Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Dragaica, m-ai facut sa lacrimez......ma bucur sa aflu ca totul a decurs bine si Seby e bine si el.

Multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tina, multumim de incurajari!

ilinca, unde mai exact iesi in zorilor? ca si noi mai iesim acolo, batem trotuarul ala cu posta si farmacia de numa numa- eu imi mai fac cumparaturi de acolo, Stefan cu tati la parculetele alea sau se da cu trici..numa ca momentan suntem fara masina, si ne invartim in cartier, ca mie mi-e groaza sa conduc..

noi stam in Buna-ziua

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica si pt curajos!

Si era sa uit de 2 sarbatoriti
Clara Andre

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi.

Fetelor eu inca nu ma bag la cura ca nu am timp de asta. Sotul e in spital si va fi operat joi de hernie de disc. Pe mine parca ma incearac raceala..asta imi trebuia

Btyz ce bine ca e mai bine Paul.Asa ma bucur!!!

Dragaica, ma bucur ca a decurs bine. Sa stii ca raguseala e posibil sa fie de la intubare. Nu e neaparat racit. oricum ce i-ai facut e bine.

Carmen asa e cu hainele, e mai bine sa fie lejere.

hmm.. si eu am vazut ca s-a deschis odiseea de 2011. d efrumoos. eu in perioda asta il concepeam pe sebi

ce o mai face Denisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

hello, mamici!
Noi acum am venit de la vaccinul de 4 luni, a plans mititica si eu odata cu ea. De raceala a scapat, dintisorii mai asteapta cuminti
Insa cred ca fata mea e cea mai slabanoaga dintre delfinasi, la 4 luni si 2 zile si 65 cm are doar 5800 g. Dr a zis ca nu-i pb, atata timp cat e doar pe san si ca de sapt viitoare sa incep sa-i dau supita de legume, in prima zi 40 ml, a doua zi 80 ml si deja din a 3-a zi sa ii pasez si legumele (morvov, pastarnac, telina, dovlecel, fara ceapa si cartof, cu putin ulei si eventual si ateva boabe de orez).
Stiu ca mai voiam sa zic ceva, dar normal ca am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aaa, am observat ca sebi e mai bine cu refluxul. am inceput sa-i dau humana normala cu 2 masuri faina de orez de la nestele ca sa-l ingroase. si nu mai da asa mult afara. si a si pus in 3 zile 200 de g. sunt asa bucuroasa. sper sa-l tina de data asta. adica tot mai da, dar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lala, nu mai sta..baga repede niste doze de oscilo dc simti inceput de racela. vezi ca scrie pe ele cum se iau la debut- cate un tub la 6 ore parca. eu am fentat vreo 2 raceli asa.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Lala uraaa,ce bine.Ma bucur tare mult pt voi ca Sebi a inceputsa ia in greutate.
Cat te-a costat faina de orez?Caci si mie mi-a spus medicul de fam de acest "tratament"
Eu i-am dat doar 3 pliculete si de atunci a inceput sa tuseasca si apoi jetul de apa.?Normal ca m-am ingrijorat iar dr a spus sa mai incercam inca 2,iar daca e la fel sa ne oprim si sa incercam cu Humana.
De asemenea,ne-a mai dat un si metoclopramid,tot pt voma si reflux
Tu cum te simti?Sotul s-a operat cumva?
Pupici

Paula ha,mi-ai luat-o inainte,eu zi de zi pandeam aparitia noii odisei.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Eladea,da-ti zinlnic pe coate cu ce crema ai,si aia de maini ,Neutrogena formula nordica de care i-am zis Roxanei e buna.da-ti de multe ori pe zi ca apoi faci mai rau,eu ajunsesem sa fac eczeme ,de atata taras pe coate in spital ,la primul copil.si a trebuit sa dau apoi cu o crema din asta dedermatite cu cortizona,care nu prea e indicata..
Asa ca da din timp!
sau DE GALBENELE!

LALALA Multa sanatate sotului si sa iasa bine operatia !apoi recuperare rapida!

PAULA,da ,e de ajutor Andres,ca il face sa taca repede daca ii vorbeste.

RODICA ce bine ca ti-a facut pe loc certificatul!si la noi 2 luni(asta de cand a depus,ca a mai umblat intai dupa stampila de la Haga,etc..)
foaia de drum costa 60€,iar pasaportul 100.asa ca mai bine cer pasaport ,mai ales ca astia schimba mereu legile in RO si ma trezesc ca dureaza mai mult pasapoartele,si eu nu stau mult acolo..
Eu m-am saturat de acte!!
Andres nici acum nu are rezidenta ,avem programare in decembrie.
iar lui Miguel nu stiu cand sa ii cer programare,ca depinde daca mi-or da pasaportul in aprilie...

OtILIA-mama,cat ai si tu de umblat pt un pasaport !!!!mergi cu ce simti tu ca e mai bine.

Michelle-sa stii ca e minunat cu 3 copii!mult mai greu mi-a fost cu primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lala, recuperare usoara sotului, sanatate multa si sa mai auzim vesti bune! Chiar ma bucur ca ii merge mai bine lui Sebi.

Aelita, cum ne incurajezi tu

Alina, ai o fata manechin, important e ca e sanatoasa! Al meu ma rupe la spinare, ii spun pui de urs

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput