David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
Mi-a murit definitiv nebulizatorul..nici 2 min nu am apucat sa facem..deci am stricat si-o fiola de pulmozyme si nici nu-i peste 100 lei..Imi vine sa ma dau cu capul de pereti de oftica!Si cum nu pot tine copilul fara aerosoli pana vine celalalt,tre' sa ma scotocesc prin buzunare de alte milioane sa-i iau altul azi!Cu atat mai mult cu cat mai e si tusitor rau..clar nu-i perioada mea buna,nu ca ar fi fost vreodata anul asta!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Ledi, nu poti sa imprumuti un aparat, pana iti vine celalalt din Germania?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Leditia spune:
Andra,astea sunt proprii si personale,in special la copiii cu FC.Si chiar si in general,nu se foloseste la doi copii decat compresorul,mastile si accesoriile sunt musai proprii si personale.
cam asta..tensiunea e la maxim,adrenalina la fel de nervi..noroc ca David se joaca linistit cu iepurasul si nu baga de seama starea mea de agitatie,ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti la propriu,ca parca s-au concentrat toate necazurile taman acum pe noi...
POZE CU NOI
de David Christian
Serialbastre spune:
Of, Doamne! Ma rog sa fiti bine si relele sa se fi terminat aici.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
cris_09 spune:
Offf,ce mult m-am bucurat cand am citit ca vei primi alt nebulizator din Germania...off,nu putea sa reziste inca(,) cateva zile?
Imi pare rau mie..apoi imi imaginez cum te simti tu
Sper ca asta sa fie ultimul necaz,si nu zic pe anul asta,ci in general
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Leditia spune:
In curand plec sa-i cumpar aparatul si cum vin sarbatorile si toata lumea e cu treburi nu stiu cand mai intru nici eu.
De aceea,vreau sa va urez un An Nou mai bun ca precedentul,cu multe realizari si impliniri,cu nenumarate bucurii,sa fiti sanatosi si fericiti si tot ce va doriti sa se implineasca anul ce vine!
La multi ani!
Datorita fetelor de la bazar,care ne-au fost alaturi am strans aprox 700 lei luna aceasta,din care i-am cumparat kreonul,un first defence si un aller care,restul celor necesare le-am luat din alte surse.
Va multumim si va dorim toate cele bune si un an nou cu sanatate si tot ce va doriti!
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Offf,ce mult m-am bucurat cand am citit ca vei primi alt nebulizator din Germania...off,nu putea sa reziste inca(,) cateva zile? Imi pare rau mie..apoi imi imaginez cum te simti tu Sper ca asta sa fie ultimul necaz,si nu zic pe anul asta,ci in general Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Cris,asa m-am rugat si eu,sa trag de asta pana imi ajunge celalalt,fericita nevoie mare ca am rezolvat o problema asa mare si grava pt noi,dar uite ca n-a fost sa fie.Acum mergem sa luam un alt aparat,nu prevedeam cheltuielile astea,dar asta e,copilul nu poate sta fara aerosoli,nu pot risca starea de sanatate pt niste amarati de bani..
Macar ma consolez cu ideea ca voi avea unul de rezerva,desi mi-e si frica sa ma gandesc ca si ala s-ar putea duce,ca nu-mi dau seama ce-a patit nici asta,mai ales ca am avut grija de el ca de ochii din cap,nu a fost trantit,lovit,nimic,nimic..iar azi si-a dat sufletul de tot.In fine,asta este,stii cum e,cand vin,vin toate,poate o fi mai bine de la anul,eu asa sper si ma rog..inca nu mi-am pierdut speranta si optimismul.
Va pupam si va dorim un an nou mai bun,mai frumos,mai imbelsugat,cu mai multe bucurii si impliniri si fara pic de probleme.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Buna fetelor.
Am luat un nebulizator de la norditalia,nu prea-s multumita de el,dar altul nu am momentan si aseara n-am gasit mare lucru prin farmacii.Ca idee,nu nebulizeaza toata substanta desi am tot stat cu el in functiune pana nu se mai auzea nimic si nu mai iesea nimic..masca e mare si cam aiurea,cu gauri,plus ca e extrem de tare si nu o pot modela cum trebuie..si asa indoita cum e de la statul in cutie,asa o folosim.Ca timp dureaza mai putin,dar asta poate din cauza ca nu nebulizeaza tot si e si normal si mai e o chestie care ma enerveaza-recipientul in care pui substanta nu poate fi sters de apa,deci cum fac eu bronhodilatator si apoi pulmozyme sau bronhodilatator si mucolitic(acc,sol hipertone),trebuie sa stau sa se usuce asa,de la aer,dupa ce-l spal,ca nu am cum sa-l sterg cu nimic..si ma cam incurca la timp treaba asta.Dar asta este,ma descurc si eu cum pot cu el..si-l astept pe celalalt.
Am incercat eu sa fac permutari,sa pun masca de la pari,dar nu merge,asa ca n-a iesit f bine terapia cu aerosoli,dar decat deloc..
David s-a trezit azi noapte iar urland,n-a mai vomat,probabil l-o fi durut burtica sau dintii,sau nu stiu..N-a mai vrut sa doarma,avea chef de joaca si ne-am suparat pe el,iar el ca sa ne imbuneze venea sa ne pupe si facea tot felul de jumbuslucuri sa radem,ca nu-i place sa fim suparati pe el,de fapt,cred ca durerea lui e ta-su,ca eu recunosc,ca n-am autoritate in fata lui absolut deloc.Dar daca ta-su e suparat pe el,e tragedie..daca ta-su pleaca din camera,e tragedie,daca ta-su nu-l baga in seama,la fel,tragedie in 3 acteE terminat dupa taica-su si cam asa a fost de cand s-a nascut.Si culmea,aseara ne-am dat seama ca el intelege absolut tot,dar l-am subestimat noi pana acum,ca e mic si nu intelege..ei bine,cand ii vorbea taica-su calm si ii explica de nani si toate cele,se oprea din urlat,se uita la el,il si aproba,doar ca daca il puneam in patut urla..Nici cu mine nu voia sa doarma..voia sa se joace,cu taica-su.Iar mie imi venea sa ma culc pe jos si sa-i las acolo pe amandoi sa se descurce.
Azi m-am trezit cu o stare de greata,iar dureri de toate cele,cred ca e din cauza oboselii acumulate,a stresului,a alimentatiei aiurea..nu pot sa-mi dau seama,insa nu pot sa cred ca iar ma ia aceeasi stare de rau,care m-a terminat saptamana trecuta,iar eu nu-mi permit sa zac in pat.Efectiv nu-mi permit sa fiu obosita,sa fiu bolnava..ca David are nevoie de mine,eu ii fac toate terapiile,eu am grija de el si nah..
Poate ar fi cazul sa iau niste vitamine ceva,cine stie..om vedea dupa Revelion cum oi fi si daca dau o fuga la medic sau la un laborator sa-mi fac niste analize,ca trebuie sa ma pun urgent pe picioare..
Va pupam si va dorim toate cele bune,sanatate maxima si tot ce va doriti sa se implineasca.
POZE CU NOI
de David Christian
ada_coman spune:
Multa, multa sanatate si de la noi! La multi ani! Si un nou an mult mai bun ca asta ce trece! Va pupam si va imbratisam strans de tot!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
diannaalex spune:
Leti David va dorim La Multi Ani un an nou fericit cu multe bucrii multa sanatate si impliniri iar lui David recuperare cat mai usoar si cat mai rapida. Multe imbratisari tie si multi lui David.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii