David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multa,multa sanatate si sa dea dumnezeu ca stiinta sa avanseze si sa puteti petrece multe aniversari frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

intru doar sa zic ca petrecerea a fost super reusita si coipii s-au distrat... ai mei de abia au plecat! iar montatul bucatariei a facut toti banii
multumim inca o data de invitatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefi68 spune:

La multi ani, David! Iti doresc sanatate si tot ceea ce este mai bun pe lume. Este prima data cand scriu, pentru ca nici o data nu am avut puterea sa o fac. Am citit in permanenta toate subiectele de la umanitare, de cand se facea campanie pentru Mihaita, Ema (fetita Aidei), insa nu am avut taria sa scriu niciodata.
Mesajul tau Leditia m-a facut sa imi dau seama cat esti de puternica si sa ii urez lui David cu ocazia implinirii celor 2 ani sanatate, bunul cel mai de pret pe care ni-l putem dori ca mame pentru puii nostrii.
Inca o data "La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt complimente si aprecieri.
Am depus actele pt cic,dar voi fi platita incepand cu 19 ian si banii ii voi lua abia prin aprilie,retroactiv..deci 4luni voi sta fara indemnizatie.,din care una nici nu e platita.Speram sa nu ma tina iar 4 luni ca prima data,mai ales ca barbata-miu nu mai castiga de mult cat castiga atunci si totusi ne-a fost greu si atunci,al naibii de greu..nush ce vom face..
David tuseste de rupe dimineata..cum nu m-a lamurit nimeni,am stat eu si m-am gandit si cred k noaptea se aduna secretii si dim isi elibereaza caile respiratorii prin tusea asta multa..altfel nu-mi explic ce ar putea avea..
Eu ma simt cam aiurea,ma doare capul,ma dor umerii,mi-e somn de innebunesc,ca la 5 s-a trezit plangand si tusind..el a readormit intr-un tarziu,eu m-am apucat de treburi,pus acte in regula..
Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ce urari si ce ganduri frumoase au fost asternute mai sus

Doamne da-i lui David cata sanatate incape si Leditiei multa fericire alaturi de scumpul ei!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Ai scris asa de frumos Ledi, ai un suflet frumos. Sa stii ca-mi face bine sa-ti fiu aproape, chiar si din umbra. Ma simt legata de David si de tine, sunteti niste fiinte deosebite. Te imbratisez cu drag, mamica buna ce esti!mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Leditia, sa-ti traiasca pruncul. Si sa va uite necazurile si problemele, asa cum v-am uitat eu sa va urez de La multi ani de ziua lui David.
Este un superb si o bucurie David, iar tu esti o mama cum orice copil ar fi norocos sa aiba.
Va doresc tot binele din lume

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Ledi, nu am fost online cateva zile si am intarziat sa-i urez frumosului tau mic toata sanatataea din lume si fie ca sa se descopere mai repede leacul ala miraculos.

Iar tu, tu esti cea mai deosebita si puternica mama pe care o putea avea David. O mare imbartisare si un pupic pe nasucul puiului mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stii ce-mi place la fotografiile voastre ?
Ca surprind veselia si bucuria
Probabil sunt zeci, sute de momente grele, dar noua ne arati un copil fericit Mai mare dragul sa-l admiram !

Personal apreciez enorm de mult ca nu incerci sa pui fotografii care sa impresioneze, caci stim cu totii, chiar daca nu vedem, cat de greu trebuie sa-ti fie si tie si lui David cu atatea terapii si probleme.

Tot respectul , Ledi

Am uitat ceva: sper sa treaca cu bine lunile ce urmeaza Sa va iba`n paza DD
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

La multi ani si de la noi sanatate multa si bucurii

Mergi la inceput