu trebuie sa fac si asta..
Am citit de voi,sper sa terminati mai repede si sa va luati odorul acasa.
Pupam fetele,fara exceptie.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Daca doarme asa rau poate ca trecerea la patul de copil nu o sa fie mai grea decat iti este acum.
Iar tie clar ti-ar trebui macar 3 zile pauza departe de toate...asta si daca s-ar putea cred ca tot acasa la el te-ai gandi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius

Mergi la inceput

Paula,nu pot pleca nici la cumparaturi cu inima impacata si sa-l las cu bunica-sa de ex..cred ca sufar de posesivitateNu stiu ce ma fac cand il voi da la gradi si ma voi duce la munca.Pe de-o parte imi lipseste munca,mi-as mai lua gandurile de la problemele de acasa,as mai face niste banuti in plus,pe de alta parca nu-s inca pregatita si nu pot sa-l las undeva...fara sa sun din juma in juma de ora sa intreb ce face si daca e bine.Cand am fost la Bucuresti la curs,l-am innebunit pe ta-su cu telefoanele de a zis ca-si inchide telefonul si eu am zis ca voi suna pe fix daca cumva indrazneste sa-si inchida telefonul.Si mi-a fost tare greu fara el..parca imi lipsea ceva si nu eram eu intreaga si linistita...Insa de dormit tot vreau sa dorm,dar sa fiu aici si sa-i aud respiratia in interfon,sa stiu eu ca e dincolo si eu sunt aici..
pup si spor la treaba,ca vreau poze la final.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput