Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Salutare, Intru doar sa va salut si sa nu ne dati disparuti. Noi inca suntem bolnaviori si tusim ca doi magarusi. A inceput si el de sambata si cum a fost uikend prelungit (ieri a fost sarbatoare aici ) abia azi am mers la dr. Are rhinofaringita micutul dar e bine ca nu a coborat nimic spre plamani. Ne-a dat doua tipuri de picaturi pt el, dintre care unele sunt cu antibiotic si un supozitor cu eucalipt si alte plante pt degajarea nasului si gatului. Mie mi-a dat un sirop si un spray pt gat ca tusesc rau de tot. Si ce e naspa e ca ma apuca atunci cand sunt cu Arthur in brate si el e aproape adormit. Asa am facut in seara asta si s-a trezit mititelul si ma privea asa mirat Of. Sper sa ne treaca repejor si sa fim in forma. Zilele astea nu prea mi-a dormit noaptea asa ca ziua am profitat ca a fost tati acasa si m-am mai odihnit si eu ca nu mai puteam. Pupici si o noapte linistita. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
ooof...ce nasol...stiu cum e sa te apuce tusea cu el in bratze sau cand doarme...
sper sa va refaceti repede! sanatate!
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza dau eu o in dimineatza asta noi nu am dormit mai deloc..Dragos a racit...are nasul infundat si s0a fatait toata noaptea, nu s-a putut linisti deloc...i-am pus batista bebelusului, nu a tras mare lucru dar l-a trezit de tot asa ca acum face vocalize...se pare ca in picioare in pat e muult mai bine decat culcat offf...o sa fie o zi lungaaa ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
insanatosire grabnica!
lorex spune:
Neatza!
Ce fac fetele dragele?
Decenuela se prega de bairam...hmmm...iar aduci cozonac? poate arunci c-o felie si inspre mine
si la noi in familion se serbeaza multi de mihail..eu, tata si tata socru si bunicul sotului...
aseara am facut somon cu sparanghel dupa o reteta de pe net.
a fost o nebunie. i-am zis sotului sa se uite bine ca asa ceva numai la Paris o sa mai manance
azi as vrea sa fac orez cu anghinare dar nu stiu cum sa gatesc anghinarea si nu gasesc pe net!
ma poate ajuta cineva cu idei?
am mancat la un restaurant o data si mi-a placut f mult.
anghinarea cump de mine e verde, proaspata, nu la conserva..si nu stiu cum s-o fac..
haircut spune:
citat din mesajul lui miremia Cris.d eu am vazut pozele accesand linkul de pe mailul comun dar nu-s nici ana nici cealalta. Cred si eu ca erau dintre fetele noastre, probabil logate cu userii lor in momentul in care au accesat linkul. Alexa vreau si eu soare, rosii gustoase, copil mancacios si silueta ca a ta. Placinta si inghetata dupa ce primesc silueta. Voi cat ii mai tineti afara pe pufosi? Noi azi am iesit vreo 30 de minute si i-au inghetat manutele si nasucul. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Ieri am stat vreo ora, dar am iesit tarziu sa ne vedem cu o prietena.
In WE a fost mama la mine si i-am dat-o la 2 plimbari de minim 2 ore, era cam mucoasa dupa aia, cred ca a fost prea mult. Ma dispera ceata asta...noroc ca-i interesant si prin casa de explorat si mai trece timpul
mami de fetita
myky791 spune:
buna dimi!
lml Dionisios ionas de Vi4i, Lorena de Carmita baby. Cramita etsi bine ce mai faci? vati acomodat in noua tara?
multumim de urarile de bine. azi noapet a venit mama si a dormit cu cata asa ca eu sunt fresh ceea ce nu pot spune despre mama. bn ca ca nu a facut febra. tuseste.
danyelan imi pare rau sa aud ca si voi sunteti bolnaviori. multa sanatate si voua!
micckimica aceeasi problema o am si eu: oare a racit ca ii fac baita la 2 zile? si eu il las mai mullt in baie. dar acum na ar trebui sal tin nespalat cate o sapt????!! cred ca putin de colo, un virus de pe la andrei de la gradi... si de vreo 2 zile piciul meu tipa cand se bucura cand vrea ceva.. si ma gandesc ca asa sia iritat gatul.zic eu.
cris d si eu am vazut poezele dar am acelasi nick ca aici. f frumoasa familie dar nemtoaica aia era cam urata. sper ca nu te superi sau sati fie ruda cevA
simply un capucino in plus pt tn mami ca sa rezisti astazi ca esti obo
va las o zi buna va doresc
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Beatrice1982 spune:
neata!
imi pare rau ca sunt multi pufi bolnavi!!!
sper sa treaca repede si sa nu sufere atat pufii cat si mamicile de pufuleti!
pupam dulce
sory de noapte a la jiji...........
nu mai stiu ce am citit........
aaaaa.imi pare bine ca nu e situatia ta alicredo, dar imi pare rau ca e sora ta
stiu ce spui, cand zici ca nu il suporti si asa..
e exact si situatia mea......cu sora mea, dar degeaba ii spun, ca ea nu pricepe si nu concepe sa il lase in treaba lui..............din pacate
se poarta foarte urat cu ea....................si e rau si nu imi place deloc, dar ea mai bine sufera si ii satisface toate poftele
nu stiu care e iexplicatziunea , sa mor daca stiu
nu cred ca l-ar iubi asa de nedescris....................se teme de gura lumii, de parca lumea ar trai in locul ei si lumea i-ar da de mancare...........of offffffffff trist
ii doresc surorii tale sa ii dea dumnezeu putere sa decida ce e mai bine pentru ea..........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Neatza! Ce fac fetele dragele? Decenuela se prega de bairam...hmmm...iar aduci cozonac? poate arunci c-o felie si inspre mine si la noi in familion se serbeaza multi de mihail..eu, tata si tata socru si bunicul sotului... aseara am facut somon cu sparanghel dupa o reteta de pe net. a fost o nebunie. i-am zis sotului sa se uite bine ca asa ceva numai la Paris o sa mai manance azi as vrea sa fac orez cu anghinare dar nu stiu cum sa gatesc anghinarea si nu gasesc pe net! ma poate ajuta cineva cu idei? am mancat la un restaurant o data si mi-a placut f mult. anghinarea cump de mine e verde, proaspata, nu la conserva..si nu stiu cum s-o fac.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
pofta buna!
mami de Alex si Radu
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex am uitat sa va spun ca de 3 nopti iuria nu mai papa lapte! mission complete! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...