David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi va doresc un an mult mai usor si plin de lucruri bune,multa SANATATE tie si puiutzului tau!
La multi ani!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

la multi ani si sper ca 2011 sa va aduca , sanatate fericire si cat mai multe zambete pe chip,poop

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumim de urari.
Va doresc tot binele din lume,sanatate multa,un nou an mai bun,mai frumos,doar cu bucurii si impliniri.

Pentru mine,pentru noi..imi doresc doar atat,sa se intample o minune si David sa se faca bine..si sa uitam tot cosmarul prin care trecem zi de zi sau ca anul 2011 sa fie anul in care stiinta va descoperii un tratament care sa vindece fibroza chistica.

Nu stiu,am o stare tare aiurea,eu ma simt si rau, iar,nu inteleg ce am.Nu am chef de nimic,cred ca ma ia un pui de depresie ca nu-mi dau seama ce-i cu starea asta,ca ma simt rau din toate punctele de vedere,nu doar fizic..ieri nu am putut manca absolut nimic,mi-a fost tare rau..nah,poate-mi revin pana la anul..
Va pupam si va dorim tot binele din lume.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate Ledi!

La multi ani! Fie ca noul an sa vina cu multe minuni pentru voi! Multa, multa sanatate lui David si voua multa putere! Va pupam si va imbratisam cu drag!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani cu sanatate! Sa aveti un an mai usor decat 2010!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ledi, sa te auda Dumnezeu si anul 2011 sa aveti parte numai de vesti bune!!! Va imbratisez cu muuult drag!La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

La multi ani Leditia!Un an nou fericit,cu sanatate si tot ce iti doresti!David sa cresti mare si puternic!

Mergi la inceput

Ledi cum sunteti?

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza tuturor.
Ada,suntem binisor,daca pot spune asa,ca nici eu nu mai stiu ce-i bine zau...insa stiu ca se poate si mai rau si de aia ma abtin sa zic altfel.
Eu am inceput anul vomand,mi-a fost groaznic de rau si desi nu prea am mancat in ultima vreme,pe 1 am ajuns sa vomit pana si stiksuri..si uite asa am trecut la paine prajita,goala asa..Barbata-miu zicea sa mergem la urgente,sa-mi puna o perfuzie,dar parca era prea de tot sa-mi incep anul asa si nu m-am dus.
David se trezeste constant noptile,de m-a capiat..,se trezeste urland,habar nu am de ce,nu mai vrea sa adoarma,apoi il apuca tusea si-l tot tine si nu-l mai lasa si m-a capiat cu tusea asta..Barbata-miu e si el cu dureri,ca nu i-au mai trecut durerile de umeri nici acum..asa ca suntem toti cam subrezi..
Eu sunt ceva mai bine,dar nici nu m-am bagat la alte mancaruri inafara de paine prajita cu crema de branza,exceptand o salata de la care mi s-a facut rau si oricum nu o mancasem pe toata..
Astept sa-mi ajunga nebulizatorul ala din Germania,ca asta nu-mi place si pace cum nebulizeaza si consum si aiurea pulmozyme-ul care-i tare pretios,mai ales ca am primit un email cu niste vesti nu prea bune in privinta lui taman de Revelion..
Sper ca voi ati petrecut mai bine,ca la noi nici macar o zi obisnuita nu a putut fi din cauza mea..Dar nah,asta e,bolnava,ne-bolnava,lucrurile trebuie facute ca n-am incotro.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Offf Ledi, imi pare rau sa aud vesti nu prea bune Multa, multa sanatate va dorim!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput