Burtici de iulie-august 2011

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor,
azi am fost si noi la eco si am vazut inimioarele: un bebeu are 4,3mm iar al doilea este mai micut de 2,4mm, amandoi au activitate cardiaca, medicul a zis ca chiar daca sunt mai micuti sunt ok, si eu sunt putin cam speriata ca mi se par cam micuti, dar speram ca totul va fi bine
dya, dupa cum vezi unul dintre bebeii mei este mai micut decat al tau, este a treia eco si de fiecare data a fost in urma dar a tinut pasul, la prima eco nu s-a vazut deloc, la a doua s-a vazut dar era mai micut, acum ii bate inimioara dar tot mai micut este, eu si cu sotul spunem ca cel mare este baietel iar cea micuta fetita, insa si noi avem emotii, noi avem 6 saptamani si 3 zile, te pup
pufi, si eu cred ca ar trebui sa mergi la un ecografist care stie sa citeasca mai bine ce vede pe ecran. chestia asta cu "nu stiu" nu ma convinge nici pe mine, doamne ajuta sa fie gemenasi, cred ca vrei si tu, nu?
pup toate fetele si va urez o seara placuta

and the miracle happened... 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pupici la toate burticile de aici

Scuze ca am postat o data si apoi nu am mai intrat. Probabil ca RoxyBarbu m a prins ca inca ma mai invart pe la aspirante, poate mai aduc de pe acolo vreo fata!!! Promit ca de acum sa vin aici unde trebuie sa mi fie locul si sa ne cunoastem mai bine. Vorba aia, trebuie sa fim impreuna pentru inca vreo 7 luni si ceva, 8.

Acum ma duc la culcare. Lisssa_Ana (ca vad ca tu esti sefa de comitet) te rog mult daca poti iubita sa modifici pe prima pagina datele mele:
Ultimul ciclu menstrual l am avut pe 13 octombrie 2010, nu pe 10/10. DNP este bun, asta conform site ului DC. Dar prima programare mi a facut o la 8 saptamani ca asa e in tara asta. Si stati asa, la 8 saptamani nu e pentru scan sau analize, e doar pentru a sta de vorba o ora cu asa zisa midwife. Eu nu pot sa inteleg de ce, dar stati linistite ca va zic absolut TOT!!

V am pupat si cu siguranta ne auzim maine. Chestia e ca eu in general intru mai tarziu, si din cauza de diferenta de fus orar( aici e 23:10 acum, pe cand in romania e 01:10), dar si din cauza ca muncesc mai tarziu si pana ajung acasa si mananc ceva se face tarziu. In schimb in weekend nu muncesc!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Si inca ceva: hai sa ne numim si noi ceva frumos, asa cu burticile de ianuarie-februarie se numesc burtici cu fulgusori sau ursuleti de ianuarie-februarie, de ce nu avem si noi un nume frumos?

Sa dau o sugestie doar, nu e neaparat sa o urmati: burtici de pepenasi sau delfinasi de iulie-august. Asta pentru ca am mai auzit ca aceasta odisee asa s ar numi.

Noapte buna!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mihahegarty e o idee grozava, sa stii ca si eu m-am gandit ca ne numim cam "simplu"

haideti sa initiem o lista cu propuneri, eu zic "buburuze de iulie-august"

asteptam sugestii burticutzelor

.....viata este acolo unde te regasesti.......

6+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

miha ... i-a vezi pe cine mai "corupi " sa vina la noi. Hai sa fie cu ochisori ! ...mai multi

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

'Neata ! Miha si eu intru zilnic la aspirante, de fetele alea nu te poti dezlipii asa de usor asa ca te intelegem
Cristty ai facut deja 3 ecografi, in 6 saptamani? Asa ai vrut tu sau asa ti-a cerut doctorul?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Si eu cred ca este o idee buna sa schimbam titlul........

7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

pai hai cu sugestii draga roxy, eu acum am bazut ca avem buburuze in odisee

hmmmmmmm, si n-am deloc inspiratie la ora asta, ma chinuie o raceala si neuronul meu refuza sa coopereze

Mergi la inceput

Nici eu nu am imaginatie la ora asta , dar mie imi place si "buburuze" , dar cred ca a mai fost flosit

7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

de vreo 3 zile au inceput starile de greata dimineata si dureri de burtica , si eu care ma laudam ca n-am niciun simptom.........dar pentru puiutii nostri induram orice

Mergi la inceput