Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 paula, vad ca tu ai inceput cu herbalife...e voie pe per alaptarii? |
da, e ok... anca stie mai multe dar vad ca e tare ocupata, nu mai da nici un semn de viata...
peste vreo luna ma gandesc sa ma apuc iar de ea, cand isa o sa aiba aproape 6 luni...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Otilia, , o sa fie bine, evident.
Da, era si dr. spock in contul de gravidute.
Andra Sa cresti mare sa fii sanatoasa si mai iart-o si pe mami la cate un somnic.
Propun sa facem un concurs de copii maraiti, care adorm greeeeeeeeu
ca-i noapte, ca-i zi. Glumesc... incepe sa se mai duca optimismul si rabdarea mea [:-(]. Era mai usor cand era mai mic... chit ca eram obosita rau, chit ca se trezea de 2 ori pe noapte... macar adormea fara sa urle. Seara imi vine sa ma duc in lumea mea, ma chinui cate o juma de ora, o ora sa-l adorm, printre maraieli, plimbari prin camera ca sa mai doarma cineva in blocul asta, de multe ori cand il pun in pat se trezeste, cu toate mangaierile, cantecele, leganat patut etc. si o iau de la capat
Ziua e ceva mai bine, dar cateva minute pana la juma' de ora de scandal tot avem
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Rody, Anca are botezul vineri, sigur ne va da un semn cand va putea.
Ce am papat ieri...
Pe la 13:00 lapte cu cereale si cativa biscuiti.
Pe la 17:00 jumatate de castron de ciorba si o felie de paine prajita cu una de cascaval, o foaie de salata verde si 5 piftelute (la cuptor)
Un cub de cioco neagra si cam 300gr dintr-un compotel de visine
Ideea ar fi ca eu am mancat aiurea, daca vroiam sa fac o treaba saream peste cina, in niciun caz nu se sare peste micul dejun sau peste pranz, sunt suficiente arderi ca sa nu se puna nimic, dar seara se fac depozitele
Luna 3
eladea2005 spune:
referitor la somn, la mine e probata chestia...daca nu-l culc cand da primele semne de somn, e jale...atunci face circ si mai adoarme la san doar...asa ca incerc pe cat posibil sa-l pun la nani cand vad ca inchide ochii, suge degetelul si ingana el ceva acolo...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
bumble, parca tu-mi ziceai ca nu e voie bere daca ai pb cu fierea...nici fara alcool? de ce? care ar fi explicatia?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
citat din mesajul lui eladea2005 bumble, parca tu-mi ziceai ca nu e voie bere daca ai pb cu fierea...nici fara alcool? de ce? care ar fi explicatia? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Sincer, nu stiu, dar cand vine sotul il intreb, el mi-a explicat la un moment dat, a trminat chimie alimentara
Luna 3
Dragaica spune:
Acum ca am putin timp liber sa va mai povestesc de noi.
Vineri dimineata l-am operat pe Seby de hernie inghinala, a fost un curajos ce mai e eroul meu. Operatia a durat 45min cu tot cu anestezie, calitatea serviciilor ireprosabila. Spitalul era pregatit de Halloween, toti erau decorati de la medici, asistente, secretare pana la femeile care faceau curat. De la triaj pana la sala de operatii am fost insotiti de o balerina (lucrau multi benevoli in ziua aia) acolo ne asteptau chirurgul cu rezidentul, anestezistul cu rezidentul si asistenta. Dupa 30 min de explicatii l-au luat in sala de operatii, a fost ce-l mai dureros moment din viata mea cand mi l-au luat din brate, am simtit ca ceva se rupe in mine, imi venea sa le smulg copilu din brate. Cu lacrimi in ochi am coborat la etajul 1 unude am asteptat langa telefon vesti de la medic. In 45min ne-au sunat sa mergem sa-l vedem la reanimare, i-am auzit glasul de pe hol era sa trec prin usile alea glisante
Am mai stat 2 ore cu el in brate ca sa-si revina complet, l-am pus la san, ne-am uitat la desene animate, am primit cadouase de la asistente (dadeau cadouri de Halloween copiilor care ieseau din operatii), pupici de la mami si tati apoi am plecat acasa unde ne astepta Felixucu.
Partea mai putin buna, ca de nu putea fi totul perfect, este ca a racit in sala de operatie, cel putin asa banuiesc eu. Cand am inceput sa ne juca cu el, sa-i vorbim am obsevat ca e super ragusit, nici sa planga nu putea , acum si-a mai revenit dupa ce i-am pus frunze de varza cu miere pe piept/spate si i-am dat niste supozitoare.
Cam atat despre aventurile noastre, ratoii au grija sa ne tina in priza non-stop cand nu-i una-i alta cand nu-i unu e celalalt . Au cateva nopti de cand imi dorm legat de la orele 22-23 la 5-6 dimineata , mami si tati sunt mult mai odihniti.
La Multi Ani sarbatoritilor de azi
Pupam dulce la delfinasi si delfinase.
Azi vine tanti sa ma ajute poate am mai mult timp de stat la palavre cu voi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
nela_didea spune:
citat din mesajul lui rodyka Andra, Clara Maria si Andre _ |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA LUI ALEX SI A MEA BINEINTELES!
tina_80 spune:
Mai fetelor! Sunt atat de fericita ca a inceput, al meu copil sa doarma si in casa mai mult de jumatate de ora.
Ma credeti ca nu am apucat sa iesim afara, dar nici nu prea mai aveam chef azi si copilul se pare ca n-a pierdut vremea si a adormit in casa
Deci pe la 10 mi-a dormit o ora si 15 min.
Si in jur de ora 13 i-am dat sa pape la orizontala si a adormit iar. Doarme si acum si deja are 2 ore de somn....s-a mai foit, i-am bagat sanul in gura, a tras de 2-3 ori si a adormit iar.
Imi ajunge si mie sa tot plimb la copil in fiecare zi cate 3-4 ore ca sa-si faca somnul, de la 2 luni nu mi-a mai dormit in casa adunat 1 ora, 2 sau 3.
Fetelor, mai aveti putina rabdare si o sa vedeti ca incet-incet totul se regleaza.......ca si al meu a fost tare marait de la 2 la 4 luni. Mie lunile astea mi s-au parut infernale. Nu aveam timp nici sa-mi fac un dush dar sa mai fac si ceva de mancare...
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA LUI ALEX SI A MEA BINEINTELES! Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010