Burtici de iulie-august 2011
Raspunsuri - Pagina 20
camady spune:
Racusori si leuti de iulie-august.
Eu inca aspir sa ma inscriu si eu pe ultima suta pe aceasta lista.
pufi79 spune:
iti tinem pumnii camady si te asteptam cu bratele deschise 
.....viata este acolo unde te regasesti.......
6+ Doamne ai grija de noi
cristy1977 spune:
roxybarbu, asa m-a chemat medicul, sunt pacienta dansului de multi ani si imi cunoaste istoricul cu destul de multe probleme, iar sarcina este obtinuta greu dupa 10 ani de chinuri, asa ca a zis ca nu vrea sa ne asumam nici un risc
, oricum acum ne-a chemat peste 2 saptamani jumate, pe 3 dec, deci am inceput s-o rarim si noi
fetelor, azi noapte m-am simtit tare nasol, am avuut diaree si am vomat si sufletul din mine, iar acum stau in pat iar starea de greata/voma nu-mi da pace, l-am trimis pe sot sa-mi cumpere niste branzica de vaci si o voi manca cu putina sare si paine... desi imi este greata,imi este si foarte foame dupa noaptea de pomina pe care am tras-o
fetelor, la voi bebeii ce dimensiuni au avut la ultima eco si la ce varsta gestionala, ai mei cred ca sunt cam micuti
, medicul a zis ca sunt mai mici decat ar trebui, dar important este ca le bate inimioara![]()
referitor la denumire, pepenasi
suna interesant, numai la mancare ma gandesc![]()
va pup si sa aveti o zi frumoasa
and the miracle happened...
6 +

pufi79 spune:
da da da, pepenasi suna bineeeeeeee 
.....viata este acolo unde te regasesti.......
6+ Doamne ai grija de noi
roxybarbu spune:
Cristy, iei ceva vitamine? Eu de cand am inceput sa iau vitaminele ma simt mult mai bine!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011
Denii mic spune:
Citind ce scrieti voi, intru in panica si mai rau... Am fost sapt. trecuta la Medlife, la dr. Albu si a spus ca e prea mica sarcina ca sa se vada la echo. si abia maine fac prima ecografie... Nu mai am deloc rabdare...
In afara de intepaturi nu am niciun simptom... gen greturi. Aaa si au crescut sanii
...
De luat vitamine iau asa: femibion, magne B6, vit.C, prednison, plasturi cu climara si ultragestan 100 (4 dim, 4 seara), ramase in schema de tratament de dupa FIV, si pe care dr. Albu a apreciat ca trebuie sa le pastrez, pana la 12 saptamani.
gravi intre [4 saptamani, 4 zile]
Denii mic spune:
Va intreb din nou cum fac update la profil, sa se incarce automat numarul de saptamani, sa nu-l schimb eu saptamana de saptamana?
lisssa_ana spune:
Denii nu cred ca poti face asta,adica eu nu stiu sa poti...daca afli anunta-ma si pe mine![]()
pepenasi imi place si mie...imi mai place si greierasi/greierusi....orice cu greieri...ca sigur ne vor canta noaptea de numa![]()
Mamica de Ana si
6+
lisssa_ana spune:
denii nici eu nu am simptome. Bafta maine la eco,sunt sigura ca totul va fi bine.
Mamica de Ana si
6+