Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Otilia, eu nu am cartea lui Spock in romana si nu stiu unde e. Daca stie cineva rog sa ma anunte si pe mine

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Io stiu ca numai varianta in engleza era... Da ce liniste pe aici...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Da Cris, in engleza, eu in romana nu am avut-o

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Probabil delfinasii fac baitza!

Nici eu nu dau masuratorile acum, poate cand o sa faca Raducu 6 luni si incepem diversificarea...cu toate ca mi-ar placea ca de revelion sa arat si eu mai bine...dar ne sacrificam si de data asta

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

suntem si noi pe-aici, dar isa e maraita azi si nu-mi coboara din brate... de-acum incepe la noi alintatul... si iar nu prea vrea sa pape, eu stau cu sanii plini si pompa stricata

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

si noi suntem, dar facem proba slingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

si noi suntem, dar facem proba slingului

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Si cum e? Reusesti? Mie mi s-a parut tare greu la inceput, atata l-am tot mosmondit...

Ai vostri bebei mai regurgiteaza dupa papa? Ca al meu nu obisnuia sa mai regurgiteze, dar acum de cand mananca putin , mai mereu regurgiteaza... Nu l-am mai fortat, si nu l-am mai cantarit.. Dar tare putin mananca, nici un san nu termina.... Si e tare agitat la san, da din picioare de numa... Mananca bine doar cand ii e somn...si e aproape atipit..

Tina, te-am vazut in poze si chiar arati foarte bine!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu sunt prin zona, ma uitam la Grey's si Neveste disperate. Bombonica mea doarme

In engleza aveam si eu cartea lui Spock. In romana deci nu e?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Ai vostri bebei mai regurgiteaza dupa papa? Ca al meu nu obisnuia sa mai regurgiteze, dar acum de cand mananca putin , mai mereu regurgiteaza... Nu l-am mai fortat, si nu l-am mai cantarit.. Dar tare putin mananca, nici un san nu termina.... Si e tare agitat la san, da din picioare de numa... Mananca bine doar cand ii e somn...si e aproape atipit..

Poze
A mea regurgiteaza mereu. Eu sunt plina mereu de lapte dat afara, am si in par .. si bebelina se uda des.

Mergi la inceput

Cine are wrap - ce fel de material e? Elastic pe latime?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

In romana nu e

Al meu regurgiteaza rar, mai vomita, dar tot rar, de regula dupa ce il baltacai cam mult

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput