Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Otilia, eu nu am cartea lui Spock in romana si nu stiu unde e. Daca stie cineva rog sa ma anunte si pe mine ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Io stiu ca numai varianta in engleza era... Da ce liniste pe aici...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Da Cris, in engleza, eu in romana nu am avut-o
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
tina_80 spune:
Probabil delfinasii fac baitza!
Nici eu nu dau masuratorile acum, poate cand o sa faca Raducu 6 luni si incepem diversificarea...cu toate ca mi-ar placea ca de revelion sa arat si eu mai bine...dar ne sacrificam si de data asta
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
suntem si noi pe-aici, dar isa e maraita azi si nu-mi coboara din brate... de-acum incepe la noi alintatul... si iar nu prea vrea sa pape, eu stau cu sanii plini si pompa stricata
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
citat din mesajul lui Alina2005 si noi suntem, dar facem proba slingului Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Si cum e? Reusesti? Mie mi s-a parut tare greu la inceput, atata l-am tot mosmondit...
Ai vostri bebei mai regurgiteaza dupa papa? Ca al meu nu obisnuia sa mai regurgiteze, dar acum de cand mananca putin , mai mereu regurgiteaza... Nu l-am mai fortat, si nu l-am mai cantarit.. Dar tare putin mananca, nici un san nu termina.... Si e tare agitat la san, da din picioare de numa... Mananca bine doar cand ii e somn...si e aproape atipit..
Tina, te-am vazut in poze si chiar arati foarte bine!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
michelle1981 spune:
Si eu sunt prin zona, ma uitam la Grey's si Neveste disperate. Bombonica mea doarme
In engleza aveam si eu cartea lui Spock. In romana deci nu e?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Ai vostri bebei mai regurgiteaza dupa papa? Ca al meu nu obisnuia sa mai regurgiteze, dar acum de cand mananca putin , mai mereu regurgiteaza... Nu l-am mai fortat, si nu l-am mai cantarit.. Dar tare putin mananca, nici un san nu termina.... Si e tare agitat la san, da din picioare de numa... Mananca bine doar cand ii e somn...si e aproape atipit.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Cine are wrap - ce fel de material e? Elastic pe latime?
bumblebee spune:
In romana nu e
Al meu regurgiteaza rar, mai vomita, dar tot rar, de regula dupa ce il baltacai cam mult
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3