Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 42
ancadragoman spune:
Neata
Multumim pentru urari si felicitam si noi sarbatoriti de zilele astea
Fetelor sunt super ocupata,noul loc de munca ma rupe in 2 si cad moarta cand ajung acasa plus ca de acolo nu pot intra deloc pe net asa ca imi pare rau ca am ramas asa de in urma cu coletele.Azi le fac si maine,cel tarziu poimaine le pun.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O la multi ani,Briana,de Flowers si Alexian,de Flavia_maria...sa va traiasca puii si sa le de Dumnezeu tot binele din lume! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
La multi ani si din partea noastra !
ana l spune:
Ca tot veni vorba de neseriosi. Eu fac plata o data pe luna, la intrarea indemnizatiei. Deci mai am un pic pina atunci.
madyrizi spune:
nu cred ca e vorba aici de faptul ca mai intarziem cu platile. este ceva normal, din punctul meu de vedere, si nu cred ca cineva se supara daca spunem.
problema cred ca e atunci cand: spun ca am platit dar nu e asa, spun ca am trimis coletul dar nu e asa, licitez dar nu intentionez sa cumpar produsul ci o fac doar asa ca sa impiedic pe altul sa cumpere produsul, licitez doar ca sa ridic suma pentru ca am observat ca alta persoana este foarte interesata, citesc PM dar nu raspund ca n-am chef sau poate sa mai astepte ca doar nu e interesul meu... mai vreti? ati patit?
in alta ordine de idei: LA MULTI ANI sarbatoritilor/sarbatoritelor si celor care implinesc varsta si celor care isi serbeaza onomastica.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ellinia spune:
Neatza!
Iar sunt suparari printre fete? Criss, ar trebui sa spui despre cine e vorba, fara suparare! Cand pui hainute si alte chestii la bazar iti iei si un angajament, ca te vei ocupa de facutul pachetelor si trimisul lor prin posta. Ca de urcat niste poze pe un site e usor, trebuie sa si finalizezi ce ai inceput.
Perioade mai grele avem toate, ba copil bolnav, ba vreo saptamana mai grea la serviciu, dar se termina pana la urma, nu? Mady, un an? Chiar n-am stiut... Ai mai spus pana acum?
Off-topic: ati luat vreuna dintre voi cd-urile cu "Ice Aged"? Pe cd scrie ca are subtitrare in romaneste si cand colo neam ... Engleza, turceste, ceha s.a.m.d. Acum nu ma prea pricep eu la tehnologie, poate n-am facut eu ceva cum trebuie. Oricum, romana sigur nu am vazut printre limbi. Daca se dovedeste ca nu are subtitrare in romaneste eu le iau frumos in brate si ma duc la Protectia Consumatorului.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
madyrizi spune:
ellinia, a trecut anul de vreo 2 saptamani (??? parca). acum suntem mihai si gabriel , adica 2 intr-unul: si mihai si gabriel. ca sa fie clar a cui e ziua, frate, sa nu creada lumea ca doar a lui mihai sau doar a lui gabriel .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
cris_82 spune:
Asa e mady nu e vorba de faptul ca se mai intarzie cu plata,se intelege ca majoritatea fetelor stau in indemnizatie si banii intra o data pe luna,e vorba despra faptul ca produsele au fost achitate de o luna(cu dovada pe mail si aicea) si mi s-a si spus intr-un final ca a fost trimis,dar a trecut cam mult de atuncea si ioc la posta colet.
Faza mult prea nasoala a fost ca am licitat in numele atcuiva,si azi de dimineata la cafea,m-am trezit de fata cu sotul ca vine femeia si imi cere sa-i dau eu banii inapoi ca sunt neserioasa si ca ea a achitat de o luna si ciu-ciu..am fost pusa intr-o situatie care sincer nu mi-a placut pentru astea:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3870
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3869
si am spus la vremea respectiva ca nu sunt pentru mine ca-mi sunt mici..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
ma asteptam sa fie andreea.2009 desi mai aveam o suspiciune...
alege altceva. daca as avea io produse sa-ti alegi n-ar fi o problema. ia vezi poate ii place altceva si vedem cum se rezolva. s-a ma intamplat sa o iei in freza fara motiv asa ca trece-o la "nesimtiri probate in viata" si mergi mai departe.
oricum, fie vorba intre noi, urata faza cu sotul si doamna respectiva.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
ana l spune:
May, ce descrii tu mai sus, nu e jenant, e culmea nesimtirii si a bataii de joc. Si nu are de pierdut doar cel ce pune un lucru la bazar, sau numai un singur caz, ci toate cazurile. Un cumparator/ donator retras aduce dupa sine un intreg lant de piederi. Trebuie luate niste masuri serioase in astfel de cazuri.
madyrizi spune:
ana, sunt kestii experimentate de mine... deci nu-s povesti. chiar uneori ma intreb de mai poate urma. hmmm... poate le-am incercat pe toate.
aaaa, mai era una: haine bune de aruncat... si de astea am primit.
am tacamul complet.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi