Burtici de iulie-august 2011

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici, va doresc o saptamana minunata, fara stari de rau.

noi diseara mergem la dr sa auzim inimioara , si atat eu cat si tati avem niste emotiiiiiiiiiiii.........

.....viata este acolo unde te regasesti.......

6+

Mergi la inceput

roxy nu stiu daca e inca cazul sa-ti faci griji de cele 2 kg luate, eu cred ca acum la inceput organismul se adapteaza noii stari, eu nu stiu daca am luat ceva, nu prea m-a preocupat aspectul.......acum vreau sa fiu sigura ca totul decurge normal si suntem bine amandoi apoi daca incep sa iau proportii voi lua masuri

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele!

Eu din pacate inca nu am reusit sa iau legatura cu doctorul meu ... am sunat de cateva ori dar nu raspunde...poate era un moment nepotrivit.
Rau, tot imi este, dar am si pofte...aseara as fi mancat niste muraturi, in special conopida, dar din alea in saramura la butoi

de kg... pana acum am luat doar vreo 0.5 kg ... la Filip am luat in total 18, iar la Anastasia 16....Poate sarcina asta nu oi lua mai mult de 14 ....sper

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

deci eu sunt campioana cu kg luate in sarcina cu Ana,am luat 22 de kg,am ajuns in spital cu 82 de kg...nu ma zic ca era cat o vacuta. SPER,SPER ca acum sa nu iau mai mult de 15 kg

Mamica de Ana si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetele dragi,
asa cum spuneam si noi ne-am ingrasat, simt kilogramele luate, insa ne simtim mult mai bine, nu ma avem dureri de burtica, doare ameteli, sani umflati, oboseala aproape toata ziua si greata din cand in cand
pufi, ati vazut inimioara?
roxy, ana, anaemi pup

and the miracle happened... 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna fetelor! azi am fost si eu la prima eco si pt 6 sapt si 1zi,,( de la UM) dimensiunea e de 3,5 mm (0,53 cm), sun ingrijorata, oare nu e prea mica? La voi ce dimensiune avea bebe la 6 sapt? Dr mi-a zis ca totul e in regula, arata de cat are, dar eu am gasit pe net alte cifre. Pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata mamicilor !! -ici de la mine si va doresc o zi cat mai usoara!
Pufi ai fost la doctor?
Fetele voua va dat doctorul vitamine?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

da fetele am fost, si inca nu-mi revin din soc; este posibil sa fie sarcina gemelara

s-au vazut 2 "chestii", una dezvoltata normal cu activitate cardiaca, varsta 6 saptamani si cea ce-a doua nu si-a putut da seama daca este tot sarcina sau parte din prima, insa nu avea activitate cardiaca.

plus ca mi-a mai descoperit si-un chist mic pe ovarul drept care nu stiu cand si de unde a aparut, ca datile trecute n-a fost

sunt in transa, mai mergem peste 2 saptamani

6+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

dya la mine are 5.5 mm si mi-a zis ca e dezvoltat ok pentru varsta asta de 6 sapt, dar nu-ti fa griji, fiecare sarcina e particulara si fiecare bebel creste in ritmul lui, daca ti-a zis ca e ok si sa nu-ti faci griji, atunci nu-ti fa, roaga-te sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

da fetele am fost, si inca nu-mi revin din soc; este posibil sa fie sarcina gemelara

s-au vazut 2 "chestii", una dezvoltata normal cu activitate cardiaca, varsta 6 saptamani si cea ce-a doua nu si-a putut da seama daca este tot sarcina sau parte din prima, insa nu avea activitate cardiaca.

plus ca mi-a mai descoperit si-un chist mic pe ovarul drept care nu stiu cand si de unde a aparut, ca datile trecute n-a fost

sunt in transa, mai mergem peste 2 saptamani

Nu te speria inca, o sa fie totul bine iar chistul nu este o problema grava si eu am 2 unul de 4.5 cm si unul de 3 cm ambele au aparut o data cu sarcina si din cate am inteles pana prin sapatamana 12 se vor absorbii. Dar nu inteleg de ce nu a stiut sa-ti spuna exact ce este si cum adica sa fie " parte din prima" ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput