Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi madutza, mi-ai urmarit steluta??? ce bine de tine ca poti merge la mami tau sa te rasfete.... mai exact o luna si vine si mami meu.... mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
he-he, am veste si mai buna . ma duc o iau pe mama si o aduc la mine . Asa e si mai bine, rasfat la mine acasa , si pot intra si pe net
roxy, multumesc!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
aveti idee cat costa de calcat camasi barbatesti la spalatorie/curatatorie??
mami x2 , de printesica si printisor s 24
alina06st spune:
Madutz, super ideea.
Roxy, multam pentru invitatie. Sunt cam varza, asa ca ma duc pana la magazin, cu toata lenea dupa mine, sa-mi iau capucino.
Fac si o plimbare scurta, ca m-am cam trezit cu o durere surda de burtica. Am luat un no-spa. Nu prea imi dau seama exact pe unde e localizata durerea. Ma gandesc ca o fi si de la mancare. Mi-a trimis cumnata-mea un castron de fasole batuta si desigur am mancat . Nu mult dar... destul. Posibil si de la ea... Hai ca ma duc dupa capucino si revin sa-l savurez cu voi. Apoi poate ma mobilizez sa fac si eu ceva prin casa...
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada te invidiez si mai mult.... mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
da yasmi, dar si peste 1 luna, cine o sa fie rasfatata? TU
Hai nu vrei sa zici cate kg ai luat? eu propun sa stergem kg de pe prima pagina si sa spunem ca am luat x kg, in loc de nr total. Ce zici?
Povestea nasterii
Poze
bb_yasmi spune:
mada, ma provoci???? puteti sa stergeti kg initiale si sa nu mai trecem nimic
daaaa mada....si mami meu locuieste la blocul din spatele blocului meu... de abia astept sa vina, sa mai putem iesi si noi seara asta pana vine piciul asta mic.
mami x2 , de printesica si printisor s 24
roxy_s spune:
bb_yasmi dar ce? vrei sa duci camasi la calcat? hai ca nu-i asa mare lucru sa le calci tu. eu habar n-am cat costa dar nici nu duc ca este mai mare deranju' pana merg cu ele si pana le iau.
madutza mai bine sterge kg si zicem noi asa.
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
alina06st spune:
Deci nu va spun, ca tocmai mi-am facut capucino si ma instalasem cu el la calc, cand m-au sunat 2 colegi de serviciu (coleg si colega) sa ma scoata la un... capucino in oras
Ma duc... revin. Va pup.
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
am fugit sa o iau pe mami, sterg kg cand ma intorc
Povestea nasterii
Poze