Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 44
nushulica spune:
LA MULTI ANI BRIANNA PUI DE FLOWERS!!! sa fii sanatoasa si norocoasa!pt tine flowers
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ana l spune:
La multi ani pentru toti sarbatoritii de miine si pentru toti cei care vor sarbatori ceva frumos miine !
szivarvany spune:
tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi
Ref. la ce se discuta, e urat. Am mai dat-o si eu in bara cu cate ceva, insa mereu am stat la dispozitie sa rezolv. Macar atata poate face oricine.
Nici eu nu mai am produse puse, ce am primit am redirectionat spre Ledi insa tot m-as oferi sa ajut acolo unde e cazul, sa stiti.
Cris, tare nasol asa
Nasol, nasol, nasol.
Dar poate gasim o solutie buna pt vecina ta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Alex@Sara spune:
la muuulti muuulti ani,cu sanatate si fericire maxima ,tuturor puiutilor,mici si mari,care au sarbatorit inca un anisor,inca o onomastica,si celor care se vor aniversa maine
Acum ca citesc ce scrieti voi de produse platite si neprimite...si eu sunt patita,produs platit de prin iulie si primit...NU.Am luat legatura cu donatoarea,ultima oara in septembrie,cand i-am zis sa puna coletul prin curier,si platesc eu ramburs transportul.Cum ati vazut voi coletul ala,asa l-am vazut si eu.Nici mie nu imi pare rau de banutii dati,dati asemenea gesturi iti taie din chef .
produse nepurtabile,am luat si eu,si pe unele am dat cat n-au costat nici de noi...dar asta este viata,noi sa fim sanatosi ca D-zeu da tututror dupa fapta
O problema am si eu acum,cu salopeta de iarna donata pt Alex....era noua,noi nu am purtat-o deloc,si cine a cumparat-o mi-a scris nemaipomenit de suparata ca nu se poate purta ca la un fermuar ii e cazuta cheita de care se trage si celalalt nu se inchide deloc .Si de ce nu am zis acest lucru in anunt.Eu cand am pozat-o am deschis/inchis fermuarele si erau ok ,cheita probabil i-a cazut la spalat,dar fermuarul sa ma impusti ca nu stiu cum naiba s-o fi stricat in halul ala.Si am zis sa mi-o trimita inapoi,ii platesc si banii dati pe ea si transportul,o repar eu(mare filozofie sa strangi putin de cheita sa se inchida fermuarul,sau sa schimbi cheitele)si am fost refuzata.
Saptamana asta o sa platesc sigur tot ce am de platit la bazar,si o sa ma mai bag la licitatii doar daca o sa fie ceva nemaipomenit,ca pt copii inafara de niste pantalonasi pt Alex nu mi-ar mai trebui nimic.
va pe toate
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Flowers spune:
Multumim pentru urari un dulce pentru fiecare.
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor.
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ma asteptam sa fie andreea.2009 Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Subscriu si eu cu un mega negativ pentru andreea.2009. Se fac mai bine de 4 luni de cand am tot fost plimbata cu vorba ca pachetul a fost pus la posta. Am primit ceva, nu! Am incercat sa iau legatura cu ea si mi-a promis ca merge la posta sa intrebe de pachet daca a fost trimis sau nu, sau sa faca rost de numarul de chitanta si au fost numai vorbe in vant.
Sincer pentru mine Andreea este o persoana foarte neserioasa, a mai primit ea critici, iar acum ca a fost scos cazul Stefaniei nici ca isi mai face simtita prezenta pe la noi. Ma consolez cu gandul ca am incercat sa ajut un inger nevinovat.
Totusi mi se pare de bun simt sa-ti lasi loc de buna ziua. Toti avem probleme, dar daca iti asumi o asa responsabilitate, poart-o cu demnitate.
Na... ca mi-am varsat si eu naduful, sa nu dati cu rosii in mine si.... andreea.2009 chiar iti dau dreptul la replica!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara O problema am si eu acum,cu salopeta de iarna donata pt Alex....era noua,noi nu am purtat-o deloc,si cine a cumparat-o mi-a scris nemaipomenit de suparata ca nu se poate purta ca la un fermuar ii e cazuta cheita de care se trage si celalalt nu se inchide deloc .Si de ce nu am zis acest lucru in anunt.Eu cand am pozat-o am deschis/inchis fermuarele si erau ok ,cheita probabil i-a cazut la spalat,dar fermuarul sa ma impusti ca nu stiu cum naiba s-o fi stricat in halul ala.Si am zis sa mi-o trimita inapoi,ii platesc si banii dati pe ea si transportul,o repar eu(mare filozofie sa strangi putin de cheita sa se inchida fermuarul,sau sa schimbi cheitele)si am fost refuzata. Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Cred ca e vorba de rea-vointa aici, pt ca altfel nu se explica. Un produs nou se vede cand e nou si intr-adevar un fermoar nu e mare lucru sa-l repare... vorbesc aici la modul general. Mi mi s-a intamplat sa iau de curand un produs un pic desfacut intr-o parte (probabil donatoarea nici nu l-a vazut), trebuie doar cusut putin, dar sincer atat de mult mi-a placut hainuta respectiva si la cat am dat pe ea rusine mi-ar fi sa mai zic ceva. Chiar nu ma doare mana sa cos un pic.
Si apropo de cheitele de la fermoare, chiar cad si daca e vorab de o hainuta noua. Lucas a primit un cojocel nou de la bunica, cu eticheta cu tot si chiar s-a intamplat sa i se strice fermoarul de la prima purtare.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
EllaX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Nespalate am primit si eu. Si nu e vorba ca e stat in dulap mult timp. Erau haine luate de pe copil si puse in colet. Unele erau cu noroi cu tot. Ala era bonusul. Eu daca nu sunt multumita de cum arata un lucru, nu-l pun la bazar. Mai bine il dau eu aici cuiva necajit si gata. La bazar pun doar ce e foarte bun. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Si eu pun la bazar doar ce mi-ar placea sa primesc (cumparat din bazar), pentru mine si copilul meu. In rest, am dat - la diverse colecte locale - saci de haine/jucarioare/carticele, dar n-am dat niciodata ceva nepurtabil. Acelea merg direct la gunoi.
Si eu am primit lucruri laudate degeaba, unul nespalat (da' i-au iesit petele la spalat si acum arata ca nou! )... De aceea, cand pun lucruri la bazar, scriu clar ce defecte au - si nu minimalizez defectele respective. Dar am primit si multe lucruri pe masura asteptarilor sau mai faine (haine ca noi, jucarii impecabile sau noi ) - si acestea au fost cele mai multe. Si eu, ca si Carmina, nu mai cumpar de la cei care mi-au trimis lucruri rele. Aaa, mie mi s-a intamplat si sa vreau sa cumpar ceva si omu' (oama ) sa-mi scrie si sa-mi spuna ca nu mi-l recomanda pe ala, ci pe altul, la acelasi pret.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
ducky spune:
1. Va rog mult sa mai treceti pe lista neagra pe
- gabirus (produs castigat in 08.09)
- mia_ela2006 (produs castigat in 14.09)
- Dianna1602 (produs castigat in 01.10)
La toate le-am trimis de n ori facturile si mesaje. Din pacate nimic. Mai astept putin si in cateva zile repun cateva lucrusoare la bazar. Of!!
Cu sindie, tipa de care va spuneam ca mi-a lasat numarul de telefon s-o sun, probabil am vorbit aseara pe mess pentru ca cineva ma tot intreba de ce n-am vrut sa-i dau rochia ?!?!?! Dar n-avea nick de sindie si cand am rugat-o sa-mi zica daca e vorba de .. si unde gaseste regulamentul, sa ma intrebe ce si cum etc a tacut total !!! Stiti voi ceva de ea??
2. Patanii cu haine "expirate", murdate, mucegaite, etc o cunosc foarte bine pe proprii bani. Tocmai de aceea incerc mereu sa multmesc pe cei cu care fac tranzactii. Suntem aici sa ajutam, nu?
3. La multi ani sarbatoritilor !!!
4. Eu tin chitantele de la posta destul de mult dupa. Pana acum vreo saptamana aveam toate chitantele de cand sunt cu voi si se stransesera atat de multe, ca n-am mai putut face fata gramezii. Dar ideea e ca, daca nu primiti pachetelul de la mine, va pot trimite oricand chitanta, scanata si pot sa fac reclamatie la posta (abia astept !!!...am eu o problema cu neseriozitatea unor postasi, nu al meu ca l-am zguduit de cateva ori si e ok)
5. O saptamana frumoasa sa aveti !!!
Mi-am pus in plan o ampla actiune de sarbatori, cu muuulte produse puse la umanitare. Sper sa-mi iasa si atunci vreo doua-trei zile voi fi pe pozitii doar la urcat poze pe bazar...Doamne-ajuta !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
Nico23 spune:
Buna ,va rog mult sa ma ajutati putin cum pot sa pun cateva produse la bazar pentru unu din cazuri?Multumesc mult