Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Alina, ai o fata manechin, important e ca e sanatoasa! Al meu ma rupe la spinare, ii spun pui de urs Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 3 |
Lala, sanatate sotului si recuperare rapida!
Btz, ce mai face Paul? Cum se simte?
Azi i-a scos si mamei mana din gips, in sfarsit, dupa 6 sapt. Tot nu si-o poate folosi, ii trebuie recuperare multa...dar e bine ca nu o mai vad cu ea atarnata de gat.
btz_ovi spune:
Noi am fost la medicul de familie astazi.L-a verificat pe Paul si o prima concluzie ar fi aparitia mugurasilor de dintisori,simptomele sunt exact cum ar trebui.
Insa a2a concluzie ar fi si o enterocolita,iar maine urmeaza sa efectuam analize amanuntite pt a ne lamuri cu exactitate.
Simptomele lui acum sunt doar scaune galbene,semi-moi si agitatie la san,voma cu jet de apa.
In rest normal....acum pedaleaza de rupe la jucariile lui,e energic,febra nu mai are de ieri deloc,de mancat mananca normal,doar se agita si atat.
Offf,nu mai stiu ce sa cred.
Fetele,ce simptome ar trebui sa aiba la enterocolita???
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ilinca79 spune:
| citat din mesajul lui Victo tina, multumim de incurajari! ilinca, unde mai exact iesi in zorilor? ca si noi mai iesim acolo, batem trotuarul ala cu posta si farmacia de numa numa- eu imi mai fac cumparaturi de acolo, Stefan cu tati la parculetele alea sau se da cu trici..numa ca momentan suntem fara masina, si ne invartim in cartier, ca mie mi-e groaza sa conduc.. ![]() noi stam in Buna-ziua Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, exact acolo iesim si noi aproape zilnic. Acuma ne-am intors. Noi mergem asa, de pe la 1-2 cand e mai cald afara. Hai, fa-ti curaj si urca-te la volan, ca din Buna Ziua nu e aglomerat pana in Zorilor.
Rodi, are efect samponul Klorane? Azi mi-am luat si eu, ca nu mai am mult si chelesc, toata casa e numai par

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
btz_ovi spune:
EU nu imi dau datele,mi-e prea rusine de greutatea mea iar regim nu pot tine cu un sot pofticios la dulciuri home-made.
Iar eu cum nu am o masa normala si cu de toate se cunoaste la laptic.Asa ca dupa 6 luni ma apuc de dieta ![]()
Vorbeati de mese:eu astazi am baut dimineata 2 pahare de apa si am ros 2 biscuti,apoi la 3 cateva fornetii cu branza 
,iar acum urmeaza sa fac un peste cu legume la cuptor.
Katalina mor dupa mazare cu carne de vita,mi-ai facut o pofta nebuna
.
In rest nu mai stiu ce sa fac,am zis ca o sa incerc sarmalute ca noi nu am facut niciodata,doar ce am mancat pe la parinti.
CU varza fac si varza o sa fiu si eu..sunt nedocumentata la capitolul asta
.Ce-o iesi o iesi
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui aelita RODICA ce bine ca ti-a facut pe loc certificatul!si la noi 2 luni(asta de cand a depus,ca a mai umblat intai dupa stampila de la Haga,etc..) foaia de drum costa 60€,iar pasaportul 100.asa ca mai bine cer pasaport ,mai ales ca astia schimba mereu legile in RO si ma trezesc ca dureaza mai mult pasapoartele,si eu nu stau mult acolo.. Eu m-am saturat de acte!! Andres nici acum nu are rezidenta ,avem programare in decembrie. iar lui Miguel nu stiu cand sa ii cer programare,ca depinde daca mi-or da pasaportul in aprilie... |
pai parca nu suntem in aceeasi tara!!! e adevarat ca in madrid e mereu aglomeratie, dar consulatul din sevilla e mai recent deschis, mai este si in almeria, se mai impart romanii aici in sud! si cand e de mers ptr pasaport, la fel se elibereaza in aceeasi zi, doar ca imi face doar prozivoriu (1 an) si costa cat unul normal de 3 ani... asa ca mai bine iau foaia si fac pasapoartele in Ro.
| citat din mesajul lui ilinca79 Rodi, are efect samponul Klorane? Azi mi-am luat si eu, ca nu mai am mult si chelesc, toata casa e numai par |
la mine se cunoaste, ca asa era si la mine, oriunde ma invarteam doar fire de par, inclusiv in patutul isabelei... l-am folosit de 3 ori pana acuma
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Otilia, eu nu am cartea lui Spock in romana si nu stiu unde e. Daca stie cineva rog sa ma anunte si pe mine
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79
Paula, exact acolo iesim si noi aproape zilnic. Acuma ne-am intors. Noi mergem asa, de pe la 1-2 cand e mai cald afara. Hai, fa-ti curaj si urca-te la volan, ca din Buna Ziua nu e aglomerat pana in Zorilor. Rodi, are efect samponul Klorane? Azi mi-am luat si eu, ca nu mai am mult si chelesc, toata casa e numai par ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu am inceput sa iau Eurovita par si unghii ...si se pare ca e mai bine, sper sa nu fie efectul placebo

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lalala13 spune:
multumim fetelor pentru sustinere Victo,
aelita,bumblebee
Victo am bagat si paracetamol..nu stau eu asa..si piticul oscilo
btz_ovi deci e ok(cat de cat) Paul. Eu vroiam sa stiu daca sunt scrise substantele de pe prafurile alea. faina de orez eu folosesc acele cereale de orez pentru lapte peste 4 luni http://www.nestle.ro/Produse-si-marci-Nestle/Alimente-pentru-sugari/Peste-4-luni/Nestle-Orez-cu-Bifidus-BL/
ideea e ca pana acum el papa 210 ml. de cand ii pun 2 masuri de astea ii dau doar 170, pentru ca ma gandesc ca e mai consistent. se pare cam gandit-o bine
plus la 7 seara o masa de cereale(cateva lingurite cu cereale de la hipp cu probiotice)
eu nu inteleg jetul de apa de unde vine la Paul. Vi s-a explicat ceva?
cat despre cura eu ma apuc cu tine ca eu sunt "ursoaica" delfinasilor cu 82 de kg in prezent, dar acum nu pot cu situatia sotului, nu imi arde de masurat ce mananc.
Alina stiu cum e sa fie slab..pana acum al meu era
, dar cum noi avem probleme eram si sunt stresata. SI noua pediatra ne zicea ceva de supita la 4 luni juma..dar eu as vrea inainte sa-l stabilizez cat de cat cu refluxul.
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Otilia, eu nu am cartea lui Spock in romana si nu stiu unde e. Daca stie cineva rog sa ma anunte si pe mine ![]() ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Nu am mai gasit dr spock in mail asa ca ma chinui sa trimit eu, dar
nu reusesc sa trimit pe mailul comun
zau ca nu stiu de ce...Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 3
bumblebee spune:
Am reusit sa trimit de pe yahoo, l-am trimis pe mailul de burtici 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3