Burtici de iulie-august 2011

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

a chemat toate asistentele, stateau toate 3 si se uitau, eu eram cu inima cat un purice, si bolboroseau una cu alta.
La urma mi-a zis, si-am vazut si eu clar ca sunt 2 "gogoloaie", una avea in ea activitate cardiaca, cea dea doua nu si a zis ca poate e cordonul primului dar ca arata cam ciudat si cam mare..............nu stiu ce sa mai cred

m-as mai duce la un dr la sfarsitul saptamanii asteia insa stiu ca nici ecografele astea facute prea des nu sunt sanatoase.........nu stiu

.....viata este acolo unde te regasesti.......

6+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pufi, te rog sa nu ma intelegi gresit,nu vreau sa te sperii sunt sigura ca totul este si va fi bine , dar eu te sfatuiesc sa te mai duci la un doctor si du-te la o clinica particulara unde ecografele sunt mult mai performante, nu este normal sa te lase sa astepti sa vezi ce va fi......tu fa cum crezi si cum simti, eu doar imi spun parerea

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

BUna!

pufi, si eu zic sa te mai duci la un medic.

Cunosc pe cineva care cand era insarcinata, medicul ei i-a zis ca are nu stiu ce chist si ca trebuie sa faca intrerupere. S-a dus la alt medic pt alta parere si acela i-a zis ca nu are nicio treaba chistul cu sarcina si ca o sa se absoarba.... Acum are o fetita de 7 luni frumoasa si sanatoasa .... Ma rog nu prea are legatura cu ce ai zis tu, dar am dat exemplul asa ca sa vezi ca sunt medici .... si medici

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu inca nu am reusit sa dau de doctorul meu

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

anaemi,doctorul tau nu lucreaza si la un cabinet particular sau ceva de genu , poate poti sa suni acolo sa dai de el

7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

pai la clinica particulara am fost, si chiar scumpa ca asta era unul din motivele pentru care doream sa schimb medicul.........

mai stau saptamana asta si ma decid, ca ar fi 3 ecografe intr-o luna si ceva si mi-e teama sa nu afecteze ingerasul.

Mergi la inceput

Pufi, din cate stiu eu si din ce am citit prin carti, net etc.. ecograful nu afecteaza cu nimic bebele, poti sa stai linistita

7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

a chemat toate asistentele, stateau toate 3 si se uitau, eu eram cu inima cat un purice, si bolboroseau una cu alta.
La urma mi-a zis, si-am vazut si eu clar ca sunt 2 "gogoloaie", una avea in ea activitate cardiaca, cea dea doua nu si a zis ca poate e cordonul primului dar ca arata cam ciudat si cam mare..............nu stiu ce sa mai cred

m-as mai duce la un dr la sfarsitul saptamanii asteia insa stiu ca nici ecografele astea facute prea des nu sunt sanatoase.........nu stiu

E bine sa mergi la un ecografist bun. Multi vad, putini stiu ce vas. Se poate sa fie si un hematom, care se resoarbe in timp, dar trebuie sa stai linistita. Mergi la un alt dr. Nu te superi ca ma bag si eu

Mergi la inceput

multumesc mult burtici pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ei sa va cert,ia uitati-va la filmuletele de pe pag 1. Ecohgrafiile nu afecteaza acum ,nici mai incolo nu afecteaza propriu ziu,doar ca deranjeaza bebelul cand incepe sa auda.
Pufi,se poate sa fie gemelara si sa fie diferenta intre varsta cronologica...ciudat,dar se poate. Deci daca ai mai astepta un pic,poate apare inimioara. Scuze ca te intreb...dar ce cautau asistentele in cabinet??? Normal un doctore trebuie sa iti faca ecografia. Stiu ca asistenetele stiu mai multe decat medicii de multe ori,mama fiind asistenta...dar ras[punsul ala de "nu stiu daca..." nu isi are rostul...adica na...pe tine ca gravidoanca te-a lasat cu ochii in solare si ingrijorata

Mamica de Ana si 6+

Mergi la inceput