Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
SI al meu sot poarta camasi...chiar si sambata. Le calc rapid...am capatat o dexteritate...Mai fetelor, eu voi avea la camasi d ecalcat la viata mea
Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip SI al meu sot poarta camasi...chiar si sambata. Le calc rapid...am capatat o dexteritate...Mai fetelor, eu voi avea la camasi d ecalcat la viata mea Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
mami x2 , de printesica si printisor s 24
roxy_s spune:
simona deci iti dai seama ce te asteapta...camasi, sosete....
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
bb_yasmi spune:
face cineva mancare de mazare fara sa distuie ceapa???? as incerca sa o fac direct , pus la fiert: morcovi, ceapa si carnea. sau sa distui doar cu putina apa si suc de rosii......
edit: am gasit o reteta si cu varianta asta.
simonacip spune:
cum adica sa distuie?? sa o calesti?? Eu o calesc. Dar poti sa o si fierbi, sigur...
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui medeea76nou Fetele, vin si eu cu o veste buna: nemernicul de fibrom A DISPARUT!!! Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+ |
Yuhuuuuuu!
Doamne ajuta!
Ai scapat d eun mare stres!
Sarcina usoara si multa sanatate!
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
da simo de calit era vb. dar am gasit o reteta "light" fara sa prajesc nimic.
alina.n tu ce faci??? sunteti la plimbarici??
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi face cineva mancare de mazare fara sa distuie ceapa???? as incerca sa o fac direct , pus la fiert: morcovi, ceapa si carnea. sau sa distui doar cu putina apa si suc de rosii...... edit: am gasit o reteta si cu varianta asta. mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
Mie acum in sarcina, ceapa imi face tare rau, de-aia in loc de ceapa pun usturoi, 1 lingurita de usturoi pisat sau 2 -3 catzei, pe care-i calesc in loc de ceapa.
Are mancarea un gust.... plus ca usturoiul e fantastic in sezonul rece, ca lupta cu virozele.
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
happy mersi frumos. si eu folosesc mult usturoi iar ceapa destul de putina ca si mie imi este cam rau de la ea.
oricum pun fff putina.
o sa incerc si cu usturoi.
dar nu vreau sa fac cu prajeala, cu ulei pt ca fac cu aripioare si mi se par cam "grasute"
simonacip spune:
happy, buna idee cu usturoiul...Si mie imi face rau ceapa...dar rau de tot, nu am observat insa daca si cea calita, dar cea cruda clar ma da peste cap.