Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu la o

La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mady, multumesc pentru confirmare.
Urate gesturi... sunt destul de noua aici la bazar si poate nu sunt in masura sa-mi expun parerea dar, dupa mine, cine a avut un comportament urat si verificat, out! Nu stiu daca se poate restrictiona in vreun fel accesul acestor persoane la bazar, ma depaseste problema tehnica. Nu se face asa ceva mai ales in conditiile in care vrem sa ajutam cativa copii!
O pentru toate fetele care se implica pentru bunul mers al bazarului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Criss, imi pare rau de ce ai patit, si pentru ca e vorba de produse donate de mine, vreau sa gasesc o solutie de rezolvare.

Spune-mi te rog ce marime vrea vecina si daca are preferinte la culoare/toc/stil.

Am niste cizmulite primite chiar acum din Germanica, cu toc mediu, negre, office. Crezi ca te iarta vecina daca i le dai?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ana, sunt kestii experimentate de mine... deci nu-s povesti. chiar uneori ma intreb de mai poate urma. hmmm... poate le-am incercat pe toate.

aaaa, mai era una: haine bune de aruncat... si de astea am primit.
am tacamul complet.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Nespalate am primit si eu. Si nu e vorba ca e stat in dulap mult timp. Erau haine luate de pe copil si puse in colet. Unele erau cu noroi cu tot. Ala era bonusul.
Eu daca nu sunt multumita de cum arata un lucru, nu-l pun la bazar. Mai bine il dau eu aici cuiva necajit si gata. La bazar pun doar ce e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

brianna La multi ani nepotik mea, sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii..
Am asistat si eu , prin telefon la taierea tortului si desfacerea sticlei de sampanie...
poftiti si voi la o felie de tort si un pahar de suc /sampanie

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Fetele din Constanta cred ca suntem datoare fata de cercul nostru de bazariste cu o mica explicatie.

Aseara, 30 de fete inimoase din Constanta, pe o parte dintre ele le stiti, Cornelia, Ana (batmanita), Georgi (puia), datorita entuziasmului si intiativei lui Lulu si a Cristinei, ne-am intalnit asear intr-o actiune de strangere de fonduri pentru copiii nostri speciali, Mihaita, David si Bogdan. Mamicile lor au tortalit (adica au adus prajituri, suc, tortulete si copiii), ne-am intalnit la un loc de joaca unde cupiii din dotare s-au jucat pana au cazut lati, iar noi am vorbit pana am ramas fara voce, am licitat hainute cu strigare, asa, ca daru de nunta , ne-am smuls diverse bunuri din mana, am licitat si mancat briose, ne-am pupat, ne-am amuzat si a ramas ca trebuie musai sa repetam figura pentru c-a fost super dooper misto

Ce nu am licitat noi acolo, veti licita voi (si noi , credeati ca scapati?) pentru ca fiecare mamica a plecat cu cate 2 saci de bunuri acasa pentru cauza lor.

Poze pentru eternitate aici

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

cred ca a fost tare frumos

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Saltare!
La multi ani sarbatoritilor de azi! Pe cei de maine ii felicit maine...si pe mine dealtfel, sunt o Mihaela undercover.

Am platit si eu produse pe care nu le-am primit nici in ziua de azi. Platind putin pe ele m-am lasat pagubasa doar ca o pereche de cercei era pt o fetita si ii doarea fiind cu hanna Montana. De la Olishka cercei si lant de suzeta si de la Koky un tricou cu buline verzi. dar chiar daca suma e modica tot nu cred ca trebuie sa nu trimiti produsul platit. Asta e! Ocolesc acesti donatori indiferent ce au de vanzare chiar si luna de pe cer.

Si acum ma apuc de facut un tort. Maine va fi gata de mancat si va voi invita la o felie mare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

La multi ani Briana de Flowers si Alexian de Flavia_maria

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Carmina ( multumesc de vot ) ce e maine, ce sarbatoresti?

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twinwings spune:

aveai dreptate Ella.coletele erau de la Dodo,Mikaeela respectiv Sabina carora le multumim mumos.
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi si de maine.dimineata pun toate coletele la posta.revin cu mesaj pt cine.
pup mamicutele harnicute

Mergi la inceput