David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiaaascaaa,
Laaa muuulti aaani !
David de Leditia sa traiasca,
David sa traiasaacaaa,
Laaa muuulti aaani !!!

La multi ani, DAVID

Sa ai parte de tot binele din lume
Leditia, sa-ti traiasca frumosul si sa aveti parte doar si numai de bucurii, fericire si multa, multa sanatate

Va iubim mult,mult,mult

Asteptam pozele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

LA MULTI ANI, DAVID
iti dorim sanatate si numai bine in viata!
Leditia, te imbratisez si iti doresc numai bine

Giani,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca .... multi si buni! La multi ani, David! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani, David, sa ai parte de tot binele din lume, sa te faci bine si sa aduci in continuare multe bucurii tuturor celor care te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi aniDavid!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi multi ani David

Ganduri bine si multa energie pozitiva va transmitem din suflet, puiului mic si scump si mamicii sale luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

La multi ani,draga David!Sanatate si o copilarie linistita iti dorim din suflet!Sa cresti mare si puternic!Te imbratisam cu mult drag,Leditia, Aniversare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Va multumesc pt urari,pt gandurile bune,pt sprijin,pt ca ne-ati fost alaturi si ati pus suflet pt copilasul meu.Nu as putea sa nominalizez pe cineva,de teama sa nu uit,caci am fost impresionata pana la lacrimi de cata lume s-a atasat de puiul meu,de cata dragoste a adunat in jurul lui si cati oameni se gandesc la el si vor sa-l ajute si sa-i fie bine,sa fie fericit,sa-i redea si lui si mie o speranta...
Sincer,sunt de foarte multi ani pe DC,nu credeam vreodata ca voi ajunge aici,la umanitare,dar pot spune ca doar aici am intalnit o asa solidaritate puternica si dragoste de semeni,care efectiv te copleseste si te face sa te gandesti ca totusi exista OAMENI care nu te cunosc personal,dar care iti sunt alaturi,se ataseaza de tine,de copilul tau,se creeaza o relatie chiar si virtuala..iar eu m-am simtit coplesita de mesajele primite aici,de mailurile primite,de ajutorul primit...de dragostea cu care ne inconjurati ..Ma plec in fata voastra..sunteti minunate
Va multumesc tuturor din suflet,nu pot descrie ce am simtit cand am vazut cu cata dragoste e inconjurat copilul meu,cati oameni il iubesc si cati prieteni are de fapt...
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la David,celor care il iubesc,celor care il ajuta,celor care le pasa de el,celor care spun o rugaciune pt el,celor care ne-au ajutat financiar,celor care ne-au ajutat moral,celor care mi-au fost mie alaturi de fiecare data cand simteam ca lumea mea se prabuseste si incercam s-o refac mereu si mereu din bucati,celor care ne-au sprijinit din umbra,celor care au scris aici si ne-au incurajat,celor care au facut ca acest an sa treaca mai usor pt noi,chiar daca a fost al naibii de greu..
Stiu ca poate nu am gustat inca din amarul vietii,din amarul bolii cand efectiv face ravagii devastatoare si ma rog la Dzeu zi de zi sa nici nu o fac,mai mult pt el..si ma rog la Dzeu sa se gaseasca un remediu,asta mi-e dorinta,indiferent de ce sarbatoare este si pot sa-mi pun o dorinta.Pentru asta toti apropiatii mei se roaga,pt asta parintii mei dau acatiste peste tot si se roaga neincetat alaturi de mine,ca David sa fie sanatos,sa se vindece,sa aiba o viata normala,ca si ceilalti copii,iar noi,parintii sa ne crestem puiul in liniste si armonie,fara a mai simti presiunea,stresul si securea de deasupra capului.Eu stiu ce face aceasta boala,am citit,am vazut filmulete,am vazut persoane,am vazut copii/adolescenti si am vazut durere,tristete,resemnare..Vedeam mesaje scrise de adolescenti cum iti doresc mai degraba moartea decat sa mai sufere atat,spunand ca aia nu e viata..si mi-au ramas intiparite in minte acele mesaje si mereu ma gandesc cum sa-l pregatesc sa aiba un psihic bun si sa nu renunte niciodata la viata,la lupta,caci eu nu voi renunta niciodata la el....

A fost o zi frumoasa,copiii s-au distrat,sper ca si adultii,pentru cateva ore am simtit ca suntem o familie obisnuita,normala care isi sarbatoreste puiul la cei 2 anisori ai lui.
Dupa ce a plecat toata lumea,mi-am dorit sa fac un mesaj pe camera din partea mea,pt David cand va creste mare..m-a pocnit o tristete si nu am putut spune nimic vesel,cumva am realizat brusc,ca doar speranta mea si lupta mea il va face mare si Dzeu care mai face din cand in cand si miracole..si ca mi-e teama,efectiv mi-era teama sa ma gandesc asa de departe..Si uite asa,i-am zis doar ca mi se rupe sufletul de el,ca mi-as da viata ca el sa nu aiba boala asta si sa fie sanatos si bine,ca as face orice numai sa fie sanatos,ca sper din suflet sa-i fie bine,sa fie fericit atat cat se poate si pot eu sa-i ofer,ca sper sa ma ierte si sa ne ierte,ca din cauza noastra sufera atat de mult si va suferii,dar ca nici o secunda nu mi-a parut rau ca l-am avut si niciodata indiferent cat de greu mi-a fost si ne-a fost nu mi-a parut rau ca-l am si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat,chiar si asa bolnavior,este o binecuvantare pt mine copilul asta,este sufletul meu si dorinta mea de a lupta,de a trai,de a razbi...este bucuria mea,este fericirea mea,el este bogatia mea si cel mai de pret pt mine,fara el sunt nimic,fara el sunt incompleta,fara el nu pot respira,nu pot trai si nici nu mi-as mai dori..
Imi doream sa fie un mesaj vesel,uite ca nu mi-a iesit nici aici,acum..nici aseara pe camera..Sunt doar eu..nu pot sa ma prefac,asta simt,asta spun..
Va las un link cu poze sa vedeti bucuria de aseara..
http://family.webshots.com/album/579333678DbQYfI?start=0

Va doresc tuturor,din tot sufletul meu de mama,sa va dea Dzeu sanatate multa,multa,caci e cea mai pretioasa,asta nu se poate cumpara,indiferent de cati bani ai,iar a avea un copil bolnav e o durere imensa pe care o porti cu tine zi de zi,indiferent de ce alte lucruri ai..nimic nu sterge durerea asta,nimic nu poate compensa,de aceea eu cred ca cel mai de pret cadou pe care ti-l da Dzeu este sanatatea.De aceea va doresc,toate cele bune,sanatate maxima,voua,copiilor vostrii,bucurii,impliniri si fie ca Dzeu sa va rasplateasca inzecit pt tot ce ati facut pt noi.
Va pupam si va dorim toate cele bune.
Un brat de pt toata lumea,caci meritati cu prisosinta.
Va iubim si va vom fi mereu recunoscatori.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani David!
Iti doresc si eu multa, multa sanatate, sa cresti mare si sa fii iubit tot asa cum esti acum!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intrai sa zic cat de superb e David si m-ai facut sa plang in hohote.
Ma bucur ca a fost totul bine ieri. David avea ochii stralucitori de bucurie Si ce cochet este
Va pupam si imbratisam si va dorim tot binele din lume

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput