Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
djlaura01 spune:
buna dimineata va invit la ceai sau capucino fiecare ce vrea va pupik si va doresc o zi minunata
ps va multumesc mult de primire
medeea76nou spune:
Fetele, vin si eu cu o veste buna: nemernicul de fibrom A DISPARUT!!!
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+
bb_yasmi spune:
roxy tot timpul duc camasa/camasile si costumul inainte sa mergem la un eveniment. are barbatu' asta al meu niste camasi de nu le poate calca nici aia la calcatorie, dar macar arata mai ok calcalte cu fierul ala de calcat profi.
mami x2 , de printesica si printisor s 24
roxy_s spune:
bb_yasmi am crezut ca tot timpul duci camasile de zi cu zi. asa da, alea de ocazie mai merge. dar nu stiu cat costa.
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
bb_yasmi spune:
medeea asta da veste minunata!!! ma bucur pt tine. dar, auzi, sigur a fost acolo???
bb_yasmi spune:
nuuuu roxy ca am noroc ca al meu nu poarta zi de zi camasi.....
roxy_s spune:
medeea ma bucur ca totul este bine. poate nici n-a fost acolo, cine stie ce s-o fi vazut
laura
roxy_s spune:
bb_yasmi chiar ca ai noroc. al meu zi de zi poarta camasa la servici. asa ca am de calcat. dar eu nu ma stresez prea tare. nu calc 10 camasi odata, calc asa cate 3
bb_yasmi spune:
roxy, pai daca ar fi asa, sincer acum, eu le-as lasa pana vinerea si atunci le-as duce pe toate la calcat.... nu suport sa calc camasi!! orice altceva calc fara pb...
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui medeea76nou Fetele, vin si eu cu o veste buna: nemernicul de fibrom A DISPARUT!!! Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+ |
WowoW!!!!!!! Nemaipomenit. Asa a fost si la mine...l-am avut si apoi nu l-am mai avut. Bravo! Ma bucur tare...si te-ai si stresat, ofof!
Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"